Plutomania Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Έχω ένα πίνακα air[10][4] του οποίου κάποια ή όλα τα στοιχεία γίνοντα από 0 σε 1 κατά τη διάρκεια που τρέχει το πρόγραμμα. Στο τέλος πριν βγει θέλω να μου εμφανίσει πόσες αλλαγές έγιναν σε δυο κομμάτια του πίνακα: for(i=0; i<5; i++) for(j=0; j<4; j++) if(air[j] == 1) firstseats =+ 1; for(i=5; i<10; i++) for(j=0; j<4; j++) if(air[j] == 1) ecoseats =+ 1; Το πρόβλημα είναι η μεταβλητή κολλάει στο 1, δηλαδή τη πρώτη φορά πηγαίνει από 0 που την έχω αρχικοποιήσει σε 1 αλλά μετά δεν ανεβάινει άλλο. Τι κάνω λάθος; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2013 από Plutomania
bird Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Άν εννοείς τις μεταβλητές firstseats και ecoseats, για να τις αυξήσεις ο τελεστής είναι += κι όχι =+ (Μάλλον είχες θολώσει αν κρίνω από την ώρα που έκανες το post)
nilosgr Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Άν εννοείς τις μεταβλητές firstseats και ecoseats, για να τις αυξήσεις ο τελεστής είναι += κι όχι =+ (Μάλλον είχες θολώσει αν κρίνω από την ώρα που έκανες το post) Γιαυτο καλυτερα να χρησημοποιουμε το ++ ή το --
Plutomania Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Χα,χα όχι ρε γαμώτο τι λάθος ήταν αυτό; Βρήκα και άλλο ένα σε δήθεν έλεγχο ο οποίος είχε =! και όχι != που είναι το σωστό. Τώρα διορθώθηκαν. Υπάρχει και το ++ καλύτερα, όντως. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σας. Αν κάτι άλλο προκύψει, εδώ είστε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα