RPDrummer Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Είναι δεν είναι καλό εγώ θα τ' αγοράσω. Έχω πει ότι αυτή τη σειρά θα την έχω αυθεντική. Απ' τη μία χαίρομαι που βγαίνει καινούργιο, αλλά απ' την άλλη σκέφτομαι τα 35 ευρώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Δε χρειάζεσαι τόσα.Με 15-16 το παίρνεις ψηφιακά (cd key) και αν τα φοβασαι αυτα περιμενεις να δεις αν μπει αυτη τη βδομαδα προσφορα στο steam.Αν και δεν πιστευω να πιάσει πάνω απο 50% εκπτωση.Άντε να πάει 25 εκεί δηλαδή. Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Το ξέρω αυτό για τα keys. Πες με παράξενο, αλλά τα παιχνίδια τα θέλω σε δισκάκια. Μ' αρέσει να τα βλέπω στη σειρά με τα υπόλοιπα . Μόνο expansions αγοράζω με κλειδιά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2013 Ε τότε κ. παράξενε θα πλερώ! <br> Εγώ πλέον επειδή ούτε υλιστής είμαι ούτε χώρο για 50 κουτιά το χρόνο έχω ούτε ψήνομαι να δίνω τα διπλά για ένα dvd case με έναν κωδικό μέσα, τα έχω καταργήσει τα δισκάκια.Αν είχα κάτσει να περασω και σε bottable usb τα windows, θα αφαιρούσα εντελώς και το drive. <br><br> Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Για δευτερόλεπτα με πρόλαβες Καλά μόνο Assassin's Creed δεν θυμίζει αυτό. Δεν μου κολλάει καθόλου ο Ασασίνος με την στολή του σε αυτά τα μέρη αλλά τέλος πάντων. Τα γραφικά φαίνονται εκπληκτικά και γενικά μου αρέσει ότι βλέπω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Assassin's Creed IV: Black Flag Debut Trailer and Collector's Editions Set Sail Collector’s Edition Details: The Black Chest Edition (Uplay exclusive) - This prestigious edition includes everything a true Assassin’s Creed fan could desire and a very limited quantity is available for pre-order exclusively via Uplay *Premium Quality 55 cm Diorama of Captain Edward on the Jackdaw’s Bow *Exclusive SteelBook *High-quality artbook *The official soundtrack *2 Lithographs in their protective envelope *2 canvas prints *All existing additional Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons *Collector’s box *Physical pirate booty: Parchment world map. An original Black Flag replica The Buccaneer Edition (exclusive to Game in the UK & Gamestop in Ireland) - This premium edition offers a selection of essential physical and digital items for fans: *Edward Kenway Figurine *High-quality artbook *The official soundtrack *2 Lithographs in their protective envelope *Assassin’s Creed IV Black Flag Unlockable In-Game Content, including single player missions, skins and weapons *Collector’s box In addition to these two premium Collector's Editions, there's two special editions, with the Skull Edition offering a steelbook copy of the game with an artbook, lithographs, the soundtrack and DLC. And there's the straight-up Special Edition bundled with some DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Τι ντούκια είναι αυτά. Ειδικά η Black Chest. Κρίμα που εμείς εδώ δεν θα την έχουμε και θα είναι exclusive στο uplay. θα αρκεστούμε στην bucaneer 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μπορείς να το παραγγείλεις νομίζω και θα σου έρθει. Λογικά δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Μπορείς να το παραγγείλεις νομίζω και θα σου έρθει. Λογικά δωρεάν. Εδώ καλά καλά το store δεν μπορώ να βρω. Μόνο το ψηφιακό βρίσκω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Υπηρεσία της Ubisoft είναι το Uplay (origin/steam φάση). Λογικά κάπου θα το έχουνε, δες αν το στέλνουν κι αν σε ενδιαφέρει, χτύπα το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2013 Δεν το έχουν πουθενά όμως... :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Υπομονή, σήμερα μόλις ανακοινώθηκαν. Λογικά θα βγει σύντομα, εδώ είναι το store: Site: http://uplay.ubi.com/">Ubishop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OJT1EGcCelc H φωνή είναι του Jeremy Irons! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Assassin’s Creed 4: Black Flag preview – ship battles, piracy and exploration on the high seas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα