Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

συμπληρώνω :  office 2013 preview και download full version όταν βγει.

keyboard.

Αν μόνο αυτά που ανέφερες θεωρείς ότι έχουν σημασία, πάω πάσο.

Αλλά δε νομίζω ότι θα συμφωνήσουν πολλοί σε αυτό.

Όσον αφορά το branding άλλο καπέλο. Όταν σε κάθε κατινοεκπομπή της TV μοιράζουν ipads και λοιπές σαβούρες , φυσικά είναι πίσω σε αναγνωρισιμότητα και brand..

Επίσης θα συμφωνήσω ότι δεν θα κερδίσει εύκολα το υπάρχον κοινό των tablets, που κατά κανόνα δεν ξέρουν γιατί τα πήραν και κατά 99% τα χρησιμοποιούν για να παίζουν παιχνίδια που χρησιμοποιούν το γυροσκόπιο (μπάλες και τρύπες) και τα κρατάνε σαν ταψιά..

mate, οι κατινοεκπομπες 'ζυγιζουν' τι ειναι αυτο που επιθυμει και δινει κινητρο στον κοσμο για να κανει παιχνιδι μαζι του, και του το plusαρουν. Δεν νομιζω οτι ειναι το καλυτερο κριτηριο το συγκεκριμενο. 

Ασφαλως και μετρανε και ολα οσα συμπληρωσες. 

Η Microsoft απο αρχαιοτατων χρονων ελειπετε ενα στοιχειο. "Απλοτητα" 

Δεν θελω να βαλω εγω το λειτουργικο. Δεν θελω να βαλω εγω τους Drivers. Δεν θελω να κανω εγω το PC μου να παιζει .ISO. 

H Apple προσφερει ακριβως αυτο το πραγμα, κυριος στα κινητα της. Απλοτητα. Ειναι τελειο το rooting και το access στο CPU αλλα ας σοβαρευτουμε, αυτο ειναι για καποιον ο οποιος ασχολειτο. Και ειμαι και ενας ο οποιος ασχολουμε αρκετα με το customize της εκαστοτε συσκευης, αλλα πρεπει να παραδεχτουμε οτι bottomline ελαχιστα πραγματα μας ενδιαφερουν. 

Εμφανιση, Μπαταρια, Αξιοπιστια, Surfing, facebook. 

και πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω εναν λογο που θα ερχομαι Surface εναντι ipad η google 10 για τα παραπανω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...