Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 502
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κοίταξε αρχικά το ξεκίνησα σαν χόμπι, τώρα που κάνω ζάντες είναι στο ότι για να βγάλεις μια καλή ολοκληρωμένη ζάντα δεν χρειάζεσαι καλό pc που όπως βλέπεις έχω ένα χρέπι. Τώρα για να κάνεις ολόκληρο αμάξι θες σχετικά καλό pc (αν και η 1M μου βγήκε με το ζόρι).

Υπάρχουν τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το όλο θέμα απλά για να είσαι απόλυτα καθαρός πρέπει να έχεις την αγορασμένη έκδοση (που κάνει 1κ+) διαφορετικά όλα τα κάνει με ένα ρίσκο.

Το πως υπάρχουν πολλά site που μπορείς να πουλάς τα project σου...

Δημοσ.

Δηλαδή μπορείς να πουλήσεις κατα κάποιο τρόπο τα μοντέλα που σχεδίασες. 

Κοίτα να δεις τι ωραία δημιουργικά χόμπι έχει ο κόσμος. :) Καλή χρονιά!

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μετά από αρκετό καιρό είπα να επιστρέψω :)... Δεν σημαίνει ότι τόσο καιρό δεν δούλευα απλά δεν έκανα νέα project και πειραματιζόμουν σε υπάρχοντα. Στο παρακάτω λοιπόν όπως θα δείτε πείραξα λιγάκι τα φώτα και νομίζω το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό :)  :wub:... Η ζάντα φυσικά είναι αυτή. Θα δω ποιες άλλες θα της ταίριαζαν και θα προσπαθήσω να τα κάνω (και μπας και καταφέρω να τα κάνω και σε low poly... Το λαστιχάκι καινούργιο αποκλειστικά δικό μου, τώρα με τα τζάμια θέλω λίγη δουλίτσα ακόμα γιατί φαίνεται σαν καθρέφτης...

bmw_1m_by_evoracing2012-d84wdub.png

από πίσω...

bmw_m1_by_evoracing2012-d84wej6.png

και λίγο πλάι...

bmw_m1_by_evoracing2012-d84wjvh.png

άντε και λίγο από τα εντόσθια του...

without_glass4_by_evoracing2012-d84wora.

και μετά από τόσα render κατάλαβα πως το πέλμα στο λάστιχο είναι ανάποδα....  <_< Jesus... 

Ξεκίνησα και την E92 απλά προχωράει σιγά σιγά...

bmw_m3_e92___in_progress___by_evoracing2

Αυτά... :) I'm in progress, stay tuned  ^_^

• Like 5
Δημοσ.

Να στις κάνω ένα σκανάρισμα να τα πάρεις έτοιμα σε μια μέρα;  :P

Ωραίος

Τι εννοείς? :P 

Ευχαριστώ και τους 2 σας :D

Δημοσ.

Ααα χαχα άδικε τώρα μου το λες? :P άρα τζάμπα τα έκανα όλαα??!!

5:35 ώρες render... Αλλά 4K και όλο το ζόρι το έφαγε στον φακό...

15686346565_34032667db_o.png

• Like 1
Δημοσ.

Ααα χαχα άδικε τώρα μου το λες? :P άρα τζάμπα τα έκανα όλαα??!!

5:35 ώρες render... Αλλά 4K και όλο το ζόρι το έφαγε στον φακό...

15686346565_34032667db_o.png

Φίλε μου πουλάς κάπου τα μοντέλα σου? Σε ξαναρωτάω μετά απο καιρό γιατί αυτό που βλέπω αξίζει αρκετά λεφτά. Μπορώ να δω κάπου το portfolio σου?

Δημοσ.

Φίλε μου πουλάς κάπου τα μοντέλα σου? Σε ξαναρωτάω μετά απο καιρό γιατί αυτό που βλέπω αξίζει αρκετά λεφτά. Μπορώ να δω κάπου το portfolio σου?

Έχω βάλει 2 ζάντες σε αυτό το site αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω (δεν είδα και άμεση ανταπόκριση και για αυτό), δεν βρήκα τον εκτιμώμενο χρόνο. Σύντομα θα ασχοληθώ να βάλω και και την 1Μ. Αν θες κάτι συγκεκριμένο απλά μου λες να το ετοιμάσω ή με κάποια συνεννόηση στο δίνω. Τα περισσότερα που θα δεις στο DeviantArt τα έχω στο αρχείο μου αν όχι όλα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις ανέβασα την BBS LMR και τώρα περιμένω την έγκριση για να ανέβει για πούλημα (λογικά σε 4-7 μέρες θέλω να πιστεύω). Το επόμενο σίγουρα θα είναι η BMW... 

Η BBS για όσους δεν ξέρουν είναι αυτή (εικόνα από το project που έστειλα).

post-175011-0-36560000-1415219973_thumb.jpg

**Edit: Τελικά βγήκε πολύ ποιο γρήγορα από το αναμενόμενο! :D Άντε καλές μου πωλήσεις! Σε λίγες μέρες και η BMW...

http://3docean.net/item/bbs-lmr/9424994?WT.ac=new_item&WT.z_author=Angm_evo2013

Επεξ/σία από evoracing
Δημοσ.

Μπράβο είσαι ωραίος. Γενικά εκεί που πουλάς έχει κόσμο αλλά κ πολύ ανταγωνισμό αλλα η δουλειά που κάνεις αξίζει. Αν έχεις χρόνο ανέβασε κι άλλα μοντέλα γιατί αλλιώς όλοι σε ξεχνάνε. Την BMW που μας έδειξες πριν θα την κοστολογούσαν πιστεύω στα 60-80$ ;)

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπράβο είσαι ωραίος. Γενικά εκεί που πουλάς έχει κόσμο αλλά κ πολύ ανταγωνισμό αλλα η δουλειά που κάνεις αξίζει. Αν έχεις χρόνο ανέβασε κι άλλα μοντέλα γιατί αλλιώς όλοι σε ξεχνάνε. Την BMW που μας έδειξες πριν θα την κοστολογούσαν πιστεύω στα 60-80$ ;)

*(μετα από καιρό) την ανέβασα αλλά δεν έχω δει προκοπή! Τώρα έκανα (πάλι) την OZ Ultraleggera απλά αυτή την φορά μου βγήκε άψογη! Θα το ανεβάσω και αυτό απλά πρέπει να κάνω από την αρχή το δισκόφρενο γιατί είναι κάπως κακοφτιαγμένο, από τα πρώτα μου.

test_by_evoracing2012-d8iisqc.png

test2_by_evoracing2012-d8iitqm.png

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...