ntasis Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εγώ και κάτι φίλοι μου θέλουμε να κάνουμε μια ταινία, άσχετα αν βγει ωραία. Ας πούμε όμως ότι είναι τέλεια τόσο κάλλη ταινία όπως το I love you karditsa, εγώ όμως σαν απλός άνθρωπος χωρίς χαρτιά η οτιδήποτε άλλο χρειαστεί, μπορώ να την πουλήσω στον σινεμά. Αν όχι τι χρειάζεται να έχω ή να κάνω.
NT1G Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν γίνει τόσο καλή όσο το I love you karditsa, σας βλέπω πρώτη πτήση για hollywood και συνεργασία με Spielberg. 1
Chrisxxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ενταξι γινετε αλλα χωρις χαρτια μπορει να μην γινετε, αυτο λεω.
linkin Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Γινεται και χωρις χαρτια αμα μπορεις να σπρωξεις το μαρουλι εκει που χρειαζεται.
Sellers Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Kαι το μαρούλι χαρτιά είναι. Άρα επιστρέφουμε σε αυτό που είπε ο Κρις, ότι ναι μεν μπορεί να γίνεται, αλλά χωρίς χαρτιά, μπορεί και να μην γίνεται κι'όλας. 1
scullyist Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ^ Το σινεμά θέλει φαντασία κ όραμα, ο πεζός ρεαλισμός ανήκει στις ενότητες τεχνολογίας, μην το χαλάς τώρα. =P 1
gatokoritso Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 αρχικα βγαλτε μερικες ταινιες online.
ntasis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 σας ευχαριστω για της απαντησεις σας
DeadOrganPlayer Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Φακ, που στο καλό ήμουνα χτες το βράδυ? (εβλεπα το frankenwinnie o malakas) Ξενέρωσα τώρα. Ήθελα πολύ να συμμετέχω στη συζήτηση.. 2
NoisePollution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Φακ, που στο καλό ήμουνα χτες το βράδυ? (εβλεπα το frankenwinnie o malakas) Ξενέρωσα τώρα. Ήθελα πολύ να συμμετέχω στη συζήτηση.. Δεν το γράφεις σωστά. Φακκ είναι. Μάθε ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα