ektor7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 αυτό δεν το γνωρίζω. Συνάδελφος που το αγόρασε από Ιταλία, ισχυρίζεται ότι το Update αυτό του εμφανίστηκε μες στις γιορτές. Ίσως είναι και θέμα παρτίδας Τη πρώτη φορά που μπήκα,για να κοιτάξω για update,μου ζήτησε να δηλώσω χώρα.Εγω δήλωσα τη χώρα που το αγόρασα,αλλά ζω σε άλλη χώρα!Το σωστό ήταν να δηλώσω τη χωρα που τ'αγορασα ή τη χωρα που κατοικώ κανονικά?
tsipouro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Τη πρώτη φορά που μπήκα,για να κοιτάξω για update,μου ζήτησε να δηλώσω χώρα.Εγω δήλωσα τη χώρα που το αγόρασα,αλλά ζω σε άλλη χώρα!Το σωστό ήταν να δηλώσω τη χωρα που τ'αγορασα ή τη χωρα που κατοικώ κανονικά? Νομίζω οι διαφορές από χώρα σε χώρα αφορούν το localization. Από κει και πέρα, η σειρά με την οποία θα εξυπηρετηθούν οι χώρες, φαντάζομαι, είναι θέμα marketing αλλά και πληθυσμιαίο.
ektor7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Το θέμα με τη χώρα,θα το ψάξω και εγώ,αν και εγω πιστεύω,είναι όπως το λες εσύ! Το έθεσα και στο θέμα που ανοιχτικε,για το gs3 4.1.2,στα νεα,μήπως κάποιο παιδί ξέρει κάτι περισσότερο!
georsev Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 μου φαινεται πως την ρουφαει την μπαταρια πολυ γρηγορα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα