Inler Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Το TXAA X4 που ειναι ρε παιδια και δεν το βλεπω;
Oroku Saki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Κυκλοφορησε το παιχνιδι? Στο steam γραφει οτι βγηκε 19 του μηνα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ευρώπη νομίζω βγαίνει στις 22. Θα γελάσουμε πολύ πάντως, έρχεται patch που θα προσθέσει PhysX στο παιχνίδι..
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Aυτα τα παιχνιδια που εχουνε γενικα θεματα ή που πατσαρονται συνεχεια στην αρχη ειναι να περιμενεις και μετα απο καιρο να τα αγορασεις με κανενα 5ευρω ή εστω να στα φερει η θεια με ολο το πακετακι ολοκληρωμενο και να το παιξεις ομορφα και ωραια .Σε καθε διαφορετικη περιπτωση ξεκινας το παιχνιδι και καθε λιγο και λιγακι ψαχνεσαι με fixes και issues .Eμενα το προηγουμενο ac αυτο με διδαξε ,περιμενα και μετα απο λιγο καιρο το πηρα, κατεβασα τα 6 updates του και το επαιξα smooth ,ουτε με τα fps drops που ειχανε ολοι μεσα στις πολεις ,ουτε cpu usage issues ,ουτε drivers ,ουτε τιποτα ,οπως επρεπε να παιχτει δηλαδη εξαρχης και το ευχαριστηθηκα εν αντιθεσει με πολλους αλλους που το παιξανε στην αρχη και τους εμεινε η πικρα της ταλαιπωριας .
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Το μόνο που με είχε πειράξει στο AC3 ήταν το 16:10 Letterbox που υπάρχει και στο AC4 και δεν νομίζω να το φτιάξουν μιας και όλα τα AC είχαν αυτό το θέμα και το θέμα με το CPU που δεν έβλεπε πάνω από δύο πυρήνες.Με τα patch δεν νομίζω να άλλαξε αυτό, απλά λογικά βελτίωσαν ελαφρώς το performance με further optimization σε άλλα πράγματα.Κλάιν.
zeniath Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Μια χαρά είναι το παιχνίδι και καρά playable χωρίς να είναι "ανάγκη" για patches. Αρκετά μεγάλο και από τα καλύτερα μπορώ να πω του 2013 άνετα. Τώρα αν όλοι αυτοί που γκρινιάζουν έχουν ξύλινα pc δε φταίει η ubisoft που δε μπορούν να το τρέξουν καλά, καιρός και για καμιά αναβάθμιση στην τελική ή μπορούν πάντα να παίζουν σε 17" οθόνες 800x600 και να είναι χαλαροί
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δεν ειναι καθολου κλαιν Psycho ,οταν εμπαινες μεσα στις πολεις ειχε performance issues με fps drops (οχι σε ολα τα σημεια ) ,το ειχα διαβασει σε ολα τα reviews και εσυ νομιζω μου το ειχες πεις αν δεν κανω λαθος αλλα anyway .Eιναι θεμα τι πειραζει τον καθενα ,εμενα τα random drops μου την δινουν οταν ειναι σε περιοχες που κανεις εξερευνηση ή τρεχεις κτλ ...Eμενα δεν παρουσιασε τετοια προβληματα αλλα επαιζε με την ταχυτητα που γουσταρω να παιζω στα games . Στο ac3 παντως letter box ειχα στα cinematics μονο ...Aυτο ναι ειναι κλαιν ... To βασικο ομως ειναι οτι με τα 6-7 updates επαιζες το παιχνιδι με πολυ καλυτερες επιδοσεις και αυτη ειναι η πεμπτουσια .
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Εγώ δεν είχα θέμα στις πόλεις απλά έτρεχε με ~40FPS ενώ όσοι είχαν παλιότερους CPU(Q9xxx/Phenom etc) έβλεπαν 20άρια Μια χαρά είναι το παιχνίδι και καρά playable χωρίς να είναι "ανάγκη" για patches. Αρκετά μεγάλο και από τα καλύτερα μπορώ να πω του 2013 άνετα. Τώρα αν όλοι αυτοί που γκρινιάζουν έχουν ξύλινα pc δε φταίει η ubisoft που δε μπορούν να το τρέξουν καλά, καιρός και για καμιά αναβάθμιση στην τελική ή μπορούν πάντα να παίζουν σε 17" οθόνες 800x600 και να είναι χαλαροί Έχει θέματα και θέλει patch, για παράδειγμα το god rays στη βροχή μου ρίχνει το GPU Usage της κάρτας με αποτέλεσμα να έχω χαμηλά FPS.Και το V-sync είναι προβληματικό και θέλει D3Doverrider διαφορετικά αν πέσεις κάτω από 60FPS σε πάει στα 30 και σε κλειδώνει εκεί.Και φυσικά το letterbox σε 16:10 monitors που μακάρι να το φτιάξουν αν και δεν το βλέπω. Ευτυχώς το Watch Dogs το έχει αναλάβει άλλο studio της nubisoft γιατί η nubisoft kiev δεν παλεύεται με τα AC.
konstantinos77 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Ναι ok αν βολευεσαι με 40fps πασο ,εγω δεν μπορω να παιζω με 40αρια . Τουλαχιστον οσο το επαιζα ημουν στο χαλαρο 60 avg μην σου πω και παραπανω ,αλλα 40 με την καμια .Δεν δικαιολογουσε και μεταξυ μας τωρα τοσο χαμηλες επιδοσεις το ac ,ειπαμε ... Ασε που το παιχνιδι μεσα στις πολεις απαιτει πολλα fps που γινοντουσαν τα κυνηγητα ,εξω στα χωραφια τι να το κανω αφου ειχα το fast travel,ξανα κλαιν
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Με 40FPS μια χαρά το έπαιζα εγώ πάντως, όχι ότι με χαλούσε να είχα 60 αλλά και τα 40 δεν μπορώ να πω ότι μου χαλούσαν το experience.60άρι σταθερό προσωπικά θέλω ντε και καλά μόνο σε racing games. Assassin’s Creed IV: Black Flag – PC Performance Analysis Αναλυτικό άρθρο από τον Γιάννη(John2gr) που εξηγεί γιατί το port στο PC είναι άθλιο για ακόμη μία φορά.
Oroku Saki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Tουλαχιστον τρεχει καλυτερα απο τα xbox one &ps4 και ας μην ειναι τοσο πολυ optimized. Κατι ειναι και αυτο. φανταζεστε πως θα ετρεχε αν εκανε χρηση 100% των qaud core?
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Αυτό θα έλειπε να μην έτρεχε καλύτερα από τις κονσόλες λολ.Να δω τώρα αυτούς που λέγαν ότι θα πρέπει να κάνουμε upgrade τα PC επειδή οι νέες κονσόλες έχουν 8-core CPU κλπ..Και άμα έχει 8-core τι ; Στα 1.6 και 1.75Ghz για το Χone αντίστοιχα τι να κλάσει..Τέλος '14 με αρχές '15 θα χρειαστεί λογικά μια αναβαθμισούλα και μετά θα κολλήσει το πράγμα μέχρι το Ps5. 1
euxoulhs Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 μα θελουμε δεν θελουμε ο 8πυρηνος των κονσολων στα 1.6-1.7= ενας καλος 4πυρηνος στα 3ghz που πλεον ολοι οι 4πυρηνοι εχουν αυτην την συχνοτητα
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2013 Καταρχήν από τους 8 πυρήνες, οι 6 είναι διαθέσιμοι για παιχνίδια και το ίδιο ισχύει και για την μνήμη τους.Οπότε κλάιν μάιν ον δε λάιν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα