NastroAzzurro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 η κοπελα μου θελει iphone 5 εγω εχω το HTC one X οποτε σκεφτηκα να πουλησω το HTC και να συμπληρωσω χρηματα και να της παρω το IPHONE 5 που θελει... και εδω γενιεται το ερωτημα..... ρωτησα πολλους φιλους συναδελφους και ατομα που γνωριζουν απο κινητα και η απαντηση στο ερωτημα Αξιζει ? Ηταν η εξης.... μην το δωσεις το HTC θα το μετανιωσεις δωστης καλυτερα το HTC και ασε το IPHONE... ατομα τα οποια εχουν το ΟΝΕ Χ. μπορειτε να μου πειτε εσεις την γνωμη σας? ευχαριστω πολυ.... γιατι ολοι λενε πως το iphone ειναι μουφα?
disqualified Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν καταλαβαινω το διλλημα, η κοπελα σου θελει το Iphone 5, το τι λενε οι αλλοι ειναι περιττο. Αν το θεμα δεν ειναι οικονομικο δε νομιζω οτι εχει νοημα να συζητας εσυ με αλλους το τι πρεπει να θελει ενας τριτος. Ακρη δε θα βγει απο το θεμα ενα ειναι το σιγουρο.
NastroAzzurro Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αξίζει να κάνω την αλλαγή; αυτό ρωτάω.
jimisvog Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Αφου το θελει αξιζει..! Μ'αρεσει που μετα μιλαμε για κριση.. Ποια κριση..? Εδω για την πλακα μας κανουμε δωρα αξιας 700-800€.. Και μετα παραπονιομαστε..
orlox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μην την παρεις τιποτα. Θα στα φαει και μετα θα σε απατησει με την ταχυδρομο MPOYXOYXOYXOYXY
arxaggelos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν καταλαβαινω το διλλημα, η κοπελα σου θελει το Iphone 5, το τι λενε οι αλλοι ειναι περιττο. Αν το θεμα δεν ειναι οικονομικο δε νομιζω οτι εχει νοημα να συζητας εσυ με αλλους το τι πρεπει να θελει ενας τριτος. Ακρη δε θα βγει απο το θεμα ενα ειναι το σιγουρο. Nα πάει να το πάρει μόνη της, κράτα το One X και αν θέλει δώρο πάρ'της μια λαστιχένια θήκη Angry Birds. Φιξντ.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Συγκρατηση παρακαλω
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Πάρτης το ONE X και αυτής, γλιτώνεις λεφτά , κόπο να μαθαίνεις καινούριο κινητό (γιατί εσύ θα ασχολείσαι) και άμα στραβώσει ρίχτης καμιά χριστοπαναγία και όξω γιατί 400 ευρώ δώρο δεν κάνει κανείς τη σήμερον ημέρα. 3πλό χτύπημα. Και ναι , το One X είναι καλύτερο τηλέφωνο. 1
overpower Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Καλυτερα το Note 2 ή S3 ή apo WP μερια κανα Lumia 920.
Heatspreader Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 HTC και μάλιστα η ναυαρχίδα της και να μην είναι καλό δεν γίνεται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα