Luxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Διαβασα οτι σχετιζεται με τους εξωτερικους σκληρους δισκους ( εχω 2 ). Και οντως, οταν τους αποσυνδεσα, δε μου το εμφανισε ξανα.. Το εμφανιζει κατα την εκκινηση του υπολογιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 <p>Διαβασα οτι σχετιζεται με τους εξωτερικους σκληρους δισκους ( εχω 2 ). Και οντως, οταν τους αποσυνδεσα, δε μου το εμφανισε ξανα.. Το εμφανιζει κατα την εκκινηση του υπολογιστη.</p> <p> </p> <p> </p> Το ρώτησες στο google ? Sent from my ST15i using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Τι να ρωτησω; Διαβασα για καποιες εντολες, αλλα δεν εκαναν δουλεια.. Τωρα εαν χρειαζονται φορματ, δε προκειται να κανω κατι, γιατι ειναι γεματοι με δεδομενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα