stavros34 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 ουτε ετσι παιζει ηχο με καρφακι και vga δηλ...λετε να φταιει το καλώδιο?
kickback Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2013 Θα σου φανεί χαζό αυτό που θα σου πω αλλά επειδή την έχω πατήσει πρόσφατα στο λέω. Μήπως όταν συνδεθεί το jack στην tv είναι χαμηλά ο ήχος. Στην δικιά μου τηλεόραση παίζει χαμηλά ο ήχος από το pc.
rohas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2013 θα παρεις ακουστικα και θα τα συνδεσεις στην υποδοχη του laptop σου για να σιγουρευτεις οτι ακους ηχο απο εκει ! Μολις διαπιστωσεις οτι εισαι ΟΚ με τον ηχο απο τα ακουστικα θα παρεις ένα καλωδιο καρφι-καρφι και θα το βαλεις στην υποδοχη που εβαλες τα ακουστικα. Κατοπιν κατεβασε το manual της τηλεορασης σου (http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xbcr/documents/documents/om/11_lcd-tv/LC32DH500E-S_OM_GB.pdf) και στη σελιδα 13 κατω κατω θα δεις που θα πρεπει να τοποθετησεις το καλωδιο αυτο που αναφερω πιο πανω. Η τηλεοραση σου εχει μια εισοδο για ηχο κατω ακριβως απο τις 2 HDMI εισοδους, οι οποιες αφορουν τον ηχο οταν συνδεεις και στο HDMI
web_assasin Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Να ρωτησω κ εγω κατι για να μην ανοιγω αλλο νημα,εχουμε εναν υπολογιστη στο χωριο και προσπαθω να τον φτιαξω μεσω τηλεφωνου,οποτε δεν εχω εικονα. ξερω οτι εχει καλωδιο hdmi σε dvi και επανω εχουν βαλει ανταπτορα dvi σε hdmi. παιζει ρολο αυτο στο οτι δεν εχω ηχο? επισης, δεν εμφανιζεται η τηλεοραση στις συσκευες ηχου. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2015 από web_assasin
stavros34 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το dvi δεν παίζει ήχο. Συνδεσε αυτά για την εικόνα και πάρε ένα καλώδιο καρφί σε καρφί για τον ήχο.
web_assasin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ο θείος επιμενει οτι ειχε ηχο με αυτο το καλωδιο πριν το φορμάτ...
veteranos123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Το dvi δεν παίζει ήχο. Συνδεσε αυτά για την εικόνα και πάρε ένα καλώδιο καρφί σε καρφί για τον ήχο. Είναι κάποιες κάρτες γραφικών πχ 4850 στις οποίες αν βάλεις στο dvi αντάπτορα hdmi τότε θα περάσει κανονικά ο ήχος. Το έχω κάνει.
web_assasin Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Και εγω ημουν της γνωμης οτι φταιει το καλωδιο,αλλα ο θειος επιμενει οτι το καλωδιο ειναι ιδιο και οτι επαιζε ηχο κανονικα πριν το φορματ. το κακο ειναι οτι δεν εχει ιντερνετ εκει για να μπω με teamviewer και να κατεβασω οδηγους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα