euxoulhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 κανεις δεν εχει επαιξε το παιχνιδι;εγω απο τον θειο αλλα με προβλημα στην κορδελα που επαιξα λιγο μου αρεσε!εντελως ανανεομενο
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Χρησιμοποιείς την κορδέλα V2 ; Διαβάζω ότι ακόμα και αυτή έχει θέμα, waiting for proper..
kakofonixx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 περιμενουμε τον τεταρτο φιογκο της κορδελας μπας και γινει επιτελους καλο το πακεταρισμα
euxoulhs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 πολυ μοδα ομως στα τελευταια παιχνιδια να βγαινουν 3-4 κορδελες..τι κακο και αυτο; εφυγαν τα κεφαλια και μειναν οι αναπληρωματικοι και δεν κανουν καλη δουλεια; :/
Inler Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Παντως πρωτη πιστα στο καραβι προσωπικα πολυ καλα γραφικα αλλα και πολυ βαρυ ειδικα αν βαλεις 4-8ΧMSAA και Very High Shadows...Λογικα θα θελει και 2-3 patch για να στρωσει...
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Στο ps3 το μεγαλύτερο θέμα fps είναι όταν κανεις επιβίβαση σε πλοία με περισσότερα από 10 άτομα. Φαντάζομαι και στο pc εκεί λογικά θα είναι το μεγαλύτερο performance hit, και μετά το sequence 4 δεν παίζουν πλοία μικρότερα. Οποτε μετρήστε fps εκεί. Το game πάντως είναι ότι καλύτερο υπάρχει με πειρατικό θέμα.
johnnyman Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 πριν λιγο το εβαλα και εγω με την κορδελα v3!παιζει και κανει save μια χαρα αλλα για καποιο λογο οταν παω να βαλω το subtitles on το παιχνιδι κρασαρει!το κανεις σε καποιον αλλο?επισης τα γραφικα δεν με τρελαναν παρα πολυ τουλαχιστον στην αρχη!
zvarthangalos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Ρε παιδιά χωρίς Ρελόαδεδ δεν πάτε πουθενά λίγο υπομονή. 1
kakofonixx Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 για την 3 αλλοι λενε οτι παιζει κανονικα κομπλε, αλλοι οχι μαλλον ειναι θεμα OS, εμενα παντως δεν σωζει (win7 32bit)
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2013 Λογικά θα τρέχει αρκετά καλύτερα σε nVidia όπως και το 3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα