Xristaras12 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Παρ' όλο που ξεκλείδωσα την templar αρκετά πριν τερματίσω το παιχνίδι και κάνω αρκετά side (forts, legendary ships, contracts κλπ κλπ), το coat με την νεκροκεφαλή στην πλάτη δε το άλλαξα στιγμή. τι λες τωρα,ουτε που την εχω δει! ποια ειναι; (αν και δε νομιζω να βγαλω την templar)
moxalis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Pirate cloak λέγεται αν θυμάμαι καλά. Μου έκατσε πολύ badass στο μάτι για κάποιο λόγο!
qsis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 παιδιά το παιχνίδι πολύ ωραίο, αλλά όπως και το far cry 3 έχει αυτό το ηλίθιο bug να κολλάνε τα fps στα 30 δίχως λόγο και κάθε φορά πρέπει να το φτιάχνεις ακριβώς με τον ίδιο τρόπο (με task manager) καλά, είναι χαζεμένοι εκεί στην ubisoft και κάνουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια λάθη;
Xristaras12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 στο fc3 ειχα κ εγω το ιδιο θεμα,απλα πατουσα 2 φορες alt+enter και εφτιαχνε αλλιως εβγαζα και εβαζα παλι το vsync. στο AC iV δεν εχω συναντησει το προβληματακι που αναφερεις.Παιζω χωρις vsync απ το παιχνιδι αλλα το εχω βαλει απ το D3DOverrider.
qsis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 ναι όντως στο fc μπορεί και να έφτιαχνε ανοιγοκλείνοντας το vsync, εδώ δε γίνεται έτσι (αν έχει vsync ενεργοποιημένο), θέλει alt+enter ή alt+ctrl+del ώστε να βγεις έξω και να ξαναμπείς και μετά ξεκολλάει το θέμα είναι ότι αφού το πρόβλημα υπήρχε και σε παλιότερο τίτλο, γιατί πάλι δεν έκαναν κάτι για αυτό;
SlackulatoR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Αυτό λύνεται κάνοντας force το vsync+triple buffering με το πρόγραμμα D3DOverrider.
gavros10 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Σε εμενα δεν δουλευε το D3DOverrider. Εχω την sapphire 6850, ανοιγω το παιχνιδι ακουγεται το ντιν που κανει το d3doverrider και αμεσως μετα ακουγεται ο ηχος του error
Xristaras12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Σε εμενα δεν δουλευε το D3DOverrider. Εχω την sapphire 6850, ανοιγω το παιχνιδι ακουγεται το ντιν που κανει το d3doverrider και αμεσως μετα ακουγεται ο ηχος του error κ εμενα ετσι κανει στην 7770 αλλα παιζει κανονικοτατα,δεν εχω ουτε tearing και τα fps δεν ξεπερνανε τα 60 μεσα στο μενου κλπ(απο 62.5)
Heatspreader Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Απο τα λιγα παιχνιδια χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Παιζει αψογα. Το God Rays καθε φορα που παω να παιξω ειναι στο low. Δεν ξερω τι παιζει με αυτο. Κατα τα αλλα κομπλε,
Xristaras12 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 sequence 10 με 68% συνολο στο παιχνιδι. Πραγματικα,ωρες ωρες δεν θελω να τελειωσει αλλα βαριεμαι να κανω αλλα side missions.Εχω φτασει 80% κανονια,94%storage και 100%harpooning. Περασα και το elite hull απο plan και πλεον τα man o' war(οχι τα legenday ε) ειναι ψωμοτυρι μαζι με τα 21 cannons στο jackdaw.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Απο τα λιγα παιχνιδια χωρις ιδιαιτερα προβληματα. Παιζει αψογα. Το God Rays καθε φορα που παω να παιξω ειναι στο low. Δεν ξερω τι παιζει με αυτο. Κατα τα αλλα κομπλε, Έχει bug, όταν χρησιμοποιείς το eagle vision ή το μονόκυαλο γυρνάει τα god rays στο low. 1
qsis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2013 Α έτσι γυρίζουν στο low?ευτυχώς η διάφορα δε μου φαίνεται σημαντική 1
Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 μια ερωτηση για οσους το εχουν τελειωσει και μονο ΠΡΟΣΟΧΗ SPOILER στο τελος απλα μαθαινουμε οτι εμφανιζεται παλι η juno, o edward εχει κορη απο την caroline και οτι η γιος του edward ειναι ο haytham του 3; πηδηξα το ending chapter επειδη δεν αντεχα να δω ολο το κειμενο με το team της ubι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα