Silverage Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Εγω με GTX 670 και 1200p ανάλυση είχα μέσο όρο κάπου 55 fps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Τι να σου πω. Που-και-που από τα 30 πετάγεται ξαφνικά στα 50-60 αλλά μετά ξανά πέφτει στα 30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Για κατέβασε D3DOverider και ενεργοποιησε triple buffering να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 What.The.Hell?! Από τα 30 πήδηξε σε 50+. Huh? o.O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Έβαλες το D3DOverider ή έτσι απο μόνο του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paxara Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Με το πρόγραμμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Ρε σεις, για δοκιμάστε κανένα in game aa να μου πείτε αν σας θολώνει την εικόνα.Ακόμα και το msaa μου τη θολώνει λίγο εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Το MSAA γενικά έχει και MLAA/FXAA μέσα, αλλά στο AC4 γνωστό μέλος της nVidia είπε ότι δεν έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Συγνώμη για την έκφραση αλλά "και γαμώ" τα optimization έχει κάνει η Ubisoft στο Black Flag! Με i7-3770, GTX 770 2GB & 8GB RAM έχω max 30FPS σε 1080p ανάλυση! χα χα χα Να πω την αλήθεια είχα ακούσει κάτι αλλά δεν είχα κάνει το κόπο μέχρι σήμερα που το αγόρασα. χα χα χα χα epic! Εντάξει! Ρέστα! WTF Ubisoft;;; Control+tab να βγεις στο desktop και μετά μπες ξανά στο παιχνίδι Και θα έχει ξεκολλήσει το 30αρι Είναι πρόβλημα που εμφανίζεται με το vsync και συνέβαινε και στο far cry 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2014 To V-Sync στο Black Flag αρχικά είχε θέμα αφού δεν είχαν ενεργοποιήσει το triple buffering, με τα τελευταία patch το διόρθωσαν όμως νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2014 Ρε παιδες μια απορια!!!η jackdaw εκδοση του παιχνιδιου κυκλοφορησε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thephotoshoped Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μια ερώτηση να κάνω ρε παιδιά. Με Nvidia 660ti το παιχνίδι έχει αρκετά lags και ενοχλητικά που με παραξενεύει. Έχω όλα τα settings high όχι very high. Με την ίδια κάρτα στο watch dogs δεν έχω κανένα κόλλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 βγαλε το god rays και ξαναδοκιμασε! α και το vsync επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis81 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Παιδια να ρωτησω κατι;Παιζω το dlc του παιχνιδιου το freedom cry.Eιμαι ομως σε καποιο σημειο που πραγματικα δε ξερω τι να κανω για να προχωρησω παρακατω.Λοιπον το σημειο που λεω ειναι στο κομματι του παιχνιδιου που λεγεται port au prince και ενω εχω σκοτωσει τους παντες και τα παντα μου βγαζει μηνυμα πανω δεξια στην οθονη mission locked και recruited maroons 4/20.Ετσι λοιπον,επειδη δεν εχω ιδεα για το που πρεπει να παω και το τι πρεπει να κανω μηπως θα μπορουσατε να με βοηθησετε.Ο χαρτης δε δινει καμια βοηθεια. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 recruited maroons 4/20. Από ό,τι φαίνεται πρέπει να προσλάβεις άλλους 16 τυπάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα