Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed IV Black Flag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γτ πιστευεις με μια ναυαρχιδα της ατι/nvidia (7970/gtx 680) (δεν σ λεω για τιταν/7990 γτ

ειναι υπεραρκετες) δεν θα δεις τα next gen graphics?

ασχέτως αν καποιοι απλα δεν προωθησουν τις next gen game σε pc (βλ.fifa14)

• Like 1
  • Απαντ. 908
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν εχουμε ολοι ομως τετοιες καρτες ακομα. Και μεχρι να παρουμε καινουργια καρτα θα παιζουμε τα παιχνιδια με καλυτερα γραφικα απο τις τωρινες κονσολες οχι ομως και απο τις next gen.Γι αυτο και εγω θα παρω καινουργια καρτα το 2014 ετσι ωστε να ειμαι 100% σιγουρος οτι θα παιζει ολα τα παιχνιδια καλυτερα απο τις next gen κονσολες.

Δημοσ.

Aπο οτι βλεπω αυτο θα ειναι με πειρατες ...Μου αρεσει που αλλαζουν καθε φορα τον χαρακτηρα ,το 3 το τελειωσα προχθες και μπορω να πω ηταν πολυ καλο και με τα updates που μπηκαν .Του εβαλα ενα 9/10.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη την στιγμη οποιος το παρει θα το ευχαριστηθει το 3 .Μερικα παιχνιδια απο την φυση τους ειναι καταδικασμενα να πρεπει να τα παιξεις αργοτερα και οχι οταν βγουν δυστυχως .Εγω οταν το εγκατεστησα πιο πολυ ωρα πηρε να βαλει τα updates παρα η εγκατασταση του παιχνιδιου αυτη καθ'αυτη .

Δημοσ.

Ρε τι πρόλογο τρώνε μερικοί με το "next-gen".

Έλα ντε.. μανία με το next gen, λες και δεν έχουμε ήδη γραφικά που είναι ακόμα αμφίβολο αν θα δουν ποτέ εκεί

• Like 3
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θα προτιμούσα αφού είναι πειρατής η στολή του να ήταν ποιο πειρατική!! Σκισμένη και μπιχλέ !!!Πειρατής είσαι γαμω!!

Δημοσ.

Μου αρεσει εκει που λεει πως ουτε το ps4 δεν μπορει να το τρεξει σταθερα στα 60 fps.... Και υποτιθεται οτι οι next gen κονσολες θα ηταν κατι το φοβερο απο αποψη δυναμης.... Ποτε δεν θα φτασουν τα pc. Το pc παντα θα ειναι μπροστα!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...