Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνδεσα το λαπτοπ στην τηλεοραση με καλωδιο απο DVI (laptop) σε HDMI(TV).ολα καλα με το βιντεο παιζει μια χαρα.αλλα δεν εχω ηχο με το βιντεο...

τα ερωτηματα ειναι:

1)υποστηριζει το dvi ήχο?

2)πρεπει να κανω καμια ριθμιση στο λαπτοπ στην καρτα ηχου?

3)καμια ρυθμιση στα windows (7)?

Δημοσ.

Γειά σου φίλε μου, για να έχεις και ήχο απο την τηλεόραση αρκεί να πατήσεις δεξί κλίκ στο εικονίδιο του ήχου στη μπάρα των windows, ενώ ο υπολογιστής είναι συνδεδεμένος με αυτήν. Στη συνέχεια και αφού επιλέξεις  "συσκευές αναπαραγωγής" στο μενού που θα εμφανιστεί, θα επιλέξεις με απλό κλίκ την τηλεόραση και θα την ορίσεις ως προεπιλογή. Μετά, κλείνεις τα παράθυρα διαλόγου και είσαι έτοιμος. Μέσω αυτής της ρύθμισης, κάθε φορά που θα συνδέεις την τηλεόραση με τον υπολογιστή θα παίρνεις ήχο μέσω αυτής αυτόματα, ενώ θα επιστρέφει στον υπολογιστή με την αποσύνδεσή τους χωρίς ρυθμίσεις...

Δημοσ.

δεν εχει συσκευη τηλεοραση...εχει μονο ''speakers'' και ''realtech digital output''.τα επελεξα και τα δυο και απο κανενα δεν ακουγεται στην τηλεοραση.

Δημοσ.

Κάνε τον κόπο και έλεγξε: Αφού συνδέσεις την τηλεόραση, πάτα δεξί κλίκ στην επιφάνεια εργασίας σου και επέλεξε "ανάλυση οθόνης". Στο παράθυρο που θα σου ανοίξει, αν δείχνει ως οθόνη την τηλεόρασή σου. Αν δεν τη δείχνει, ψάξε την στο μενού "οθόνη". Αν την δείχνει, τότε α) θέσε την ως πρώτη, ή β) πήγαινε "έναρξη" --> "όλα τα προγράμματα" --> "βοηθήματα" --> "σύνδεση σε προβολέα" και παίξε με τις επιλογές.

Δημοσ.

Συνδεσα το λαπτοπ στην τηλεοραση με καλωδιο απο DVI (laptop) σε HDMI(TV).ολα καλα με το βιντεο παιζει μια χαρα.αλλα δεν εχω ηχο με το βιντεο...

τα ερωτηματα ειναι:

1)υποστηριζει το dvi ήχο?

αρα 1) οχι...

ευχαριστω...

αλλα σημερα πηρα ενα καλωδιο καρφι με εξοδο σε 2 καρφακια αλλα που τα συνδεω στην τηλεοραση σε audio out left  και right...

αλλα και παλι δεν εχω ηχο...

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών απο όπου αγοράζεις τα καλώδια, και θα σου πουν.

Εγώ για να ακούω μουσική από το luptop, έχω ένα καλώδιο, που στο luptop μπαίνει στην εσοχή των ακουστικών, και στο στέρεο κάπου πίσω, και γυρνάω το stερεο σε vdp.

Άσχετο αλλά μήπως χρειάζεσαι και 2ο καλώδιο ήχου θέλω να πω;

Δημοσ.

Για να ακουστεί ο ήχος στην τηλεόραση από τις εισόδους του ήχου (καρφάκια) θα πρέπει να συνδέσεις και το αντίστοιχο RCA (καρφάκι) εισόδου για video και κατόπιν να γυρίσεις στο κανάλι που θα δέχεται είσοδο (input) από τα καρφάκια αυτά !

Υπάρχουν οι τηλεοράσεις των οποίων οι είσοδοι που έχουν λειτουργούν αυτόνομα, δηλαδή όταν επιλέξεις στην tv για είσοδο το HDMI1 θα δείχνει ότι σήμα δέχεται από το input αυτό (video + ήχος),ενώ αντίστοιχα εάν επιλέξεις για είσοδο το VGA ή το SCART ή το RCA (1 καρφάκι video,2 καρφάκια για ήχο) θα δείχνουν ότι σήμα δέχονται από αυτές τις εισόδους. Εαν η τηλεόρασή σου δεν έχει αντιστοίχηση κάποιου HDMI με τα RCA ήχου (όπως η φώτο παρακάτω) τότε για να ακούς ήχο μέσω των RCA θα πρέπει να συνδέσεις

και RCA video μαζί με εκείνα του ήχου.

Πες μας το μοντέλο της τηλεόραση για να δούμε τις εξόδους έχει για να σου προτείνουμε τι καλώδιο/καλώδια/αντάπτορες να βρεις για να κανεις τη δουλειά σου ;)

o61Vg.jpg

Δημοσ.

Πηγαινεις στο πίνακα ελέγχου της κάρτας γραφικών, επιλογή οθόνη, και μετα διαμόρφωση ψηφιακού ήχου. Απο εκεί ενεργοποιείς και επενεργοποιείς τον ήχο για την τηλεόραση, και έχει να κάνει μόνο με την σύνδεση HDMI, δεν ξέρω πώς γίνεται με τα καρφάκια. Μετα πηγαινεις στις συσκευές και θα δείς ενα επιπλέον εικονίδιο σε σχήμα οθόνης και τον ενεργοποιείς . Τουλάχιστον σε μένα έτσι δουλεύει, αν δεν γίνεται τίποτα μάλλον έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης

Αν θες μπορείς να έχεις μόνο εικόνα στην τηλέοραση και να έχεις ήχο απο τον υπολογιστή  και αυτό έχει να κάνει με τις ρυθμίσεις της κάρτας ηχου, και αυτό το βλέπεις μέσα απο την διαχείριση ήχου.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην τον μπερδεύουμε τον άνθρωπο από dvi δεν μεταφέρετε ήχος τέλος. Αν έχει η tv σου VGA καλός. Άσε το hdmi και σύνδεσε με VGA και ο ήχος με mini jack (καρφί-καρφί) στην tv. Λογικά έχει το μοντέλο σου mini jack υποδοχή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...