Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Έξυπνο τρόπο βρήκαν για να τα σκάσεις
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δες κάνα vid στο yt, είναι άψογα φτιαγμένο το mini-game και ιδιαιτερα ευχαριστo το τελευταίο community challenge ήταν assassinate 20.000.000 guards Δυο μέρες πριν το deadline είχε γίνει
Donacgreece Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Καλύτερο antialliasing είναι το 2x msaa που έχει η το fxaa? Γιατί για 8x δε το συζητάμε αλλά ακόμα και στο 4x δεν είναι τόσο smooth. Οπότε λέω η 2χ η fxaa. Ποιο είναι το καλύτερο; έχω 2x 7950 μαμά clock.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Το MSAA γενικότερα είναι το ''καλύτερο'' ΑΑ mode, όλα τα άλλα MLAA/FXAA/SMAA/TXAA/CSAA θολώνουν την εικόνα και είναι μάπα.
Donacgreece Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Οπότε καλύτερα 2x msaa. Απορώ για να βάλεις 8x και όλα φουλ όπως τα έχω και να παίζει smooth τι μηχάνημα χρειάζεται.
john2gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δεν αξίζει το MSAA 8X για μένα πλέον. Το ΤΧΑΑ κάνει απίστευτη δουλειά με τα jaggies αλλά όπως λέει κι ο Psycho χώνει πολύ θολούρα. Γι αυτό χίλιες φορές ο συνδυασμός TXAA X4 + SweetFX (ώστε να καταπολεμηθεί η θολούρα) παρά σκέτο MSAA 8X.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Ναι έτσι ίσως αξίζει αλλά δεν δουλεύει το ρημαδο-SweetFX για 8.1 ακόμα
Donacgreece Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 8.1 έχω αλλά αυτό το sweetFX τι είναι; ΔΕ θυμάμαι να είδα μέσα στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού τίποτα τέτοιο για να βάλω.
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Σαν μοντ είναι(Injector) που το βάζεις έξτρα στο παιχνίδι και κάνεις διάφορα(προσθέτεις ΑΑ/saturation/sharpness κλπ) αλλά δεν δουλεύει στα 8.1 ακόμα γιατί πρέπει να το κάνουν να υποστηρίζει Dx11.2 που για να πω την αλήθεια δεν έχω καταλάβει γιατί πρέπει να γίνει αυτό αλλά έτσι διαβάζω.
Donacgreece Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δεν είμαι και τόσο σχετικός σαν καινούργιος pc gamer. Οπότε είναι κάποιο πρόγραμμα που τρέχει παράλληλα με το παιχνίδι; και θα έχω παρόμοια αποτέλεσματα με 8x αλλά καταναλωνοντας λιγότερους πόρους;
t3llis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2013 Τι παιχνιδάρα είναι αυτή; Την περισσότερη ώρα κάθομαι και χαζεύω τις παραλίες και τα τοπία... Καλά όσο για τις φάλαινες τι να πω.,..κάθε φορά που πετάγεται μια.... το ματι μου γαρίδα...τις έκαναν φοβέρες..(και οχι μόνον αυτές) 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα