ektor7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Ανάμεσα στα άλλα, υπάρχει fix για το exynos bug / sudden death φαινόμενο που έχει παρουσιαστεί σε μερικά 16GB και το πολύ καλό multi-window feature. Όταν βγεί update για το build που ήδη έχεις, σαφώς και ναι. Μη με τρομάζεις!Τι είναι αυτό το sudden death που,εμφανίζεται?Διορθώνεται ή πας για αντικατάσταση!Και ποια έχει το fix,η 4.1.2 ή η 4.2?
alexisgt Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μην αγχώνεσαι. Έχει παρουσιαστεί σε μικρό αριθμό (αν λάβουμε υπ' όψη τη συνολική παραγωγή) μοντέλων 16GB και αυτό μετά απο 150-200 ημέρες λειτουργίας του κινητού. Η 4.1.2. 4.2 ακόμα το S3 δεν έχει πάρει. Αν θέλεις γράψε στον dialer *#1234* και γράψε τα αποτελέσματα για να δούμε ποιο build έχεις.
ektor7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 άκυρο,τώρα είδα ότι είναι με τη 4.1.1:lol: Το έχω λίγες μέρες και τώρα είναι η δεύτερη φορά που το ανοίγω! Πάει για δώρο,γι'αυτο δε θέλω να το ζωρισω,πριν το παραδώσω! Όχι. Μην αγχώνεσαι άδικα. Sent from my iPhone using Insomnia Οπόταν το επεξεργαζομε λίγο και περιμένουμε το official!Ευχαριστώ,για την απαντηση!
redcom7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 η μονη λυση που βλεπω εγω για latest firmware λεγεται custom rom και xda ... για εγγυηση και τετοια δεν φοβαμαι μιας και στο sudden death κανει αντικατασταση ακομη και να ειναι rooted το τηλεφωνο ...
Stinger Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 η μονη λυση που βλεπω εγω για latest firmware λεγεται custom rom και xda ... για εγγυηση και τετοια δεν φοβαμαι μιας και στο sudden death κανει αντικατασταση ακομη και να ειναι rooted το τηλεφωνο ... Ναι γίνεται αντικατάσταση, όχι επειδή είναι καλή η samsung αλλά επειδή πεθαίνει η nand και δεν μπορούν να δουν ότι είσαι rooted/custom/whatever. Επίσης για 4.1.2 που όντως αξίζει την αναβάθμιση από 4.1.1 φυσικά και δεν είναι μόνο η custom η λύση. Στο Site: http://www.samfirmware.com/">Samfirmware υπάρχουν οι official για όσες χώρες έχει κυκλοφορήσει (Γαλλία, Γερμανία, UK και αρκετές άλλες). Προσοχή, με την 4.1.2 μπαίνει και νέος bootloader ο οποίος δεν μηδενίζει τον counter (φυσικά ο bootloader αλλάζει, xda για λεπτομέρειες).
ektor7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Για να καταλάβω, με τη 4.1.2 διορθώνεται το πρόβλημα, τελείως ή παίζει να εμφανιστεί κάποια στιγμή στο μέλλον? Sent from my GT-I9300 using Insomnia
georsev Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Παιδια καντε τσεκ μεσο οτα ειρθε η αναβαθμιση 4.1.2 επιτελους
ektor7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Μια ερώτηση ακόμη! Για το OTA,οταν σε ρωτάει πρώτη φορά,για να ενεργοποιήσουμε την υπηρεσία,διαλέγουμε τη χώρα,απ'οπου το αγοράσαμε και όχι τη χωρα που μένουμε? Για παράδειγμα,εγώ το πήρα από Βουλγαρία,αλλά μένω Κύπρο!Οταν με ρώτησε να διαλέξω χώρα για το ΟΤΑ,επέλεξα Βουλγαρία!Ελπίζω να ήταν σωστό!
tsipouro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Παιδια καντε τσεκ μεσο οτα ειρθε η αναβαθμιση 4.1.2 επιτελους Ναι, ισχύει.. σήμερα βγήκε!! Αυτό μπήκα να γράψω και με πρόλαβε ο georsev update done! Όλα κυλάνε ομαλά προς το παρόν
ektor7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το update, έρχεται από τον πάροχο μας ή απευθείας από την Samsung?
tsipouro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Το update, έρχεται από τον πάροχο μας ή απευθείας από την Samsung? από τη samsung
ektor7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 από τη samsungΟπόταν δε παίζει ρόλο που δεν έχω μέσα τη sim!Η χώρα που διαλέγεις στην αρχή,για τα update,πρέπει να είναι η χώρα από όπου το αγόρασα,λογικά!?
tsipouro Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2013 Η χώρα που διαλέγεις στην αρχή,για τα update,πρέπει να είναι η χώρα από όπου το αγόρασα,λογικά!? αυτό δεν το γνωρίζω. Συνάδελφος που το αγόρασε από Ιταλία, ισχυρίζεται ότι το Update αυτό του εμφανίστηκε μες στις γιορτές. Ίσως είναι και θέμα παρτίδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα