evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Τώρα τελευταία φτιαχνω συνέχεια κάποιες ζάντες με το Cinema 4D και τις βάζω στο Status. Γιατί αυτό μερικούς μπορεί να τους ενοχλεί έκανα αυτό το topic. Όποιος έχει τα δικά του φυσικά μπορεί να τα ανεβάζει εδώ. 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brickoman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Γαμάτα! Όλα τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Εδώ έγιναν πολλα λάθη και τα παράτησα αλλά κάποια στιγμή θα ξανά ασχολιθώ Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2013 από evoracing 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Απιθανες !! Μπραβο συνεχισε το χεις ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ωραιος evo! με ποιον renderer δουλευεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Του Cinema 4D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sabpaxa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μπραβο ρεη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Του Cinema 4D ωραια αποτελεσματα δινει, απλα νομιζω οτι μερικες φορες το παρακανεις με τις γυαλαδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Στα material δεν είμαι και πολύ καλός (που θα πάει ) και το render είναι μεγάλο (24-35min στις 3 πρώτες είναι και αλλά π.χ. Gallardo που δεν έχω κάνει εγώ το render γιατί δεν τραβάει το PC... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastor10 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 πολυ καλη δουλεια evo μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Στα material δεν είμαι και πολύ καλός (που θα πάει ) και το render είναι μεγάλο (24-35min στις 3 πρώτες είναι και αλλά π.χ. Gallardo που δεν έχω κάνει εγώ το render γιατί δεν τραβάει το PC... εχω ακριβως ιδια cpu + mobo με σενα (αν ισχυει το πισι της υπογραφης σου) και τα καταφερνει μια χαρα, απλα στα πολυπλοκα μοντελα θελει τον χρονο του για υλικα δες αυτο το site: http://www.vray-materials.de/all_materials.php με εχει βοηθησει αρκετα! (θελει register για να μπορεις να κατεβασεις) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ πολύ παιδιά εχω ακριβως ιδια cpu + mobo με σενα (αν ισχυει το πισι της υπογραφης σου) και τα καταφερνει μια χαρα, απλα στα πολυπλοκα μοντελα θελει τον χρονο του για υλικα δες αυτο το site: http://www.vray-materials.de/all_materials.php με εχει βοηθησει αρκετα! (θελει register για να μπορεις να κατεβασεις) Ισχύει κανονικά (=_= όχι για πολύ όμως ) πάω για νέο με AMD FX 8350 - 2X4GB 1866 Ram κ.α.Αυτό το site θέλει κανένα plugin για τα materials? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kakofonixx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 οχι δε θελει, αλλα τωρα που το ξαναβλεπω ειναι υλικα φταγμενα ειδικα για τον Vray δεν ξερω αν θα δουλευουν σωστα στο Cinema 4D, ισως να μην μπορεις ουτε να τα εισαγεις... υ.γ. με το καινουριο πισι θα δεις τεραστια διαφορα στους χρονους rendering! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Φίλε ξέρεις κάτι? Γαμάς.Δεν έχει και την φατσούλα που λέει σου βγάζω το καπέλο γ@@@@ο. Την gallardo την ήθελα λίγο πιο γυαλιστερή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 οχι δε θελει, αλλα τωρα που το ξαναβλεπω ειναι υλικα φταγμενα ειδικα για τον Vray δεν ξερω αν θα δουλευουν σωστα στο Cinema 4D, ισως να μην μπορεις ουτε να τα εισαγεις... υ.γ. με το καινουριο πισι θα δεις τεραστια διαφορα στους χρονους rendering! Αυτό ακριβώς πήγα να σε ρωτήσω, πως τα περνάω. Κατεβάζει μια εικόνα και άλλη μια συντόμευση που όταν το πατάω μου ανοίγει το Word -_Ο... Έχω και το R13 με το V-Ray αλλά....... υ.γ. με το καινουριο πισι θα δεις τεραστια διαφορα στους χρονους rendering! Yes i know!!!!! Φίλε ξέρεις κάτι? Γαμάς.Δεν έχει και την φατσούλα που λέει σου βγάζω το καπέλο γ@@@@ο. Την gallardo την ήθελα λίγο πιο γυαλιστερή. χαχαχα σε ευχαριστώ πολύ... Ψαχουλεύω το PC τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα