stavros88 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 χαιρω πολυ κατι μας ειπες τωρα...αληθεια ποσο κοστιζει αραγε το pc που εχεις στην υπογτραφη σου? α και το οτι η ubisoft δεν μπορει να κανει παιχνιδι με σταθερο framerate δεν ειναι κανενα νεο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Το ειπα γατι αυτα πρεπει να τα βλεπουν οι κονσολακηδες οι οποιοι επειδη ειναι τελειως ασχετοι απο pc νομιζουν οτι οι νεες κονσολες θα ειναι ανωτερες απο τα pc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Το ειπα γατι αυτα πρεπει να τα βλεπουν οι κονσολακηδες οι οποιοι επειδη ειναι τελειως ασχετοι απο pc νομιζουν οτι οι νεες κονσολες θα ειναι ανωτερες απο τα pc. Επειδη εγω που εχω καλο πισι(μπορει και πιο δυνατο απο το δικο σου)θα πρεπει να συμφωνησω με την δικη σου αποψη?Δηλαδη εγω που γουσταρω να παιζω πιο πολυ στις κονσολες αλλα εχω και πισι ειμαι ασχετος επειδη το λες εσυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Καμιά εκτίμηση των system requirements έχει γίνει; Αν όχι , τι πιστεύετε ότι θα απαιτεί το συγκεκριμένο game? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Που να ξερουμε ακομα? Εχουμε 4 μηνες μεχρι να βγει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t3llis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Σε εκτιμήσεις αναφέρομαι...όχι σε επίσημα στοιχειά.... Βρήκα κάτι για όποιον ενδιαφέρεται....http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=6805&game=Assassins%20Creed%204%20Black%20Flag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennisbest Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Κλασσικά λένε minimum για core2duo στα 2.6 , και θα θέλει τουλάχιστον 3αρι τετραπύρηνο για να έχει πάνω από 30 fps... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Επειδη εγω που εχω καλο πισι(μπορει και πιο δυνατο απο το δικο σου)θα πρεπει να συμφωνησω με την δικη σου αποψη?Δηλαδη εγω που γουσταρω να παιζω πιο πολυ στις κονσολες αλλα εχω και πισι ειμαι ασχετος επειδη το λες εσυ? Aσχετος δεν θα το έλεγα αλλά μια παράκρουση πρέπει να την έχεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Aσχετος δεν θα το έλεγα αλλά μια παράκρουση πρέπει να την έχεις... Μαλλον εχεις ενα δικαιο απο τα λεγομενα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Το παράγγειλα το παιχνιδάκι απο amazon, την skull edition.Θα ήθελα την black chest αλλά ποιός ξέρει πόσα θα κάνει και δεν είναι και διαθέσιμη παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα