GREGOR78 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 καλησπερα παιδια,μια ερωτηση γενικα για το assassin's creed πρωτη φορα ασχοληθηκα με το black flag και οντως το βρηκα πολυ καλο απο τα υπολοιπα assassin's creed ποια πιστευετε οτι αξιζουν να ασχοληθω? να εχει πλοκη - γραφικα και τα σχετικα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ξεκινας απο το 2 και τα παιρνεις με την σειρα. Απλα αν εχεις τερματισει το black flag δεν εχει νοημα να παιξεις το 3(χανεις ολη τη μαγεια του πως εξελισσεται η ιστορια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGOR78 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 ναι τερματισα το black flag (μου το δανεισε ενας φιλος,δεν ειχα ξανασχοληθει με τετοιου ειδους game) οταν λες το 2 εχει καποια συγκεκριμενη ονομασια? γιατι βλεπω οτι το καθενα εχει και ενα τιτλο π.χ brotherhood - black flag κτλ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 assassins creed 2 / brotherhood/ revelations / 3 ετσι παει η σειρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το δύο είναι σκέτο δύο. Μετά θα πας όπως και διποτε στο Brotherhood. Τώρα για το revolution και το τρία χμμμ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGOR78 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 τι εννοεις οτι το 2 ειναι σκετο 2 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ότι δεν έχει και κάποιο υπότιτλο. Λέγεται Assassin's Creed 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGOR78 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 σορυ οποτε μια καλη επιλογη ειναι το 2 και αργοτερα το brotherhood απο οτι καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ακριβώς. Μιας και το Brotherhood είναι η συνέχεια του δύο. Και είναι δύο από τα καλύτερα της σειράς. Αν όχι τα καλύτερα. Προσωπικά μαζί με το Black flag είναι τα τρία καλύτερα. Και τα έχω τελειώσει όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Και το 3 ήταν πάρα πολύ ωραίο. Μας έβαλε σε μια εντελώς νέα εποχή (η αγαπημένη μου) με το καλύτερο plot twist σε παιχνίδι, με naval combats και πάρα πολλά νέα features. Μόνο ο νέος Assassin δεν μου πολυάρεσε, αλλά ως επί των πλείστων ήταν υπέροχο παιχνιδάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Donacgreece Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Ίσος για αυτό να με χάλασε και εμένα κάπως. Δε μπόρεσα να συμπαθήσω τον πρωταγωνιστή του τρία για κανένα λόγο. Οπότε μπορεί για αυτό να μου έκατσε κάπως στραβά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Το ξεκίνησα και εγώ. Είμαι Havana στην αρχή και ενώ έχω "συγχρονίσει" 5-6 viewpoints δε μπορώ να κάνω fast travel. Είναι bug? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2014 Αν είσαι σε αποστολή δεν μπορείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό ήταν, ευχαριστώ! Πολύ ωραία γραφικά πάντως, βλέπεις το νερό και θέλεις να βουτήξεις!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2014 81 της εκατο ειμαι εγω και δεν εχω τι αλλο να κανω.. παιζω που και που nine men's morris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα