Arkin Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Πολυ καλο και το freedom cry. Της Aveline το τελειωσα σε ενα 40λεπτο δεν μου ειπε κατι ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Στις 19/11/2018 στις 11:50 ΜΜ, Arkin είπε Πολυ καλο και το freedom cry. Της Aveline το τελειωσα σε ενα 40λεπτο δεν μου ειπε κατι ομως. Καλή χρονιά Εγώ το αγόρασα πριν λίγες ημέρες με κόστος 1 λίρα, για δώρο στον ανιψιό μου, αλλά εννοείται ότι πέρασε λίγες ώρες και από τα δικά μου χέρια… Όντως για 5 χρονών παιχνίδι, είναι αξιοπρεπέστατο… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, bromiaris είπε Καλή χρονιά Εγώ το αγόρασα πριν λίγες ημέρες με κόστος 1 λίρα, για δώρο στον ανιψιό μου, αλλά εννοείται ότι πέρασε λίγες ώρες και από τα δικά μου χέρια… Όντως για 5 χρονών παιχνίδι, είναι αξιοπρεπέστατο… Καλη χρονια με υγεια. Για τα χρονια του το black flag ειναι υπεροχο. Και το rogue μια σκαλα πιο πανω και σε gameplay και σε γραφικα. Ειμαι 50% στο rogue και εχω να πω τα καλυτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bromiaris Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Arkin είπε Καλη χρονια με υγεια. Για τα χρονια του το black flag ειναι υπεροχο. Και το rogue μια σκαλα πιο πανω και σε gameplay και σε γραφικα. Ειμαι 50% στο rogue και εχω να πω τα καλυτερα. Να ρωτήσω; Το Assassin's Creed IV Black Flag, όταν το κατέβαζα στο pc από Ubisoft, κατέβασε αν θυμάμαι καλά, 19-20 γίγα.. Διαβάζω για το assassin's creed rogue και το αρχείο του είναι μόνο 9-12 γίγα;;;; Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από bromiaris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 14 λεπτά πριν, bromiaris είπε Να ρωτήσω; Το Assassin's Creed IV Black Flag, όταν το κατέβαζα στο pc από Ubisoft, κατέβασε αν θυμάμαι καλά, 19-20 γίγα.. Διαβάζω για το assassin's creed rogue και το αρχείο του είναι μόνο 9-12 γίγα;;;; Ναι ειναι οντως 8gb το rogue. Και ο κοσμος ειναι αρκετα μεγαλος και εδω. Τα γραφικα ιδια και καλυτερα σε σημεια. Το black flag εχει to freedom cry ειναι μεγαλο dlc 6-7gb το rogue δεν εχει ειναι το main story στις 37 ωρες. Το black flag ειναι 55 ωρες συν 7 ωρες το freedom cry και 1 ωρα το aveline dlc. Παιξτα και τα 2 παντως ευκολα παιχνιδια ειναι αλλα η ολη εμπειρια σε θαλασσα και νησια χιονια πειρατες ζουγκλες ειναι απιστευτη. Το rogue εχει απιστευτο performance το black flag αρκετα πιο ζορικο. Ιδια μηχανη αλλα πολυ πιο optimized στο rogue. Κατι σαν unity/syndicate. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Επαναφέρω το θέμα μιας και το αγόρασα πριν ένα μήνα με 6,80€. Είχα αρκετά χρόνια να παίξω κάποιο assasins game . Παρότι παλιό παιχνίδι τα γραφικά και η ατμόσφαιρα είναι πανέμορφα. Είμαι στις αρχές ακόμα. Αν έχεις δει το Black sails και ξέρεις τους χαρακτήρες το παιχνίδι αποκτά και μια άλλη δόση πραγματικότητας με το Nasau και τους χαρακτήρες του. Σίγουρα θα χαλάσω αρκετές ώρες για να το ευχαριστηθω. Οι ναυμαχίες είναι τέλειες αλλά λίγο δύσκολες. Γενικά είναι παιχνίδι να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Έπεται συνέχεια ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 44 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Επαναφέρω το θέμα μιας και το αγόρασα πριν ένα μήνα με 6,80€. Είχα αρκετά χρόνια να παίξω κάποιο assasins game . Παρότι παλιό παιχνίδι τα γραφικά και η ατμόσφαιρα είναι πανέμορφα. Είμαι στις αρχές ακόμα. Αν έχεις δει το Black sails και ξέρεις τους χαρακτήρες το παιχνίδι αποκτά και μια άλλη δόση πραγματικότητας με το Nasau και τους χαρακτήρες του. Σίγουρα θα χαλάσω αρκετές ώρες για να το ευχαριστηθω. Οι ναυμαχίες είναι τέλειες αλλά λίγο δύσκολες. Γενικά είναι παιχνίδι να ασχοληθείς με πολλά πράγματα. Έπεται συνέχεια ... Το Black Sails ειναι επος και το black flag ειναι σαν να ζεις την σειρα. Μολις αναβαθμισεις το πλοιο ολα θα σου φαινονται παιχνιδακι. Ισως δυσκολευτεις στα legendary πλοια κυριως στα 2 μαζι θελει πλανο για να τα ριξεις. 60ωρες τις εχεις ανετα αν πας για 100%. Εγω το αγαπησα το παιχνιδι και πιασε και το Rogue μετα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skrez1982 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 2 ώρες πριν, Arkin είπε Το Black Sails ειναι επος και το black flag ειναι σαν να ζεις την σειρα. Μολις αναβαθμισεις το πλοιο ολα θα σου φαινονται παιχνιδακι. Ισως δυσκολευτεις στα legendary πλοια κυριως στα 2 μαζι θελει πλανο για να τα ριξεις. 60ωρες τις εχεις ανετα αν πας για 100%. Εγω το αγαπησα το παιχνιδι και πιασε και το Rogue μετα. Will do , έχω μέλλον ακόμα 😄 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2019 42 λεπτά πριν, Skrez1982 είπε Will do , έχω μέλλον ακόμα 😄 Μερικα tips. Εφοσον πας για 100% οπου πηγαινεις μαζευε τα collectibles. Θησαυρους helix. Οταν κανεις quest επισης να μαζευεις τα παντα γιατι θα χρειαστει να ξανα πας στα ιδια μερη μολις το τελειωσεις και τοτε θα φανταζει περισσοτερο με grind ενω θα εχεις τελειωσει το παιχνιδι. Τα legendary θα τα ριξεις μολις κανεις τα παντα και πας 100% το πλοιο. Τα hunter πλοια να τα ριχνεις δινουν αν θυμαμαι καλα μεταλλο το οποιο δεν βρισκεις ευκολα για τις αναβαθμισεις. Βαλε ενα reshade με lumasharpen/vibrance/clarity θα δειξει πολυ περισσοτερο ο κοσμος του παιχνιδιου. Γενικα απολαυσε το story το οποιο ειναι υπεροχο και ισως οτι καλυτερο υπαρχει σε σχεση με πειρατεια. Στο ταξιδι με το πλοιο βαζεις sail mode και ευχαριστιεσε τα τραγουδια των ναυτων τα οποια αρκετα ειναι collectibles που θα βρεις στις μεγαλες πολεις του παιχνιδιου. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα