mikegad Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ντροπή να υπάρχουν εταιρίες με τέτοια συμπεριφορά.ουτε ένα ευρώ
Themos3 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Πάντως ρε παιδιά η τιμή είναι σούπερ... Κι εμένα με είχε πειράξει πολύ η συμπεριφορά τους όταν το έμαθα, αλλά αυτή η τιμή δεν υπάρχει αλλού. Οταν σκας 450ε εκτος απ την τιμη θα επρεπε να σε ενδιαφερει και το after sales support.
downhill Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 το ipad δε βγάζει προβλήματα γενικά και αν το πάρεις απευθείας απ'αυτούς δε νομίζω να κάνουν θέμα αν είναι εντός εγγύησης. Η τιμή είναι πολύ καλή, εγώ πούλησα προχτές το δικό μου (ίδιο μοντέλο, 10 μηνών μεταχειρισμένο) στα 440 ευρώ!
mindtrapper Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Πάντως ρε παιδιά η τιμή είναι σούπερ... Κι εμένα με είχε πειράξει πολύ η συμπεριφορά τους όταν το έμαθα, αλλά αυτή η τιμή δεν υπάρχει αλλού. το ipad δε βγάζει προβλήματα γενικά και αν το πάρεις απευθείας απ'αυτούς δε νομίζω να κάνουν θέμα αν είναι εντός εγγύησης. Η τιμή είναι πολύ καλή, εγώ πούλησα προχτές το δικό μου (ίδιο μοντέλο, 10 μηνών μεταχειρισμένο) στα 440 ευρώ! Ούτε αν το χάριζαν ... Πέρα από την τιμή, πρέπει επιτέλους να αναπτύξουμε καταναλωτική συνείδηση για να μην (μας) κάνουν ότι θέλουν. Μαύρο δαγκωτό, έχει βγει ούτως ή άλλως το επόμενο μοντέλο και με 400 παίρνεις το 3 σε άριστη κατάσταση μεταχειρισμένο. Όπως είπα και πριν, ούτε αν μου το χάριζε η Systemgraph μετά από τα διεθνή ρεζιλίκια τους (πάω να ψάξω για δικηγόρο, θα τον χρειαστώ μάλλον). 1
Redshift Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 δεν ειναι μονο η systemgraph,αν θυμαμαι καλα το παλικαρι ειχε ενημερωσει κ την μαμα apple η οποια εκανε την παπια χωρις καμια διαθεση για flame αλλα πρωτη φορα βλεπω μητρικη εταιρεια να αντιδρα ετσι στα @@ μας edit αν το θες το παιρνεις αλλα μην σου κατσει στραβη μετα
mitos79 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ούτε αν το χάριζαν ...Πέρα από την τιμή, πρέπει επιτέλους να αναπτύξουμε καταναλωτική συνείδηση για να μην (μας) κάνουν ότι θέλουν. Μαύρο δαγκωτό, έχει βγει ούτως ή άλλως το επόμενο μοντέλο και με 400 παίρνεις το 3 σε άριστη κατάσταση μεταχειρισμένο. Όπως είπα και πριν, ούτε αν μου το χάριζε η Systemgraph μετά από τα διεθνή ρεζιλίκια τους (πάω να ψάξω για δικηγόρο, θα τον χρειαστώ μάλλον). Πάντως η καταναλωτική συνείδηση αφορά και την τιμή. Ειναι καλό για τον ανταγωνισμό μια εταιρεία να κάνει τέτοια τιμή για να ρίξουν και οι υπόλοιποι λίγο τη μύτη τους. Ή μήπως σου αρέσει να αγοράζεις κάτι και να σε χρεώνουν 50€ πάνω; Εγώ δυστυχώς το πήρα πριν κανά 9μηνο και έσκασα 580, αλλά αν το έπαιρνα σήμερα απο εκεί θα το έπαιρνα. ΥΓ: ούτε τους γνωρίζω προσωπικά ούτε εχω ψωνίσει ποτέ από εκεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα