Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ένας φίλος μου έχει έναν υπολογιστή (7-8 χρόνον) και δεν του είχε κάνει ποτε format.. άντε 1 φορα :P τώρα κόλλησε έναν ιο και του λέει κάτι για την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και του ζητάνε 100-200 euro..μετά από λίγο του ασπρίζει η οθόνη και δεν του ανοίγει ο υπολογιστής :P μένει εκεί, καμια ιδέα? για format το σκέφτομαι αλλα έχει κάποια αρχεία μέσα επειδή έχει επιχείρηση το παιδί και πρέπει να μην τα χάσει.. o.o έχετε να προτείνεται κάτι?

Δημοσ.

πως λεμε ο φιλος μου ο λευτερακης ? ααα αυτος :P

• Like 1
Δημοσ.

:P

:P

λες? αντρέα τον λένε τον φίλο μου :P

πως λεμε ο φιλος μου ο λευτερακης ? ααα αυτος :P

ahahahahahahahah

κανένας τρόπος να σώσουμε τα αρχεία που έχει ανάγκη οφίλος μου υπάρχει? έχει επιχείρηση με ενοικιαζόμενα και τα χρειάζεται

Δημοσ.

με καποιο live cd linux να μπεις στον σκληρο και να παρεις αυτα που θες, αλλα πριν κανεις το οτιδηποτε προσπαθησε να κανεις επαναφορα συστηματος σε προηγουμενη ημερομηνια με το δισκακι των windows που εχει και βλεπεις.

Δημοσ.

αυτο το κανεις με το cd εγκαταστασης των windows, της ιδιας εκδοσης που φοραει ο υπολογιστης, απλα αντι για φορματ επιλεγεις επισκευη και επαναφορα η αν στα windows ηταν ενεργοποιημενη η επαναφορα συστηματος πατα f8 και θα σου βγαλει επιλογες κανονικη εκκινηση, ασφαλης λειτουργια η επαναφορα αν δεν  εχει επαναφορα τοτε με το cd των windows, σε περιπτωση που φοραει xp κατα το boot cd πατας R επισκευη και δινοντας αυτες τις επιλογες

FIXMBR (και enter)
FIXBOOT (και enter)
CHKDSK C: /r /p (και enter)

Ύστερα από αρκετή ώρα θα σας εμφανίσει τυχόν προβλήματα στον δίσκο και στα αρχεία... 

Δημοσ.

Καλά βρε μπουρτζόβλαχε (δε φταίω εγώ...εσύ το διάλεξες το νικ), παρά λίγο να του πεις πώς να κατασκευάσει υπολογιστή από την αρχή και με τα χέρια μάλιστα...

Νίκο, θά πάρεις τον δίσκο του, θα τον βάλεις στο δικό σου μηχάνημα (...ΜΗ ρωτήσεις καμμιά βλακεία τώρα...), και θα μεταφέρεις τ' αρχεία που θέλει είτε σε καν'αν εξωτερικό δίσκο του φίλου σου (πιθανολογώ πως έχει), ή έστω πρόχειρα σε δικό σου σκληρό/εξωτερικό/γουατέβα. Μετά πες του να κάνει μια όμορφη επανεγκατάσταση του λειτουργικού του για να μην πολυπαιδεύεται κανείς σας και τέλος μεταφέρετε τ' αρχεία του στον δίσκο του (θα βγει λίγο βόλτα ο βασικός του δίσκος, αλλά είναι πρακτικά η πιο χαλαρή κατάσταση).

Δημοσ.

Πριν ανοίξουμε νέο topic κάνουμε αναζήτηση και πριν μπούμε σε τσοντοσαϊτ βάζουμε καλό antivirus... συνεχίζουμε στα θέματα που ήδη υπάρχουν. 

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...