christos_realmad Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Ποιο controller έχεις; Τσέκαρε τους drivers speedlink sl 6535 αυτο εχω σε ολα τα αλλα παιχνιδια παιζει τι να κανω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Κατέβασε αυτό εδώ το προγραμματάκι και βρες μέσα απ' αυτό το ACIV για να σου κάνει map τα κουμπιά http://pinnaclegameprofiler.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Οι νέες στολές μαμάνε! Η Lady Black είναι σαν την Lara και ο Huntsman είναι λες και παίρνει στεροειδή χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Το πήρα κι εγώ από τις προσφορές του Steam προχθές και μάλλον θα αρχίσω να μαθαίνω τα shanties απέξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μη μου μιλάς για singleplayer...2 φορές έχασα τα save μου. Η μία από update του παιχνιδιού και ή άλλη από unistall του uplay. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Το πήρα κι εγώ από τις προσφορές του Steam προχθές και μάλλον θα αρχίσω να μαθαίνω τα shanties απέξω. καλη αρχη.Αν δεν το εχεις διαβασει ηδη θα σου προτεινα να κανεις παρα πολλα side missions ωστε να ξεκλειδωσεις πραγματακια(οπλα,αναβαθμισεις για το πλοιο)κλπ μετα θα σου φαινεται παιχνιδακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2014 καλη αρχη.Αν δεν το εχεις διαβασει ηδη θα σου προτεινα να κανεις παρα πολλα side missions ωστε να ξεκλειδωσεις πραγματακια(οπλα,αναβαθμισεις για το πλοιο)κλπ μετα θα σου φαινεται παιχνιδακι. Yep, κλασσικό αυτό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Πλησιάζω στο τέλος της sequence 3 και μου αρέσει πολύ μέχρι στιγμής (έχω παίξει όλα τα προηγούμενα AC). Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στον κόσμο του, στον τεχνικό τομέα αλλά κυρίως στο interaction με τη θάλασσα. Υπάρχει grinding για το πλοίο αλλά κολλάς άσχημα που γίνεσαι σιγά σιγά ο υπερπειρατής. Οι αποστολές στην ξηρά από την άλλη, δεν έχουν κάτι καινούργιο-είναι ένας τομέας που θέλει αλλαγή. Άλλωστε μέσα σε 6 χρόνια έχουν βγει 8 AC αν υπολογίσεις και το standalone Freedom Cry που μόλις βγήκε!! Το έχει σκίσει εκεί η Ubi όπως και με τα άθλια DLC για outfits, όπλα και άλλες χαζομάρες. Οι ανεκδιήγητοι πχ, έχουν βγάλει DLC για να ξεκλειδώνεις τη θέση όλων των collectibles στο χάρτη! Εϊμαι σίγουρος πάντως πως θα ανακοινώσουν το επόμενο σύντομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2014 Εμένα τώρα μου λείπουν τα elite unlocks του Jackdaw. Στην αρχή έλεγα "πώς θα γεμίσω λεφτά/materials", αλλά πιο μετά που πλακώνεσαι με Man 'O Wars, παίρνεις πράγμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 παιξατε το freedom cry ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 εγώ το παίζω αυτή τη περίοδο, συμπαθητικό είναι βάλτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2014 παιξατε το freedom cry ? Μπα... βαρετό είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis632 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Λεω να παρω το Assassin's Vred IV αλλα δεν ξερω που να το παρω.PS3 or PC;Επισης να παρω την normal εκδοση ή την special; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 PC για να παίζεις μαζί μου Αν το πάρεις σε δισκάκι νομίζω βγαίνει μόνο σε special. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makis632 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2014 Οκ και εγω στο pc το προτιμω γιατι βολευει καλητερα το ποντικι και το πληκτρολογιο. Μια εροτιση.Τι ακριβως ειναι και καλα αυτη η εταιρια που θελει τις αναμνησεις του η κατι τετιο γιατι δεν το εχω καταλαβει.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα