toketog Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Καλησπέρα παιδιά πρόσφατα αγόρασα το εν λόγο router στο οποίο παρατηρούσα αποσυνδέσεις, επικοινώνησα λοιπόν με το κατάστημα και έγινε αντικατάσταση με καινουργιο...Το θέμα είναι ότι και αυτό κάνει αποσυνδέσεις αλλά παρατήρησα ότι αυτό συμβαίνει μόνο όταν μιλάω στο skype. Να σημειώσω ότι αυτό δεν συμβαίνει με άλλα router. Ξέρετε τι παίζει ;
poulinos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 για αρχη ξεκινα με firmware update και β.δοκιμασε να κλεισεις το upnp στο ρουτερ.
angel1ca Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλησπέρα. Στην αρχή της εβδομάδας αγόρασα κι εγώ το εν λόγω router. Η τοποθέτησή του ήταν εύκολη και με το quick start δε χρειάστηκε να τοποθετήσω κάν τις ρυθμίσεις για τη σύνδεση conn x που έχω. Στο σπίτι υπάρχουν ο κεντρικός υπολογιστής και 2 λάπτοπ, τα οποία συνδέονταν αέρας τις πρώτες δύο μέρες. Από το πρωί όμως οι διαρκείς αποσυνδέσεις μας έχουν σπάσει τα νεύρα! Τοποθέτησα τις ρυθμίσεις μόνη μου από την αρχή δίχως να χρησιμοποιήσω το quick start, αλλά αν τολμήσω να συνδέσω κάποιο εκ των δύο λάπτοπ σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 μέτρων, κολλούν τα πάντα! Σκέφτηκα μήπως είναι ελαττωματικό το ρουτεράκι, αλλά δούλευε ρολόι δύο μέρες, ξαφνικά του προέκυψε; Πώς με συμβουλεύεστε να το χειριστώ;
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Δημοσ. 4 Μαΐου 2013 Καλησπέρα. Στην αρχή της εβδομάδας αγόρασα κι εγώ το εν λόγω router. Η τοποθέτησή του ήταν εύκολη και με το quick start δε χρειάστηκε να τοποθετήσω κάν τις ρυθμίσεις για τη σύνδεση conn x που έχω. Στο σπίτι υπάρχουν ο κεντρικός υπολογιστής και 2 λάπτοπ, τα οποία συνδέονταν αέρας τις πρώτες δύο μέρες. Από το πρωί όμως οι διαρκείς αποσυνδέσεις μας έχουν σπάσει τα νεύρα! Τοποθέτησα τις ρυθμίσεις μόνη μου από την αρχή δίχως να χρησιμοποιήσω το quick start, αλλά αν τολμήσω να συνδέσω κάποιο εκ των δύο λάπτοπ σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 μέτρων, κολλούν τα πάντα! Σκέφτηκα μήπως είναι ελαττωματικό το ρουτεράκι, αλλά δούλευε ρολόι δύο μέρες, ξαφνικά του προέκυψε; Πώς με συμβουλεύεστε να το χειριστώ; α.hard reset. β.firmware update για το ρουτερ. γ. πιο νεους drivers για την ασυρματη καρτα.επρεπενα δωσεις λιγα λεφτα παραπανω να παρεις κατι αλλο but ok. και αποσυνδεσεις εχεις στο wireless η σβηνει καποιο λαμπακι απο το ρουτερ?η πεφτει η συνδεση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα