Προς το περιεχόμενο

Καποιος που να ξερει απο 3D τηλεοραση ?

Tziko18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει το 3D. εχω παρει την LG37611S 3D LED TV και δεν ξερω αν πρεπει να παρω καποιο μηχανημα για να πεξει σωστα το 3D και οχι απλως να το μετατρεψει απο 2D σε 3D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η τηλεοραση μου ομως δεν ειναι smart tv λες να υπαρχει κανα προβλημα?

Όχι κανένα πρόβλημα, μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που είναι smart. Εφόσον δεν είναι η τηλεόραση σου, θα στην κάνει το blueray. Θα εχεις την δυνατότητα του web browser και του apps store της Samsung,ομοια με τα μοντέλα 2012. Θα τα τρέχει ολα το μηχάνημα.

Αν θες κατι απλό και οικονομικό και η λύση που σου προτάθηκε απο τον giorgos147 ειναι μια χαρα. Εφόσον ομως δίνεις μεχρι 200, με το 6100 που κοστίζει 125€ θα έχεις και κάποιες δυνατότητες παραπάνω.

Εγώ έχω αυτό. Μια χαρά τη κάνω τη δουλειά μου.

Όχι κανένα πρόβλημα, μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που είναι smart. Εφόσον δεν είναι η τηλεόραση σου, θα στην κάνει το blueray. Θα εχεις την δυνατότητα του web browser και του apps store της Samsung,ομοια με τα μοντέλα 2012. Θα τα τρέχει ολα το μηχάνημα.

Αν θες κατι απλό και οικονομικό και η λύση που σου προτάθηκε απο τον giorgos147 ειναι μια χαρα. Εφόσον ομως δίνεις μεχρι 200, με το 6100 που κοστίζει 125€ θα έχεις και κάποιες δυνατότητες παραπάνω.

σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας..θα το σκεφτω και θα σας απαντησω...και κατι τελευτεο..ενα καλοδιο HDMI σαν και αυτο

http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10102091 μπορει να πεξει ταινιες απο τον υπολογιστη?και αν οχι απο το blueray μπορω να κανω να παιξει ταινια που ειναι στο pc?

ευχαριστω 

Μια χαρά παίζει- και οποιοδηποτε ειναι high speed

H tv σου εχει και usb

Αν βαλεις στικακι με ταινία side by side απο ιντερνετ στο μετατρεπει.

Μια χαρά παίζει- και οποιοδηποτε ειναι high speed

H tv σου εχει και usb

Αν βαλεις στικακι με ταινία side by side απο ιντερνετ στο μετατρεπει.

κοιταξε επειδι δεν μπορω να περνω ταινιες..προτιμο να τις αγοραζω απο το internet..τι εννοεις side by side ?ειμαι λιγο ασχετος φιλε σορρυ :)

αν παρω αυτο το hdmi που ανεφερα πιο πανω θα πεζει απο το πσ απευθειας τις ταινιες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...