Tziko18 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2013 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aena0n Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Αν πάρεις ενα καλώδιο HDMI μπορείς να βλέπεις σαφώς ταινίες 3D απο τον υπολογιστή σου κατευθείαν ! Και θα εχεις και DTS ηχο κανονικά μιας και θα παίζεις τις ταινίες απο τον υπολογιστή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 στειλε μου ενα HDMI καλο..μεχρι 20 ευρω το πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 BANDRIDGE BVL1002 2m Belkin F3Y020BF2M - HDMI - 2 m Crystal Audio HDMI-2 Κάτω απο 20 ευρώ και τα 3. Ειναι στα 2μ. Δεν χρειάζεσαι υπερβολικά ακριβο HDMI. Σχεδόν ολα ιδια ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aena0n Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 http://www.cosmodata.gr/product/156168/kalodio-cable-5504-2-hdmi-flat-v1-4 Εγω αυτο εχω και ειμαι ευχαρηστιμένος ! Δε ξέρω και πόσα μέτρα θέλεις ! BANDRIDGE BVL1002 2m Belkin F3Y020BF2M - HDMI - 2 m Crystal Audio HDMI-2 Κάτω απο 20 ευρώ και τα 3. Ειναι στα 2μ. Δεν χρειάζεσαι υπερβολικά ακριβο HDMI. Σχεδόν ολα ιδια ειναι. Ακριβως οπως λέει ο φίλος ! Την διαφορά θα την δείς σε 5 μέτρα και πάνω μόνο , αλλα και πάλι χωρίς ιδιαίτερες διαφορές ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 σχεδον 2 μετρα θελω οχι παραπανω!σας ευχαριστω πολυ παιδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2013 πηρα ενα καλοδιο high speed οπως μου ειπατε αλλα τιποτα...δεν δουλευει ακομα το 3D μονο το μετατρεπει απο 2d σε 3d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Κοίτα ρυθμησεις απο το pc η τον player του. Το καλώδιο δεν έχει σχέση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 ωραια πηρα το Crystal Audio ..το θεμα ειναι δεν πεζει ιδιο 3D οπως πεζει στο USB ..πρεπει να κανω τιποτα ρυθμισεις η τι πρεπει να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Λοιπόν, αν έχω καταλάβει καλά έχεις συνδέσει το pc με την tv με το HDMI, παίρνεις εικόνα στην TV αλλά αν του πατήσεις το πλήκτρο 3D σου αφήνει μόνο την επιλογή 2D to 3D και όχι τις υπόλοιπες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 οχι τωρα εφτιαξε αυτο ηταν προβλημα της αναλυσης..το μονο προβλημα τωρα ειναι πως δεν μπορω να κανω τους υποτιτλους side by side εχω δοκιμασει και με το 3DSubttitler και με το srt23 αλλα τιποτα...γιατι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlomo Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Α, ναι, και εγώ σε αυτό το σημείο είμαι, υποθέτω πως θα πρέπει να βρούμε κάποιον player που να έχει ρύθμιση για 3d. EDIT : Βρήκα έναν player , KMPLAYER http://kmplayer.en.softonic.com/ ο οποίος έχει μια επιλογή για τους υπότιτλους, (δεξί κλιλ -> 3d subtitle controls). Πρέπει να είναι αυτό που ψάχνεις για ρίξε μια ματιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα