ALXIOA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Το πιο σπαστικο πραγμα εδω στην κοινοτητα ειναι να μην σου απανταει ο αλλος στα πμ?? ΟΧΙ...ειναι να βλεπεις πως διαβασε το μηνυμα σου να περνουν 2-3 μερες..να βλεπεις εσυ οτι αυτος μπιανοβγαινει στο φορουμ κ να μην σου απανταει...!!! ουτε καν απο ευγενια ρε αδερφε...που ενδιαφερθηκες να αγορασεις το αντικειμενο του η να του προσφερεις αυτο που ζηταει..!!! Τι να αλλο να πω??τπτ..!! 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μπορεις να ξαναστειλεις ευγενικα και να ρωτησεις τι εγινε οταν προκειται για τετοια περιπτωση. Εγω προσωπικα οταν ζηταω πραγματα εχει τυχει να ενδιαφερθουν και 10+ ατομα, οποτε καποιος απειρος ειναι ευκολο να "χασει τη μπαλα" και να μην απαντησει σε ολους ή να το ξεχασει βρε αδερφε.
ALXIOA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 αν επιμενεις θα γυρισει να σου πει οτι γινεσαι κ ενοχλητικος.. θα βρεις τον μπελα σου δηλ στα καλα καθουμενα..!!!
asd123q Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μου χει τύχει,πολύ εκνευριστικό! Να έχω στείλει 3-4 φορές για να μου δώσει μια απάντηση,να βλέπω οτι τα μηνύματα μου διαβάστηκαν και συνεχίζει να απαντάει!! Μετά μας βρίζει και απο πάνω γιατί τον πρήξαμε! 1
ALXIOA Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μου χει τύχει,πολύ εκνευριστικό! Να έχω στείλει 3-4 φορές για να μου δώσει μια απάντηση,να βλέπω οτι τα μηνύματα μου διαβάστηκαν και συνεχίζει να απαντάει!! Μετά μας βρίζει και απο πάνω γιατί τον πρήξαμε! ετσι ακριβως...!!πες τα φιλε μου..!!! ή μου εχει τυχη να μου ζητησει καποιος κατι..μου λεει τρεναρετο...λεω οκ..περνανε 5 μερες του ξαναστελνω μηνυμα...στα αυτα του...δεν απανταει..!!μου απανταει μετα απο μερες οτι εγινα ενοχλητικος ...ακουσον ακουσον...εσυ δεν μου ειπες ρε ανθρωπε να το τρεναρο λιγο?? μου την ειπε κιολας απο πανω.. ΑΠαντησε να τελειωνουμε... Υπαρχουν κολλημενοι πολλοι παντως 2
giasimera Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Γιατί δεν του σκάτε μία αρνητική να στρώσει;
antreaslam Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 παρότι και εμένα με εκνευρίζει, δε μπορείς να βάζεις αρνητική, μόνο κ μόνο γιατιί δε σου απαντησε ο χρήστης. η αρνητική, ειναι πολύ "βαρύ όπλο", και πρέπει να χρησιμοποιείται καταλληλα!
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Είναι συγκεκριμένος ο τρόπος που λειτουργούν οι αξιολογήσεις, αναλύεται στους σχετικούς όρους χρήσης και νομίζω ότι είναι σαφές ότι η αδιαφορία απάντησης σε προσωπικό μήνυμα δεν συμπεριλαμβάνεται στις περιπτώσεις που δικαιολογούν καταχώρηση αρνητικής αξιολόγησης. 6
lambroszekis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ολα ειναι θεμα ευγενειας παιδια αμα ο αλλος στα χαμενα.. που λεν και στο χωριομ δε θα σου απαντησει ποτες....
giasimera Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Υποθέτω ότι αν δεν απαντήσεις ακόμα και σε καλημέρα,είναι πταίσμα. 1
makis3519 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2013 Και εγώ έχει τύχει να μην απαντήσω αρκετές φορές όταν ζητάω για ανταλλαγή κινητό ή tablet και αναφέρω στην αγγελία ότι άλλα προιόντα δεν με ενδιαφέρουν, και έχω και πάλι προτάσεις για ποδήλατα μηχανακια αυτοκινητάκια και άλλα πολλά εκ των οποίων μερικά εντελώς κουλά... Φυσικά και σε μένα έχει τύχει να μην απαντήσουν και με ενοχλεί αλλά πια έχω βάλει στην black list αρκετούς και απλά δεν ασχολούμε.
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2013 Εμένα μου χει τύχει .... όταν βάζω αγγελία και λέω όχι παζάρια η ανταλλαγές δεν θα απάνταω σε πμ ..να μου στέλνουν παζάρια και ανταλλαγές.. Το τονίζω και με bold!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα