Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed IV Black Flag

steliosss94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Συμφωνω μετα απο ενα επιπεδο το καναν cod , αντε να δουμε ... Παντως δεν ειχα ακουσει οτι ειχαμε παρατραγουδα επειδη ειχαν ελληνικα , αν και δεν ηταν και οτι καλυτερο( εδω τα καλα τα ψαρια , κατεβα κατω ρε μ@κ@κ@...)

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ ωραία! Μικρή παρατήρηση: πρώτη φορά βλέπουμε ασσασσίνο -της γνωστής οικογενείας!- που δεν έχει μυτερή κουκούλα! Αυτό ήταν το σήμα κατατεθέν του franchise ρε παιδιά! Δηλαδή πάρτε μας και τη hidden blade, τι να πω! :P   

• Like 1

Δεν έγινε κάτι βρε παιδιά, απλά μερικοί γκρίνιαζαν επειδή οι βυζαντινοί ήταν οι κακοί

Δεν ήταν απλά κακοί, οι μ@λ@κες και βάλε ήταν αλλά τέλος πάντων :P

Το AC3 τελικά και εμένα που το υπερασπιζόμουν, μου άφησε περίεργη αίσθηση στο τέλος, ενώ είχε ήδη αρχίσει να γίνεται προς το τέλος κάπως κουραστικό και ανούσιο...

Νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο πως τα έχουν κάνει μπάχαλο με το σενάριο. Από κάπου άκουσα επίσης ότι αποχώρησε και ένας σεναριογράφος στο 3, οπότε έπρεπε να κάνουν αλλαγες κλπ.

Περίμενα πάντως κάτι πιο σοφιστικέ για τη συνέχεια από τους πειρατές της Καραϊβικής...

• Like 2

<p>Πολύ ωραία! Μικρή παρατήρηση: πρώτη φορά βλέπουμε ασσασσίνο -της γνωστής οικογενείας!- που δεν έχει μυτερή κουκούλα! Αυτό ήταν το σήμα κατατεθέν του franchise ρε παιδιά! Δηλαδή πάρτε μας και τη hidden blade, τι να πω! :P   </p>

Μην βαζεις ιδεες.....

Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App

Αποτυχια μεγαλη για μενα το 3.Πολυ κουραστικο και ανουσιο εκτος απο τις μαχες με τα πλοια ηταν μια πατατα σε σχεση με τα προηγουμενα αχρηστευσαν πολλα πραγματα οπως στολες κτλπ!!

Τα έχω παίξει όλα στο 360. Είπα να παίξω το τρία στον υπολογιστή λόγο γραφικών...

Απλά απαράδεκτο frame drop που το κάνει πολύ κουραστικό στο μάτι. Απλά το παράτησα γιατί δεν μπορώ να το παίξω έτσι. Ίσως το πάρω κάποια στιγμή στο 360.

Εγώ πάντως λεφτά για assassin's ξανά σε pc δεν δίνω. Απαράδεκτη η Ubisoft.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

Assassin’s Creed IV is being developed across seven different studios – here’s how

Creation of the singleplayer missions in Assassin’s Creed IV Black Flag is being split between lead developer Ubisoft Montreal and supported by studios in Kiev, Quebec, Singapore. Ubisoft’s Sofia outfit is creating the modern day elements of the game, and two more studios in Annecy and Bucharest are handling multiplayer.

Τα έχω παίξει όλα στο 360. Είπα να παίξω το τρία στον υπολογιστή λόγο γραφικών...

Απλά απαράδεκτο frame drop που το κάνει πολύ κουραστικό στο μάτι. Απλά το παράτησα γιατί δεν μπορώ να το παίξω έτσι. Ίσως το πάρω κάποια στιγμή στο 360.

Εγώ πάντως λεφτά για assassin's ξανά σε pc δεν δίνω. Απαράδεκτη η Ubisoft.

Αποστολή από το GT-I9300 με τη χρήση Insomnia App

μα και εσυ, απο ολα τα ac το χειροτερο διαλεξες να παιξεις στο pc?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...