Προς το περιεχόμενο

Assassin's Creed IV Black Flag

steliosss94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαμηλες απαιτησεις για παιχνιδι του 2013. Aλλα και το Backlist περιπου ιδιες απαιτησεις εχει και τρεχει τελεια και με πολυ καλυτερα γραφικα απο τις κονσολες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 908
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλά θα δούμε, αν είναι unoptimized(που δεν νομίζω καθώς στα τελευταία μας έχει δείξει άλλα πράγματα η Ubisoft) σαν το AC3, την κάτσαμε..

Ε ναι γι αυτό λέω και στο 3 όλα καλά με τα requirements ,αλλά άμα δουλεύει τον ένα πυρήνα δεν γίνεται δουλειά. Αν έχει όντως το optimisation που έχουνε και σε blacklist- far cry 3 θα είναι κομπλε..

Το καλύτερο assassin's creed μου φαίνεται ήταν το 2.Έχω φτάσει μέχρι το 6 sequence στο 3 αλλά μέχρι τώρα δεν έχει κάτι φοβερό η ιστορία.Μόνο εκεί που μετά απο όλα αυτά μαθαίνουμε οτι ο kenway είναι templar έκανε ένα ανέβασμα αλλά μετά επεσε.

Δηλαδή η ιστορία του 3 είναι οτι ένας templar πάει να βρει στην Αμερική τον ναο, παίρνει τα @@, πηδάει μια ινδιάνα και το παιδί αφού τα φιλαράκια του kenway μετά απο χρόνια κάψουν το χωριό του, γίνεται assassin.

Οι ιστορίες δεν μπορούν να αναπτυχθούν σωστά σε ένα μονο παιχνίδι.Προτιμώ να ξανακάνανε τριλογία αλλά να είχε ιστορία, όχι να κάνεις βλακείες για 6+(;;;) sequences για να φτιάξουν το παρελθόν του ήρωα και μετά να στριμώχνεις σε 2-3 όλο το ζουμί.

Στο interview λεει οτι τα recomended ειναι για 30 fps σε max settings δεν λεει ομως τι καρτα θελει για 60 fps. Εγω που ειμαι λιγο πιο πανω απο τα recomended μπορει και να πιανει 60 fps?

Λέει τι κάρτα θέλει για 60FPS..

With this config you will be able to enjoy the game at 1080p 30fps.  Stronger system will bring you up to 60 fps.  For example, at my desk I have a GTX670 and I play at 60 fps.

Αν είναι αληθινό, το ps4 δείχνει ξεθωριασμένο - blurred.

Καλα δεν βλεπεις οτι στην πλευρα που δειχνει το βιντεο να τρεχει στο ps4 ειναι πληρως τροποποιημενο να δειχνει ετσι χαλια?Αυτος που το εφτιαξε απλα τρολαρει αγρια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...