Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχει καμία λειτουργία όπως να παιχτεί δυνατά η μουσική;

Νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι,να βάλεις μια εφαρμογή στο κινητό που να δέχεται ένα συγκεκριμένο μήνυμα(sms) πχ "<κωδικός> mobiledataenable" και να μπαίνει στο ίντερνετ.Να βλέπεις που είναι το κινητό,και όταν φτάσεις στο σημείο να στείλεις ξανά μήνυμα "<κωδικός> ring" και να ακουστεί δυνατά.

Βέβαια,το θέμα είναι να μην σου εμφανιστεί κανένας φουσκωτός...όπου τότε στέλνεις ένα "<κωδικός> deletemydata"

Δημοσ.

Με το Find My iPhone μπορείς να κάνεις το iPhone να παίξει δυνατό ήχο, ακόμα κι αν το έχεις στο αθόρυβο.

(για να μπορέσεις να το βρεις κάτω από το μαξιλάρι που το έχεις ξεχάσει) :-)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έλα ντε. Μάλλον τεχνολογική είναι η αδυναμία.

Δεν είναι καθόλου τεχνολογική αδυναμία. Πριν από δύο χρόνια, μπορούσες και έκανες υπεύθυνη δήλωση ότι σου έκλεψαν το κινητό με το ΙΜΕΙ σε κάθε εταιρεία κινητής τηλεφωνίας (τουλάχιστον στην voda σίγουρα) και το ΙΜΕΙ κλείδωνε και δεν δούλευε με το συγκεκριμένο δύκτιο. Αν έβαζε δηλαδή ο κλέφτης κάρτα σιμ του συγκεκριμένου δικτύου, το κινητό δεν δούλευε. Όχι τουλάχιστον στην Ελλάδα. 

Την καταργήσανε πριν από δύο χρόνια. Αφενός γιατί δεν την χρησιμοποιούσε πολύς κόσμος ( και πως αφού δεν μας το έλεγαν) και βέβαια αν το κινητό σου αχρηστευόταν μετά την κλοπή, δεν θα τα κλέβανε και άρα δεν θα χρειαζόταν να αγοράζεις νέα συσκευή, από την οποία βγάζουν λεφτά.

Δημοσ.

Παιδια υπάρχουν πολλά και διάφορα tweaks στη cydia.

ICaughtU pro, το οποιο αν καποιος βαλει λαθος κωδικό στο τηλέφωνο στην οθονη κλειδώματος η κάμερα τον παιρνει φωτο και σας τη στέλνει με εμαιλ.

Ενα αλλο που δεν επιτρέπει στον αλλο να απενεργοποιήσει το τηλέφωνο, ζηταει κωδικό για απενεργοποιηση (βεβαια αν ξερει να το κανει hard reset δεν παιζει).

Επισης στις ρυθμισεις υπαρχει μια επιλογή σύμφωνα με ενα αρθρο που ειχα γραψει με την οποια μπορουν να μεινουν ανοιχτά οι υπηρεσίες τοποθεσίας και το ιντερνετ αν θυμαμαι καλα ωστε να μην το κλεισει αν εχει ανοιχτο το κινητό.

Ολα αυτά απο σύντια τα χα περάσει στις διακοπές,τοχα κανει φρούριο.

Αλλα να σας πω κατι; Δεν πα να ειναι ανοιχτό και με FindMyIphone, δε θα το βρειτε εκτος αν πατε να βαρατε πορτες και να το βρειτε πριν το κλεισουν.

Και δεν υπαρχει περίπτωση.

Το μονο που μπορειτε να κανετε ειναι να το προσέχετε σαν τα μάτια σας. Τα υπολοιπα ολα ειναι ημίμετρα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση λοιπον την πρωτη του μηνος αγορασα ενα iphone απο εναν ιδιωτη ειχα δημιουργησει λογαριασμο στο icloud και id κωδικο και τα παντα ηθελα να περασω της επαφες μου στην συσκευη και καποια βιντεο και μουσικη εχω εναν γνωστο ο οποιος μου ειπε οτι δηθεν ειχε εναν γνωστο του που εχει μαγαζι στο μαρουσι και οτι να το πηγαιναμε εκει να του εκανε καποιες ρυθμισεις να μου περναγε της επαφες και οτι αλλο ηθελα και ενα αντιβαριους για κινητα .

λοιπον ετσι με ξεγελασε και το πηγαμε με αφησε σε μια καφετερια εκει κοντα πηγε αυτος το κινητο μου υποτιθεται σε αυτον και γυριζοντας μου ειπε οτι το κινητο μου θα ειναι ετοιμο την δευτερα η την τριτη  φευγουμε και στο ενδιαμεσο ο γνωστος μου φευγει υποτιθεται για το εξωτερικο με την δουλεια του και μου ειπε οτι θα γυρισει τωρα την μεγαλη εβδομαδα εγω του ειπα οτι θελω πισω το κινητο μου και οτι το χρειαζομαι και πως μπορω να το παρω μου αλλαζε κουβεντα μου ελεγε οτι μονο αυτο με νοιαζει και οτι θα παμε μαζι να το παρουμε μολις γυρισει με τα πολλα μου ειπε οτι το μαγαζι ειναι στο μαρουσι εκει που ειχαμε καθισει για καφε στην δευτερη γωνια .

εμενα ομως μου ειχαν μπει ψυλλοι στα αυτια οποτε μπηκα μεσω λαπ τοπ στο σαιτ της apple ενεργοποιησα την απωλεια και μου το εμφανιζε ως εκτος συνδεσης την αλλη μερα μου ηρθε ενα μηνημα οτι το κινητο μου βρισκεται στο γαλατσι κοντα σε μια οδο που λεγεται κουμουνδουρου εκανα την βλακεια και του το ειπα και μου ζητησε το pasword για το icloud μου και καλα για να δει και αυτος που τι λεει στην αρχη δεν ηθελα να το δωσω αλλα αρχισε να μου λεει οτι δεν τον εμπιστευομαι και τετοια με τα πολλα του το δινω και απο τοτε που το εδωσα δεν φαινεται καθολου πιθανον να μου εχουνι απενεργοποιησει και το icloud και το find my phone απο την συσκευη και τωρα το μονον που εχω ειναι το ΙΜΕΙ τηςσυσκευης και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να το βρω και τι μπορω να κανω ;

Δημοσ.

Oχι δεν μπορείς.Δυστυχώς σου το έχουν κλεψει με δολο.Εφοσον ομως γνωριζεις ποιος σου το πηρε,η επομενη κινηση που μπορεις να κανεις, ειναι η επωνυμη καταγγελια κατα αυτου του ατομου, και να αναφερεις το περισταστικο (χωρις τις λεπτομερειες περι κωδικων που εδωσες καθως και το ο,τι του το εδωσες εσυ).Ειδαλλως η ευθυνη βαραινει αποκλειστικα εσενα. Το ιμει θα σου χρησιμευσει στην καταγγελια,καθως και η αποδειξη αγορας η οποια θα αποδεικνυει οτι η συσκευη σου ανοικει.
Κινησου αρχικα με αυτον τον τροπο και ενημερωσε τον ο,τι  χρειαζεσαι την συσκευη και οτι πρεπει να σου την επιστρεψει αμεσα.Εαν αρχισει τις υπεκφυγες τοτε ανεφερε οτι εχεις καταθεσει επωνυμη καταγγελια κλοπης με δολο εναντιον του.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε το μονο που απομενει ειναι να τους δωσεις και τα κλειδια του σπιτιου σου για να στο "επιστρεψουν"

• Like 2
Δημοσ.

Ακομα υπαρχουν αναμεσα μας.Οχι απλα στο πηραν και το καταλαβες,αλλα μετα σου ζητησαν και τον κωδικο για το apple id.Δεν μπορεις να κανεις τιποτα,κλαφτο.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι πλέον, λυπάμαι. Απλά στο μέλλον μην εμπιστεύεσαι τόσο εύκολα τους άλλους.

Δημοσ.

Oχι δεν μπορείς.Δυστυχώς σου το έχουν κλεψει με δολο.Εφοσον ομως γνωριζεις ποιος σου το πηρε,η επομενη κινηση που μπορεις να κανεις, ειναι η επωνυμη καταγγελια κατα αυτου του ατομου, και να αναφερεις το περισταστικο (χωρις τις λεπτομερειες περι κωδικων που εδωσες καθως και το ο,τι του το εδωσες εσυ).Ειδαλλως η ευθυνη βαραινει αποκλειστικα εσενα. Το ιμει θα σου χρησιμευσει στην καταγγελια,καθως και η αποδειξη αγορας η οποια θα αποδεικνυει οτι η συσκευη σου ανοικει.

Κινησου αρχικα με αυτον τον τροπο και ενημερωσε τον ο,τι  χρειαζεσαι την συσκευη και οτι πρεπει να σου την επιστρεψει αμεσα.Εαν αρχισει τις υπεκφυγες τοτε ανεφερε οτι εχεις καταθεσει επωνυμη καταγγελια κλοπης με δολο εναντιον του.

καταρχην καλημερα και χρονια πολλα να σε ρωτησω αν δεν πω οτι τους το εδωσα εγω πως θα με πιστεψουν οτι το εχουν αυτοι η αυτος ας πουμε ; πως το εχασα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...