Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.marketonline.ro/laptop/laptop-packard-bell-easynote-me35-u-009-dual-core-t2330-160gb-1024mb#comentarii

Εχω το παραπανω λαπτοπ και θα ηθελα να με ενημερωσετε αν μπορω να του αλλαξω επεξεργαστη ,μνημες ραμ για να το αναβαθμισω.

Βρηκα οτι εχει socket 478 νομιζω και εχω ηδη εναν αλλον ιντελ επεξεργαστη 2πυρινο στα 2.33mhz...Βρηλα και μανουαλ που δειχνει πως αλλαζεις τον επεξεργαστη αλλα για να ειμαι σιγουρος θα ηθελα να με ενημερωσετε σχετικα με το αν θα πετυχει η θα το καψω αν κανω την αλλαγη αυτη!!

Ευχαριστω

Δημοσ.

εαν αλλαξεις επεξεργαστη και δεν τον "υποστηριζει" δεν θα τον ανοιξει σιγουρα..

και μνημες πρεπει να παιρνει μεχρι 4gb max απ' οτι λεει εδω PC2-5300 DDR2-667 200pin

Δημοσ.

θα κανει αυτο καμια ζημια ειτε στον επεξεργαστη ειστε στην μητρικη του λαπτοπ?Δηλαδη αν το κανω και δεν ανοιξει με το που θα βαλω τον δικο του πισω θα ανοιξει κανονικα?

Δημοσ.

θα κανει αυτο καμια ζημια ειτε στον επεξεργαστη ειστε στην μητρικη του λαπτοπ?Δηλαδη αν το κανω και δεν ανοιξει με το που θα βαλω τον δικο του πισω θα ανοιξει κανονικα?

εαν δεν "παιξει" τον βγαζεις και βαζεις τον δικο του!δεν καιγεται η μητρικη

μην ξεχασεις να βαλεις και παστα ετσι ;)

**εβγαινε και με αλλους επεξεργαστες το συγκεκριμενο μοντελο λαπτοπ!!

απ' οτι ειδα

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης που εχω ειναι απο desktop αλλα εχει το ιδιο socket με αυτου του λαπτοπ.Δεν εχει να κανει ετσι?

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης που εχω ειναι απο desktop αλλα εχει το ιδιο socket με αυτου του λαπτοπ.Δεν εχει να κανει ετσι?

το λαπτοπ εχει pentium mobile σαν και αυτον

τα desktop εχουν αλλους επεξεργαστες pentium!

βαλε τον και εαν παιξει εχει καλως..αλλιως τον ιδιον!

Δημοσ.

μπορείς να αγοράσεις μεταχειρισμένους. Συνήθως δεν βγάζουν οι cpu πρόβλημα οπότε δεν κινδυνεύεις.

Μεταχειρισμένα μπορείς να βρείς έναν core duo στα 15€ και 2χ2Gb ram στα 20€ συνολικά. Πάρε και έναν ssd σκληρό 120Gb στα 100€ και μετά θα μπορείς να υπερηφανεύεσαι για το σχεδόν για πέταμα pc σου τώρα. Α και ασυζητητή βάλε win7 64bit.

Πρόσεξε το socket της Mobo να είναι συμβατό με τη cpu που θα διαλέξεις. Οι περισσότεροι core duo είναι συμβατοί με ppga478.

Τέλος σίγουρα μια cpu από desktop δεν κάνει για laptop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...