Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed IV Black Flag

steliosss94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

χαιρω πολυ κατι μας ειπες τωρα...αληθεια ποσο κοστιζει αραγε το pc που εχεις στην υπογτραφη σου?

α και το οτι η ubisoft δεν μπορει να κανει παιχνιδι με σταθερο framerate δεν ειναι κανενα νεο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ειπα γατι αυτα πρεπει να τα βλεπουν οι κονσολακηδες οι οποιοι επειδη ειναι τελειως ασχετοι απο pc  νομιζουν οτι οι νεες κονσολες θα ειναι ανωτερες απο τα pc.

Το ειπα γατι αυτα πρεπει να τα βλεπουν οι κονσολακηδες οι οποιοι επειδη ειναι τελειως ασχετοι απο pc  νομιζουν οτι οι νεες κονσολες θα ειναι ανωτερες απο τα pc.

Επειδη εγω που εχω καλο πισι(μπορει και πιο δυνατο απο το δικο σου)θα πρεπει να συμφωνησω με την δικη σου αποψη?Δηλαδη εγω που γουσταρω να παιζω  πιο πολυ στις κονσολες αλλα εχω και πισι ειμαι ασχετος επειδη το λες εσυ?

Σε εκτιμήσεις αναφέρομαι...όχι σε επίσημα στοιχειά....

Βρήκα κάτι για όποιον ενδιαφέρεται....http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=6805&game=Assassins%20Creed%204%20Black%20Flag

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Επειδη εγω που εχω καλο πισι(μπορει και πιο δυνατο απο το δικο σου)θα πρεπει να συμφωνησω με την δικη σου αποψη?Δηλαδη εγω που γουσταρω να παιζω  πιο πολυ στις κονσολες αλλα εχω και πισι ειμαι ασχετος επειδη το λες εσυ?

Aσχετος δεν θα το έλεγα αλλά μια παράκρουση πρέπει να την έχεις... :P

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Το παράγγειλα το παιχνιδάκι απο amazon, την skull edition.Θα ήθελα την black chest αλλά ποιός ξέρει πόσα θα κάνει και δεν είναι και διαθέσιμη παντού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...