Tziko18 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 καποιος που να ξερει απο 3D να μου στειλη ενα PM ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μπορούσες απλά να το γράψεις στο status και όχι να ανοίξεις ένα ολόκληρο θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 γιατι δε το γραφεις εδω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 σορρυ παιδια ειμαι καινουριος..ξερει καποιος να μου απαντησει? οπουδηποτε. ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kajwbtfe Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τι ακριβως θελεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 δεν ξερω ακριβως πως λειτουργει το 3D. εχω παρει την LG37611S 3D LED TV και δεν ξερω αν πρεπει να παρω καποιο μηχανημα για να πεξει σωστα το 3D και οχι απλως να το μετατρεψει απο 2D σε 3D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2013 Blueray 3d player και δισκακια με γραμμενα σε 3d. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 μπορεις να μου στειλης καποιο καλο blu ray 3d αν σου ειναι ευκολο..καλο ομως!μεχρι 200 ευρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2013 SAMSUNG bd e 6100 είναι και smart. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 η τηλεοραση μου ομως δεν ειναι smart tv λες να υπαρχει κανα προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω αυτό. Μια χαρά τη κάνω τη δουλειά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 η τηλεοραση μου ομως δεν ειναι smart tv λες να υπαρχει κανα προβλημα? Όχι κανένα πρόβλημα, μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που είναι smart. Εφόσον δεν είναι η τηλεόραση σου, θα στην κάνει το blueray. Θα εχεις την δυνατότητα του web browser και του apps store της Samsung,ομοια με τα μοντέλα 2012. Θα τα τρέχει ολα το μηχάνημα. Αν θες κατι απλό και οικονομικό και η λύση που σου προτάθηκε απο τον giorgos147 ειναι μια χαρα. Εφόσον ομως δίνεις μεχρι 200, με το 6100 που κοστίζει 125€ θα έχεις και κάποιες δυνατότητες παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Εγώ έχω αυτό. Μια χαρά τη κάνω τη δουλειά μου. Όχι κανένα πρόβλημα, μάλιστα αυτός είναι και ο λόγος που είναι smart. Εφόσον δεν είναι η τηλεόραση σου, θα στην κάνει το blueray. Θα εχεις την δυνατότητα του web browser και του apps store της Samsung,ομοια με τα μοντέλα 2012. Θα τα τρέχει ολα το μηχάνημα. Αν θες κατι απλό και οικονομικό και η λύση που σου προτάθηκε απο τον giorgos147 ειναι μια χαρα. Εφόσον ομως δίνεις μεχρι 200, με το 6100 που κοστίζει 125€ θα έχεις και κάποιες δυνατότητες παραπάνω. σας ευχαριστω παιδια για τις απαντησεις σας..θα το σκεφτω και θα σας απαντησω...και κατι τελευτεο..ενα καλοδιο HDMI σαν και αυτο http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10102091 μπορει να πεξει ταινιες απο τον υπολογιστη?και αν οχι απο το blueray μπορω να κανω να παιξει ταινια που ειναι στο pc? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
samniotis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά παίζει- και οποιοδηποτε ειναι high speed H tv σου εχει και usb Αν βαλεις στικακι με ταινία side by side απο ιντερνετ στο μετατρεπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tziko18 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2013 Μια χαρά παίζει- και οποιοδηποτε ειναι high speed H tv σου εχει και usb Αν βαλεις στικακι με ταινία side by side απο ιντερνετ στο μετατρεπει. κοιταξε επειδι δεν μπορω να περνω ταινιες..προτιμο να τις αγοραζω απο το internet..τι εννοεις side by side ?ειμαι λιγο ασχετος φιλε σορρυ αν παρω αυτο το hdmi που ανεφερα πιο πανω θα πεζει απο το πσ απευθειας τις ταινιες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα