Reignman40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα είχα φτιάξει παλαιότερα σε access μία βάση δεδομένων κ τη είχα αποθηκεύσει σε ένα αρχείο με κατάληξη .odb . Μετά από ένα format που έκανα έχω δοκιμάσει να το ανοίξω με αρκετές εκδόσεις των office και δεν τα έχω καταφέρει με καμία. Μήπως γνωρίζει κάποιος τι φταίει??
jim_p Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον δεν την εκανες σε ms office αλλα σε libre/open office. Βαλε καποιο απο τα 2 και ανοιξε την εκει.
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον δεν την εκανες σε ms office αλλα σε libre/open office. Βαλε καποιο απο τα 2 και ανοιξε την εκει. Όντως, το odt μου φαίνεται για extension του openoffice (ή/και του Libreoffice).
Reignman40 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Έχω προσπαθήσει κ με open office αλλά όταν πάω να το ανοίξω βγάζει παράθυρο ASCII FILTER OPTIONS (κωδικοποίηση windows-1253) και αφού πατάω ok, μετά μου το ανοίγει μόνο του με open office writer και βγάζει κάτι περίεργους χαρακτήρες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα