Xristaras12 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 οπα νταξει,την σκισανε:Ρ καλοριζικη btw,απο την παρασκευη που την εχω ολο την χαζευω
Silverage Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2013 Απο τη στιγμή που το είδα το μάτι πέφτει πάνω του συνέχεια.Και όταν ήρθε το μεσημέρι ειχε ψιλοσκοτάδι και δεν το είδα. Γίνεται να το ισιώσω κάπως;
qsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 . Τώρα σαν gameplay ναι, έχουν πάει μπροστά. αυτό και μόνο ακούγεται πολύ ενδιαφέρον έτσι ώστε να το παίξω
Liquidsnake Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 αυτό και μόνο ακούγεται πολύ ενδιαφέρον έτσι ώστε να το παίξω Αξίζει να το παίξεις, έχουν κάνει καλή δουλεία. Σίγουρα μεγάλη βελτίωση απο το 3ο. Βέβαια θα μπορούσε άνετα να μην λέγετε κάν assassin's creed
Zapee995 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Αξίζει να το παίξεις, έχουν κάνει καλή δουλεία. Σίγουρα μεγάλη βελτίωση απο το 3ο. Βέβαια θα μπορούσε άνετα να μην λέγετε κάν assassin's creed Ψαχνω να βρω κανα Jack Sparrow mod αλλα τιποτα...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Εννοείτε σαν reboot του sid meiers pirates. Τελικά τι λέτε για το επόμενο?! Για wild west το σπρώχνουν μου φαίνεται. Μονο γαλλική επανάσταση να μην είναι και όλα καλά.
Liquidsnake Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ψαχνω να βρω κανα Jack Sparrow mod αλλα τιποτα... Δεν γνωρίζω κατα πόσο έχουν βγεί mods για τα assassin's creed, αλλα αν γίνετε όλο και κάτι θα βγάλουν σύντομα Εννοείτε σαν reboot του sid meiers pirates. Τελικά τι λέτε για το επόμενο?! Για wild west το σπρώχνουν μου φαίνεται. Μονο γαλλική επανάσταση να μην είναι και όλα καλά. Κάτι σε Αίγυπτο δε θα με χάλαγε. Θα έχουν και μπόλικη τροφή για αυτούς του πρώτου πολιτισμού
gavros10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Εγω θελω κινα. Θα εχει φοβερα τοπια, στολες, δρακους και τα καλυτερα κτιρια για σκαρφαλωμα. Μετα ας βαλουν οτι θελουν. 1
Zapee995 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μη το γυρισουν τουμπα και σκασει τιποτα απο το μελλον ειναι το θεμα...
mathsrule Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Μονο γαλλική επανάσταση να μην είναι και όλα καλά. Why not? Ωραία εποχή ήταν. Όσον αφορά την Αίγυπτο, απλά την μισώ (μαζί με όλες τις νότιο-ανατολικές χώρες).
Liquidsnake Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ελλάδα θέλει τώρα, βυζάντιο. Νομίζω το ψιλο-κάλυψαν με το revelations και δύσκολα θα το πάνε εκεί. Μη το γυρισουν τουμπα και σκασει τιποτα απο το μελλον ειναι το θεμα... Άν δεν κάνω λάθος όταν σε ένα κατεβατό μήνυμα email αναφέρει με έμεσο τρόπο οτι αποφεύγουν το θέμα μέλλον.
qsis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Ελλάδα θέλει τώρα, βυζάντιο. έχουν κάνει ήδη Κωνσταντινούπολη, έστω και επί τουρκοκρατίας δέν έχει κάτι παραπάνω από κει που να κινήσει το ενδιαφέρον για μένα πήδηξαν πολλή και σημαντική ευρωπαϊκή ιστορία πηγαίνοντας απ'ευθείας σε αμερικάνικη επανάσταση 1
gavros10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 έχουν κάνει ήδη Κωνσταντινούπολη, έστω και επί τουρκοκρατίας δέν έχει κάτι παραπάνω από κει που να κινήσει το ενδιαφέρον για μένα πήδηξαν πολλή και σημαντική ευρωπαϊκή ιστορία πηγαίνοντας απ'ευθείας σε αμερικάνικη επανάσταση τραγικο λαθος ηταν η αμερικανικη επανασταση
aekoriginal21 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=jCqq1AKwlqA 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα