Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σου φανεί χαζό αυτό που θα σου πω αλλά επειδή την έχω πατήσει πρόσφατα στο λέω. Μήπως όταν συνδεθεί το jack στην tv είναι χαμηλά ο ήχος. Στην δικιά μου τηλεόραση παίζει χαμηλά ο ήχος από το pc.

Δημοσ.

θα παρεις ακουστικα και θα τα συνδεσεις στην υποδοχη του laptop σου για να σιγουρευτεις οτι ακους ηχο απο εκει ! Μολις διαπιστωσεις οτι εισαι ΟΚ με τον ηχο απο τα ακουστικα θα παρεις ένα καλωδιο καρφι-καρφι και θα το βαλεις στην υποδοχη που εβαλες τα ακουστικα.

Κατοπιν κατεβασε το manual της τηλεορασης σου (http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xbcr/documents/documents/om/11_lcd-tv/LC32DH500E-S_OM_GB.pdf) και στη σελιδα 13 κατω κατω θα δεις που θα πρεπει να τοποθετησεις το καλωδιο αυτο που αναφερω πιο πανω.

Η τηλεοραση σου εχει μια εισοδο για ηχο κατω ακριβως απο τις 2 HDMI εισοδους, οι οποιες αφορουν τον ηχο οταν συνδεεις και στο HDMI

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτησω κ εγω κατι για να μην ανοιγω αλλο νημα,εχουμε εναν υπολογιστη στο χωριο και προσπαθω να τον φτιαξω μεσω τηλεφωνου,οποτε δεν εχω εικονα.

ξερω οτι εχει καλωδιο hdmi σε dvi και επανω εχουν βαλει ανταπτορα dvi σε hdmi.

παιζει ρολο αυτο στο οτι δεν εχω ηχο?

επισης, δεν εμφανιζεται η τηλεοραση στις συσκευες ηχου.

Επεξ/σία από web_assasin
Δημοσ.

Το dvi δεν παίζει ήχο. Συνδεσε αυτά για την εικόνα και πάρε ένα καλώδιο καρφί σε καρφί για τον ήχο.

Δημοσ.

Το dvi δεν παίζει ήχο. Συνδεσε αυτά για την εικόνα και πάρε ένα καλώδιο καρφί σε καρφί για τον ήχο.

Είναι κάποιες κάρτες γραφικών πχ 4850 στις οποίες αν βάλεις στο  dvi αντάπτορα hdmi τότε θα περάσει κανονικά ο ήχος. Το έχω κάνει.

Δημοσ.

Και εγω ημουν της γνωμης οτι φταιει το καλωδιο,αλλα ο θειος επιμενει οτι το καλωδιο ειναι ιδιο και οτι επαιζε ηχο κανονικα πριν το φορματ.

το κακο ειναι οτι δεν εχει ιντερνετ εκει για να μπω με teamviewer και να κατεβασω οδηγους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...