evoracing Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2013 Μπράβο Evo πολυ ωραίο ! Σ' ευχαριστώ πολύ 1
Mr.Etherium Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Ερώτηση from a dummie. Αυτό το κάνεις καθαρά επειδή σου αρέσουν οι ζάντες η βγάζεις χρήματα απο αυτό. Και αν ναι πως?
evoracing Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Κοίταξε αρχικά το ξεκίνησα σαν χόμπι, τώρα που κάνω ζάντες είναι στο ότι για να βγάλεις μια καλή ολοκληρωμένη ζάντα δεν χρειάζεσαι καλό pc που όπως βλέπεις έχω ένα χρέπι. Τώρα για να κάνεις ολόκληρο αμάξι θες σχετικά καλό pc (αν και η 1M μου βγήκε με το ζόρι). Υπάρχουν τρόποι για να βγάλεις χρήματα από το όλο θέμα απλά για να είσαι απόλυτα καθαρός πρέπει να έχεις την αγορασμένη έκδοση (που κάνει 1κ+) διαφορετικά όλα τα κάνει με ένα ρίσκο. Το πως υπάρχουν πολλά site που μπορείς να πουλάς τα project σου...
Mr.Etherium Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2013 Δηλαδή μπορείς να πουλήσεις κατα κάποιο τρόπο τα μοντέλα που σχεδίασες. Κοίτα να δεις τι ωραία δημιουργικά χόμπι έχει ο κόσμος. Καλή χρονιά! 1
evoracing Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2014 Μετά από αρκετό καιρό είπα να επιστρέψω ... Δεν σημαίνει ότι τόσο καιρό δεν δούλευα απλά δεν έκανα νέα project και πειραματιζόμουν σε υπάρχοντα. Στο παρακάτω λοιπόν όπως θα δείτε πείραξα λιγάκι τα φώτα και νομίζω το αποτέλεσμα είναι αρκετά καλό ... Η ζάντα φυσικά είναι αυτή. Θα δω ποιες άλλες θα της ταίριαζαν και θα προσπαθήσω να τα κάνω (και μπας και καταφέρω να τα κάνω και σε low poly... Το λαστιχάκι καινούργιο αποκλειστικά δικό μου, τώρα με τα τζάμια θέλω λίγη δουλίτσα ακόμα γιατί φαίνεται σαν καθρέφτης... από πίσω... και λίγο πλάι... άντε και λίγο από τα εντόσθια του... και μετά από τόσα render κατάλαβα πως το πέλμα στο λάστιχο είναι ανάποδα.... Jesus... Ξεκίνησα και την E92 απλά προχωράει σιγά σιγά... Αυτά... I'm in progress, stay tuned 5
άδικος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Να στις κάνω ένα σκανάρισμα να τα πάρεις έτοιμα σε μια μέρα; Ωραίος 1
evoracing Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Να στις κάνω ένα σκανάρισμα να τα πάρεις έτοιμα σε μια μέρα; Ωραίος Τι εννοείς? Ευχαριστώ και τους 2 σας
άδικος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Πιο γλήγορα βρίσκουμε τις μπέμπες, τις σκανάρω & τις παίρνεις έτοιμες & δε ταλαιπωρείσαι 1
evoracing Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Ααα χαχα άδικε τώρα μου το λες? άρα τζάμπα τα έκανα όλαα??!! 5:35 ώρες render... Αλλά 4K και όλο το ζόρι το έφαγε στον φακό... 1
Mr.Etherium Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Ααα χαχα άδικε τώρα μου το λες? άρα τζάμπα τα έκανα όλαα??!! 5:35 ώρες render... Αλλά 4K και όλο το ζόρι το έφαγε στον φακό... Φίλε μου πουλάς κάπου τα μοντέλα σου? Σε ξαναρωτάω μετά απο καιρό γιατί αυτό που βλέπω αξίζει αρκετά λεφτά. Μπορώ να δω κάπου το portfolio σου?
evoracing Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Φίλε μου πουλάς κάπου τα μοντέλα σου? Σε ξαναρωτάω μετά απο καιρό γιατί αυτό που βλέπω αξίζει αρκετά λεφτά. Μπορώ να δω κάπου το portfolio σου? Έχω βάλει 2 ζάντες σε αυτό το site αλλά δεν ασχολήθηκα παραπάνω (δεν είδα και άμεση ανταπόκριση και για αυτό), δεν βρήκα τον εκτιμώμενο χρόνο. Σύντομα θα ασχοληθώ να βάλω και και την 1Μ. Αν θες κάτι συγκεκριμένο απλά μου λες να το ετοιμάσω ή με κάποια συνεννόηση στο δίνω. Τα περισσότερα που θα δεις στο DeviantArt τα έχω στο αρχείο μου αν όχι όλα.
evoracing Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Μόλις ανέβασα την BBS LMR και τώρα περιμένω την έγκριση για να ανέβει για πούλημα (λογικά σε 4-7 μέρες θέλω να πιστεύω). Το επόμενο σίγουρα θα είναι η BMW... Η BBS για όσους δεν ξέρουν είναι αυτή (εικόνα από το project που έστειλα). **Edit: Τελικά βγήκε πολύ ποιο γρήγορα από το αναμενόμενο! Άντε καλές μου πωλήσεις! Σε λίγες μέρες και η BMW... http://3docean.net/item/bbs-lmr/9424994?WT.ac=new_item&WT.z_author=Angm_evo2013 Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2014 από evoracing
Mr.Etherium Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Μπράβο είσαι ωραίος. Γενικά εκεί που πουλάς έχει κόσμο αλλά κ πολύ ανταγωνισμό αλλα η δουλειά που κάνεις αξίζει. Αν έχεις χρόνο ανέβασε κι άλλα μοντέλα γιατί αλλιώς όλοι σε ξεχνάνε. Την BMW που μας έδειξες πριν θα την κοστολογούσαν πιστεύω στα 60-80$
evoracing Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Μπράβο είσαι ωραίος. Γενικά εκεί που πουλάς έχει κόσμο αλλά κ πολύ ανταγωνισμό αλλα η δουλειά που κάνεις αξίζει. Αν έχεις χρόνο ανέβασε κι άλλα μοντέλα γιατί αλλιώς όλοι σε ξεχνάνε. Την BMW που μας έδειξες πριν θα την κοστολογούσαν πιστεύω στα 60-80$ *(μετα από καιρό) την ανέβασα αλλά δεν έχω δει προκοπή! Τώρα έκανα (πάλι) την OZ Ultraleggera απλά αυτή την φορά μου βγήκε άψογη! Θα το ανεβάσω και αυτό απλά πρέπει να κάνω από την αρχή το δισκόφρενο γιατί είναι κάπως κακοφτιαγμένο, από τα πρώτα μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα