Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 450watt της XFX δεν θα μπορέσει με την 7870 ...

Το κουτί είναι και αυτό καλό !

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το 450watt της XFX δεν θα μπορέσει με την 7870 ...

Το κουτί είναι και αυτό καλό !

Μην εισαι σιγουρος, δινει 34Α στην +12V rail. Θυμαμαι το ειχαμε συζητησει και με τον millenium. Αν η 7870 φτανει σε load γυρω στα 320W τοτε δεν θα υπαρχει προβλημα. 

Αυτο ειναι επισης ενα πολυ καλο και δυνατοτερο τροφοδοτικο αλλα ξεφευγει το budget λιγο: http://www.computerbeast.gr/catalogue?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=108558&category_id=893&manufacturer_id=322

Δημοσ.

Βάλτε και την cpu μέσα βρε παιδιά ! Δεν είναι μόνο η κάρτα. Εντάξη βγάζει ακρετά Α το XFX αλλά εσείς θα το σκέσετε ... :devil:

Και το berlin καλό είναι ! Εδω δεί πολλά review και σε overcurrent συμπεριφέρεται ωραίοτατα

Δημοσ.

Την μεγαλητερη τιμη καταναλωσης που εχω βρει για την 7870 ειναι στο bench της anandtech, 310W στο metro2033. Αλλα μαλλον δεν αφορα αποκλειστικα την καρτα, για να εχει τοσο μεγαλη απόκλιση απο το techpowerup. 

Δημοσ.

Καμία κάρτα δεν καταναλώνει τόσο. Ούτε η 690. Όλο το σύστημα αφορά αυτό που είδες.

Η 7870 καίει λιγότερο από την 6870 και προσεγγίζει μια 550ti. Μιλάμε για το καλύτερο performance per watt της αγοράς.

Μάντεψε ποιά έχει το χειρότερο.. :fear: :angry:

• Like 2
Δημοσ.

Ισως να μην ειμαι αρκετα αντικειμενικος καθως δεν πολυ παω την tt, τουλαχιστον τα φθηνα τροφοδοτικα της. Και η αληθεια ειναι οτι στα 56 ευρω δεν εχει ανταγωνισμο στο computerbeast. Αλλα τελος παντων και το XFX δεν παρουσιασει προβλημα με την 7870. 

Καμία κάρτα δεν καταναλώνει τόσο. Ούτε η 690. Όλο το σύστημα αφορά αυτό που είδες.

Η 7870 καίει λιγότερο από την 6870 και προσεγγίζει μια 550ti. Μιλάμε για το καλύτερο performance per watt της αγοράς.

Μάντεψε ποιά έχει το χειρότερο.. :fear: :angry:

Η 7990. Σωστος? Η καποια πολυ χαμηλης αποδοσης οπως η 6450, σιγουρα παντως θα βρισκεται στα ακρα.

Δημοσ.

Τσουκ. Η δικιά μου. :(

Ισως να μην ειμαι αρκετα αντικειμενικος καθως δεν πολυ παω την tt, τουλαχιστον τα φθηνα τροφοδοτικα της.

btw αυτό σου το έχω ρωτήσει πολλάκις και δεν έχω πάρει πειστική απάντηση.

• Like 1
Δημοσ.

Τσουκ. Η δικιά μου. :(

btw αυτό σου το έχω ρωτήσει πολλάκις και δεν έχω πάρει πειστική απάντηση.

Δεν εχω πειστικη απαντηση... Μαλλον το γεγονος οτι στο παρελθον εβγαλε πολυ μετρια τροφοδοτικα, όπως η σειρα TR και, λιγοτερο βεβαια, η σειρα Lightpower.

Δημοσ.

Την λειτουργία του SSD την ξέρετε ? Ξέρεις πως να τον ρυθμίσεις για να βάλεις εκεί τα WIN ?

μην ανεβάσεις το βιντεοοοο!!! :X 

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο ηθελα να ρωτησω απο πριν...δεν ειχα καν ιδες για το ssd,μεχρι που ειδα οτι το βαζετε στην λιστα κ εκατσα λιγο κ εψαξα τι ειναι αυτο....

Γιατι χρειαζετε αυτο το πραγμα ρε παιδια...?

καλα τοσο πισω εχω μεινει πραγματικα αναρωτιεμαι!επ

επισης το συγκεκριμενο site που μου δειξατε,κανη συνθεση υπολογιστη,κ αν ναι με πιο κοστος ξερουμε?!

Δεν πρωτεινετε κ κανα μηχανημα απο το eshop γιατι τα βλεπω πολυ σκουρα!Με εχετε αγχωσει!

Δημοσ.

Πάρε μια ιδέα !

Κάνει ποιο εύκολη την καθημερινότητά σου στην ουσία και σου δείχνει την πραγματική δύναμη του μηχανήματός σου. 

Το ποιο καλό που δεν βλέπεις είναι ο μηδενικός χρόνος απόκρισης ! 

Αυτο ηθελα να ρωτησω απο πριν...δεν ειχα καν ιδες για το ssd,μεχρι που ειδα οτι το βαζετε στην λιστα κ εκατσα λιγο κ εψαξα τι ειναι αυτο....

Γιατι χρειαζετε αυτο το πραγμα ρε παιδια...?

καλα τοσο πισω εχω μεινει πραγματικα αναρωτιεμαι!επ

επισης το συγκεκριμενο site που μου δειξατε,κανη συνθεση υπολογιστη,κ αν ναι με πιο κοστος ξερουμε?!

Δεν πρωτεινετε κ κανα μηχανημα απο το eshop γιατι τα βλεπω πολυ σκουρα!Με εχετε αγχωσει!

Δωρεάν είναι η συναρμολόγηση ! Είναι κατάστημα (ΦΥΣΙΚΌ) κοντά στην Ερμού ! Έχει καλές τιμές κ.λ.π. 

Μην αγχώνεσαι ! Πάρε ένα τηλέφωνο αύριο να το διαπιστώσεις ! 

Εδώ δεν αγχώνεσαι για το e-shop που στην ουσία βαράει κανόνι .............

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...