Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας έχω ένα αρχείο word και θέλω να το μετατρέψω σε pdf αλλά όσο το δυνατον να έχει διάφορους μηχανισμους ασφαλείας όπως ειναι ο κωδικος να μην γίνεται να αντιγραφή να μην έχουν την δυνατοτητα αναζητησης μεσα στο κείμενο και αλλα. Υπάρχει καποιο προγραμμα ή καποιος να ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνω??

Δημοσ.

Για να το κανεις pdf απλως ανοιγεις το αρχειο σου με το word και πατας αποθηκευση ως: Αρχειο PDf στις επιλογες.. Τωρα για τους μηχανισμους ασφαλειας νομιζω πως απο μόνο του σαν αρχείο pdf εμποδιζει την αντιγραφη αλλα δεν ξερω σιγουρα...

Δημοσ.

γνωρίζω οτι από μέσα στο word το μετατρέπει σε pdf αλλα δεν έχει καμια ασφάλεια το αρχείο μετά

Δημοσ.

Κατέβασε το openoffice ή το libreoffice, άνοιξε το αρχείο που σε ενδιαφέρει και μέσω του μενού που έχει επιλέγεις "εξαγωγή σε pdf". Στην συνέχεια σου δείνει κάποιες επιλογές ασφαλείας μεταξύ των οποίων και αυτά που ζητάς.

Δημοσ.

Ακόμη πιό απλά, κατεβάζεις το δωρεάν bullzip pdf printer και τυπώνεις σε virtual εκτυπωτή ό,τι θέλεις σε pdf. Πριν το "τυπώσει" βγάζει ένα παράθυρο με μερικά tabs επιλογών, ένα από αυτά έχει κάποιες παραμέτρους ασφαλείας. Δεν ξέρω βέβαια αν θα σου είναι αρκετές. Αλλά σίγοθρα θα το προτιμούσα από το κατεβάσω ολόκληρο office.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...