Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Α έτσι γυρίζουν στο low?ευτυχώς η διάφορα δε μου φαίνεται σημαντική Είναι σημαντική, στα FPS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Εεε έτσι κι έτσι, οπτικά πάντως δε με πείθει ιδιαίτερα Έβαλε κάνεις update 1.02? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Βγήκε και 1.03 patch που φτιάχνει νομίζω τις μαύρες μπάρες στις οθόνες 16:10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό με το μη 16:9 υπάρχει από το πρώτο ac για ποιο λόγο να το φτιάξουν πλέον που οι περισσότεροι έχουν 16:9? Πίσω στο πρώτο ac οι περισσότεροι είχαν 4:3 και έπαιζαν με κάτι μπάρες ΝΑ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί όχι, τόσο δύσκολο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Βγήκε και 1.03 patch που φτιάχνει νομίζω τις μαύρες μπάρες στις οθόνες 16:10. Σοβαρά μιλάς ; Μας έφτιαξες τη μέρα.. Fixed nVidia Surround Portrait mode for 16:10 monitors. Τις αφαιρεί όντως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Γιατί όχι, τόσο δύσκολο είναι; Καθόλου, απλά δε μου φάνηκε ποτέ να τους ενδιαφέρει για να το θυμηθούν μετά από τόσα χρόνια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Πού γράφει τι φτιάχνει;Δεν μπορώ να βρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 -Change Artifact Assault default zone size from 5m to 6m -Double XP weekend time issue fix.-Fixed nVidia Surround Portrait mode for 16:10 monitors. -Fixed ‘Controller mapping’ translation in Russian localization -Fixed Group Management screen glitch -Minor UI fixes -Minor Matchmaking fixes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathsrule Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 http://www.dsogaming.com/news/assassins-creed-iv-black-flag-new-update-addresses-minor-ui-matchmaking-issues/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Μολις το τερματισα και ομολογω οτι μου φανηκε σαν side-story το black flag. WTF ending.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Καποιος τροπος για να παιξουν τα save απο διαφορετικη εκδοση με το update 1.03; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 χανονται τα saves με το update 1.3? Αν ναι τοτε να μην το βαλω τωρα. Τοσο κοπο εκανα να το τερματισω 100% Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Εγω εχω διαφορετικη εκδοση απο αυτη που ειναι προσαρμοσμενο το update 1.03 για αυτο ρωτησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RPDrummer Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2013 Αγορασμένο το έχει κανείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα