keysmith Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 την είδα στον κώτσο.. Είναι λίγο.. χοντρή για led.. Μου θύμισε πολύ παλιά LCD. Την είχανε σβηστή δεν την είδα σε λειτουργία.
jimcat Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 την είδα στον κώτσο.. Είναι λίγο.. χοντρή για led.. Μου θύμισε πολύ παλιά LCD. Την είχανε σβηστή δεν την είδα σε λειτουργία. οντως κ εγω που την ειδα απο κοντα σημερα σαν lcd μου φανηκε...για καποιον που θελει να βλεπει λιγο τηλεοραση κ τιποτα παραπανω ειναι μια χαρα....αλλωστε οτι πληρωνεις παιρνεις ακομα κ σε εκπτωσεις,,,,,,
Mat.In.Greece Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 παιδιά, συγνώμη για τα ελληνκά μου . εγώ την πήρα χθες. είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής αλλά δεν μπορώ να συνδέσω το home cinema system με αυτή την τηλεόραση. είτε είμαι πολύ χαζός είτε δεν έχει καθόλου audio out... ούτε RCA (cinch) ούτε optical...τίποτα. μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε; αν χριασεστε κάποια στιχία για την τηλεόραση που μπορώ να τσεκάρω θα το έκανα ευχάριστος.
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δεν έχει Audio Out. Πρέπει να χρησιμοποιήσεις την έξοδο ήχου από το Scart. Θα χρειαστείς ένα adaptorάκι Scart σε RCA female σαν και αυτό: και τον επιλογέα θα τον έχεις στο Output... 1
fernadezzz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 επειδή ψάχνομαι και εγώ για τηλεόραση μήπως αυτή εδώ είναι καλύτερη και αξίζει τα 20 ευρώ πάνω? http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-42LS5600-LED-TV-42-42LS5600.htm
JIMBOAthens Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 επειδή ψάχνομαι και εγώ για τηλεόραση μήπως αυτή εδώ είναι καλύτερη και αξίζει τα 20 ευρώ πάνω? http://www.plaisio.gr/tv/tv/tileoraseis/LG-42LS5600-LED-TV-42-42LS5600.htm Ναι, είναι καλύτερη και χαλάλι το 20άρικο...
lerisleris10 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 πηγα να ρωτησω στον κοτσοβ. και εχει τελειωσει παντου.τελικα ειναι καλη η επειδη ειναι γτηνη την πηραν ολοι.
benq w 703 d Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Η lg 42ls 3450 ειναι απο τα φθηνα μοντελα της lg αλλα η εικονα της τουλαχιστον σε 2d ειναι κορυφαια αρκει να ρυθμισθει σωστα στο usb θελει να ρυθμισθει στη κανονικη λειτ.δυναμικη αντιθεση μεσο ,,βελτιωση εικονας υψηλο και μειωση θορ. μεσο η αποδοση στις ταινιες 2d 3d ειναι απολυτως κορυφαια .Παντα οι εταιριες παραγουν 1 μοντελο φθηνο και ενα κορυφαιο βλεπε lg 47lh9000 με την καλυτερη αποδοση για αυτο δεν τα κρατανε πολυ καιρο Επεξ/σία 1 Απριλίου 2014 από benq w 703 d
nektar73 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Η lg 42ls 3450 ειναι απο τα φθηνα μοντελα της lg αλλα η εικονα της τουλαχιστον σε 2d ειναι κορυφαια αρκει να ρυθμισθει σωστα στο usb θελει να ρυθμισθει στη κανονικη λειτ.δυναμικη αντιθεση μεσο ,,βελτιωση εικονας υψηλο και μειση θορ. μεσο η αποδοση στις ταινιες 2d 3d ειναι απολυτως κορυφαια .Παντα οι εταιριες παραγουν 1 μοντελο φθηνο και ενα κορυφαιο βλεπε lg 47lh9000 με την καλυτερη αποδοση για αυτο δεν τα κρατανε πολυ καιρο Ἀνάστασιν Χριστοῦ θεασάμενοι..
Skr1ll3x Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Δημοσ. 1 Απριλίου 2014 Η lg 42ls 3450 ειναι απο τα φθηνα μοντελα της lg αλλα η εικονα της τουλαχιστον σε 2d ειναι κορυφαια αρκει να ρυθμισθει σωστα στο usb θελει να ρυθμισθει στη κανονικη λειτ.δυναμικη αντιθεση μεσο ,,βελτιωση εικονας υψηλο και μειση θορ. μεσο η αποδοση στις ταινιες 2d 3d ειναι απολυτως κορυφαια .Παντα οι εταιριες παραγουν 1 μοντελο φθηνο και ενα κορυφαιο βλεπε lg 47lh9000 με την καλυτερη αποδοση για αυτο δεν τα κρατανε πολυ καιρο Εχεις δικιο σε ολα.. αλλα εχω μια απορια.. Εκει στον Εδεσσαικο ποσοι παραγοντες ειστε? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα