Millennium Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 29 Οκτώβρη λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterCrafterGR Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 https://www.youtube.com/watch?v=3VAKqZ3l_nQ Παιδιά εδώ έχω το Trailer του Assassin's Creed IV Black Flag Το βίντεο είναι με Inverted Colors όπως και ελαφρός High Pitched. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
damoclesword Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Πω! φτιάξε μας! υπάρχει και σε θετικά χρώματα; Θα είναι πάλι με τον Connor αν κατάλαβα. Άρα κι ο Desmond λογικά θα ζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/472413-assassins-creed-4/page-2?do=findComment&comment=52209706 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gavros10 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 καποιος να αλλαξει στον τιτλο του τοπικ σε Assasin's Creed IV: Black Flag Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Πάντα τα promo trailers είναι εκπληκτικά ας ελπίσουμε πως το 3 ήταν μια κακή παρένθεση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MasterCrafterGR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Πω! φτιάξε μας! υπάρχει και σε θετικά χρώματα; Θα είναι πάλι με τον Connor αν κατάλαβα. Άρα κι ο Desmond λογικά θα ζει. Ναι υπάρχει εδώ -> https://www.youtube.com/watch?v=YMcMph-TW9I Όχι δεν ειναι ο Connor,αλλά ο πατέρας του πατέρα του Connor(Edward Kenway) Μάλλον,εκτός αν πέθανε και μπει στο Animus ο πατέρας του Desmond(!) ή κανένα χαμένο παιδί ( ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Disappointment from Hellas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα άλλα Assasins δεν τα έχω παίξει μόνο το 3 εντυπωσιάστηκα από τον πολύ απλό χειρισμό του, βέβαια ζημιά μου έκανε γιατί με έφτασε σε σημείο να μην μπορώ να παίξω άλλα παιχνίδια μιας και τώρα άρχισα τα games.Λίγο offtopic τώρα ρε παιδιά που τελειώνει το 3 πέρασα και τους τίτλους τέλους έφτασα και στη Βοστώνη όπου έφυγαν οι Άγγλοι πήγα και στο χωριό όπου έφυγαν οι δικοί μου αλλά όλο αποστολές μου βγάζει συνεχώς παρότι τέλειωσα και τις ναυμαχίες.Το κακό είναι επειδή το έχω από τον θείο δεν μπορώ να διαγράψω την πρόοδο του παιχνιδιού ώστε να το ξεκινήσω από την αρχή αλλά και όταν το κατεβάζω σε άλλη έκδοση μου βγάζει την πρόοδο της προηγούμενης έκδοσης έτσι δεν μπορώ να το ξεκινήσω από την αρχή.Υπάρχει καμία λύση; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2013 από Disappointment from Hellas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ειμαι περιεργος να δω τι pc θα θελει για να τρεχει με καλυτερα γραφικα κα framerate απο τα ps4 &720. Οι πειρατες θα ειναι οι κακκοι? Αν ναι τοτε ολοι ξερουμε γιατι βγαινει αυτο το παιχνιδι: Η ubisoft δεν καταφερε να πολεμησει την πειρατεια στο pc και γι αυτο ειπαν να βγαλουν ενα assasin creed στο οποιο να σφαζουμε πειρατες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Αν είναι πάλι Unoptimized όπως το 3, τότε ούτε ο Haswell θα σε σώζει.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα άλλα Assasins δεν τα έχω παίξει μόνο το 3 εντυπωσιάστηκα από τον πολύ απλό χειρισμό του, βέβαια ζημιά μου έκανε γιατί με έφτασε σε σημείο να μην μπορώ να παίξω άλλα παιχνίδια μιας και τώρα άρχισα τα games Αν αποφασίσεις να παίξεις την σειρά από την αρχή δεν θα ξανά ασχοληθείς με το 3ο ειδικά το 2ο είναι φανταστικό Leaked και φώτο απο το 4o! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2013 από zvarthangalos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gamer hd Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ρε παιδια ο ezio ειχε και μαμο τους χαρακτηρες και μαμο τις μαχες ο κοννορ οχι μονο ειναι ... Αλλα και μια σοβαρη μαχη δεν ειχαμε... Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App <p><span style="font-size:18px;"><strong>Assasin's Creed IV: Black Flag Debut Trailer Leaked</strong></span></p> <p> </p> <p><a href="http://www.dailymotion.com/video/xxwqo7_acivbf_videogames">http://www.dailymotion.com/video/xxwqo7_acivbf_videogames</a></p> Ποοο απο το κακο στο χειροτερο παμε , βαλτε ενα στην Ελλαδα οπου και υπηρχαν ναιτες.. Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ε ναι, ποιος άλλος άρχισε στις μάπες τον Πάπα μέσα στο Βατικανό; Go Ezio! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 βαλτε ενα στην Ελλαδα οπου και υπηρχαν ναιτες.. Αποστολή από το U20i με τη χρήση Insomnia App ειπαμε , αν βαλουν στην ελλαδα θα αρχισουν να μαζευονται στις πλατειες οι θεουσοι με τα αυγα να καινε τα dvd.. και λιγο που μας αγγιξαν στο revelation , δεν αρεσε σε μερικους.. αυτο που θα ειχε πραγματικο ενδιαφερον θα ηταν ευρωπη σε φαση γαλλικη επανασταση, ναπολεοντιοι πολεμοι κτλ.. κατι ουσιαστικα ενδιαφερον, με ενδιαφερουσες πολεις και χαμο αυτο που πανε να κανουν τωρα, να πιασουν το μοναδικο πετυχημενο mini game (και ισως το πιο ενδιαφερον κομματι του 3) και γυρω απο αυτο να χτισουν επεισοδιο εμενα μου προκαλει γελιο και μου δειχνει οτι η σειρα εχει κορεστει και ισως καλυτερα να την αφησουν ησυχη για λιγα χρονια και να επιστρεψουν με κατι ουσιαστικα νεο και καλο.. το 2 που ειχε δυο χρονια διαφορα απο το πρωτο ηταν και παραμενει το καλυτερο της σειρας.. απο κει και περα αρχισε το call of duty 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 http://youtu.be/cilqQc2Jevc ειναι ξανθος,ειναι γαματος,ειναι γυναικας..μπορει να ειναι το ezio 2.0???ααα δεν μπορω να περιμενω..so excited!go pirates! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα