Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χρειάζομαι άλλον ένα σκληρό για αποθήκευση.

στο πλαίσιο είδα αυτούς τους δύο σκληρούς:

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Western-Digital-Caviar-Green-WD20EARX-2TB-HDD-3-5-64.htm

και

http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/hdd-ssd-skliroi-diskoi/Western-Digital-AV-GP-WD20EURS-2TB-HDD-3-5-Cache-64MB-IntelliPower-SATA-3Gb-s.htm

ποιον από τους δύο μου προτείνετε να πάρω? βασικά ποια είναι η διαφορά τους? ο ένας είναι green (έχω ήδη ένα πράσινο) και στον άλλο γράφει στα χαρακτηριστικά για εξοικονόμηση ενέργειας έως και 40%

και αυτός πράσινος είναι?

Δημοσ.

ο πρωτος ειναι sata3 ο δευτερος sata2. ο δευτερος υποτιθεται οτι ειναι καλυτερος για χρηση 24/7. οπως λεει για καταγραφικα με καμερες

Δημοσ.

δεν μ'ενδιαφέρει η ταχύτητα του σκληρού γιατί θα τον έχω καθαρά για αποθηκευτικό χώρο.

επίσης δεν έχω ακούσει καλά λόγια για την segeate αν και είχα παλαιότερα και δεν είχα κάποιο πρόβλημα. επίσης αυτός που μου πρότεινες έχει 1 χρόνο εγγύηση σε αντίθεση με τον wd που έχει 2

ο πρωτος ειναι sata3 ο δευτερος sata2. ο δευτερος υποτιθεται οτι ειναι καλυτερος για χρηση 24/7. οπως λεει για καταγραφικα με καμερες

άρα μάλλον θα πάω στον πρώτο τον πράσινο. απλά επειδή διάβασα αυτά τα περί λιγότερης κατανάλωσης και κάτι αλλες τεχνολογίες και είπα μήπως αξίζει...
Δημοσ.

μεγαλύτερη έχει ο black caviar αλλά δεν υπάρχουν λεφτά για σάλιο. και αυτά τα 100 με τσούζουν... :)

κατάλαβα το σκεπτικό σου. έχεις δίκιο

Δημοσ.

Ο δεύτερος WD-Av  έχει 3 χρόνια ο Green 2.

σοβαρά? νόμιζα έχει και αυτός 2 σαν τον green. ε τότε θα πάω στον δεύτερο χωρίς δεύτερη σκέψη. τον έχει και 10€ πιο φθηνά από το visual studio...
  • Like 1
Δημοσ.

Ok Απλά τσέκαρε γιατί οι εγγυήσεις καμια φορά αλλάζουν ανάμεσα στα μαγαζιά ..

είναι θέμα μαγαζιού ή θέμα western digital???
Δημοσ.

σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας.

όπως είπε και ο nino θα κοιτάξω να γράφει στην απόδειξη την εγγύηση...

Δημοσ.

Πάντα το γράφει στο πλαίσιο .. και είναι ένα από τα + τους αυτό. ρίξε του και εσύ μια ματιά ποτέ δεν έκανε κακό ένα double check..

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...