Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται! Αρχικα με συγχωρειται αν εκανα λαθος τοποθετηση του θεματος. Αντιμετωπιζω ενα μικρο προβλημα με την συνδεση συσκευων στο ρουτερ. Αρχικα και τα δυο λαπτοπ που εχουμε στο σπιτι του δικο μου και του συγκατοικου συνδεονται κανονικα στο ρουτερ του σπιτιου, οπως επισης και το νετμπουκ ενος φιλου που το ειχε δοκιμασει.

Αντιθετως δεν καταφερνω να συνδεσω μεσω wi-fi με το κινητο μου nokia c6 ουτε και ενα αλλο κινητο που δοκιμασα samsung κατι... Το προβλημα μου ειναι οτι μολις πηρα ενα android tablet και ουτε αυτο καταφερνω να το συνδεσω και αρα δεν μπορω να κανω τιποτα ουσιαστικα απο το ταμπλετ.

Στο ταμπλετ φαινεται οτι η συνδεση ειναι επιτυχης αλλα μολις μπαινω στο ιντερνετ μου λεει οτι εχω προβλημα με την συνδεση μου.

Ευχαριστω!

Εχω την εντυπωση οτι κατοια ρυθμιση πρεπει να γινει σχετικα με το ρουτερ

Δημοσ.

το θεμα εχει μεταφερθει.κατα τα αλλα για αρχη δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο wireless.βεβαιωσου οτι ο dhcp ειναι σιγουρα ανοιχτος στο adsl router και οτι ολα τα pc κινητα κτλ παιρνουν αυτοματα Ip.επισης προσεχε στο ρουτερ να μην εχεις ανοιχτο το mac filtering που λογικα δεν το εχεις.αν για το ρουτερ υπαρχει πιο νεο firmware τοτε περασε το.σου εβαλα πολλα αλλα τα πιο πολλα ισως δεν χρειαστουν.τελευταια λυση δοκιμασε να παιξεις αναμεσα σε wpa2 και wpa και αν εχει επιλογη για tkip και aes κανε δοκιμη και με τα 2 εναλαξ.επισης καναλι απο 1 μεχρι 11.οχι 12 οχι 13 ακομα και αν το υποστηριζει ο ρουτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...