poulinos Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2013 αν ειναι να πιανεις τοσο ε δοκιμασε απευθειας μεσα.αν δεις 21-22 μια χαρα παιζει το καλωδιο προκειμενου οτι ο οτε δινει και 9 snr.
Aspidas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο τόσο δεν πιάνω... Κατεβάζω σταθερά με 15Mbps... Εγώ περίμενα 20 τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού... Είναι καλά παρ'όλα αυτά τα στατιστικά της γραμμής μου?
makfil Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Για το 9,1 του ΟΤΕ μια χαρά είναι. Η 4νετ πχ δίνει 6 οπότε θα είχες μεγαλύτερη ταχύτητα αν ήσουν σ' αυτή.
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2013 Μόνο τόσο δεν πιάνω... Κατεβάζω σταθερά με 15Mbps... Εγώ περίμενα 20 τουλάχιστον σύμφωνα με τα λεγόμενα του τεχνικού... Είναι καλά παρ'όλα αυτά τα στατιστικά της γραμμής μου? δεν βλεπω καπου attenuation για να δουμε πραγματι ποσο κοντα εισαι οσο λεει ο τεχνικος.καπου πρεπει να τα λεει και αυτα.(εκτος αν εχεις ενα ρουτερ πουδινει ο οτε και δεν γραφει πουθενα το attenuation)οχι οτι ειναι ασχημα τα 15 αλλα λεμε.αν εχεις και κανα αλλο ρουτερ κανε δοκιμη και με αλλο μηπως δεις κατι καλυτερο σε sync Για το 9,1 του ΟΤΕ μια χαρά είναι. Η 4νετ πχ δίνει 6 οπότε θα είχες μεγαλύτερη ταχύτητα αν ήσουν σ' αυτή. απο 9 σε 6 margin θα κερδιζε λογικα 1,5 με 2 max.εκτος αν το ριξει με dmt αν υποστηριζεται το ρουτερ του βεβαια. τωρα σε αλλο παροχο επειδη ειναι και αλλα τα dslam και αλλα τα output power Κτλ μπορει να επαιζε πραγματι 1,5 με 2 αλλα μπορει και περισσοτερο η λιγοτερο για 1002 λογους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα