Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Νεο μελος στην κοινοτητα του insomnia,αλλα εδω και χρονια ειμαι επισκεπτης...

Πριν 3 βδομαδες αγορασα το nexus απο το πλαισιο...Εξαιρετικο κινητο...ΑΛΛΑ ειμαι κολλημενος με το iphone που δεν ειχα ποτε,και το μπατζετ μου δεν εφτανε σε τετοια επιπεδα οταν αγορασα το Nexus,και δεν μπορουσα να περιμενω γιατι βιαζομουν για κινητο λογω του οτι το προηγουμενο ειχε βγει off....

Ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να δωσω το Nexus για το 4s,ηδη μπορω σε λιγο καιρο να το παρω απο εναν φιλο που θα παρει το 5...

Δημοσ.

Καλησπερα..Εχω και εγω εδω και λιγο καιρο το Nexus..(παλαιοτερα ειχα το iPhone 4)..Οχι για κανενα λογο δεν θα εδινα το GN για να παρω το 4s..

Την οθοναρα του Nexus δεν την αλλαζω..Με την 4.2.1 ειναι αρκετα smooth,χωρις κολληματα..

Να ξερεις οτι θα σου φανει καπως απο 4.65 σε 3.5.

Το ios με περιοριζε πολυ..Απλα πραγματα δεν μπορουσα να κανω..

Στο μονο που υπερτερει για μενα το 4s ειναι στην καμερα.

Edit:Αν και για 5αρα καμερα το  GN εχει εξαιρετικη.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω λεω να το τσιμπισεις το iphone γιατι δεν ειναι καλο να εχεις απωθημένα. Αν δεν σου κανει μετα το δινεις και περνεις κατι αλλο

• Like 1
Δημοσ.

Ηθελα να ρωτησω αν αξιζει να δωσω το Nexus για το 4s,ηδη μπορω σε λιγο καιρο να το παρω απο εναν φιλο που θα παρει το 5...

Eιναι κατι εντελως υποκειμενικο, καλυτερα να το παρεις για να μην εχεις απωθημενο οπως λεει και ο φιλος πανω

Δημοσ.

Σιγουρα το iphone μου ειναι πιο αρεστο σαν συσκευη.Με το nexus ειμαι ενθουσιασμενος βεβαια.Αλλα ειναι πολυ μεγαλο και ειναι ενα θεμα που με απασχολει.Επισης ανα καιρους εχει τυχει να δω παιχνιδια που με εντυπωσιασαν στο iphone και δεν υπαρχουν στο android.Ειμαι σε διλλημα...Απλα σαν χαρακτηριστικα ειναι τα ιδια απ οτι ειδα(επεξεργαστη,μνημη κλπ).Με τη διαφορα του μεγεθους της οθονης και της αναλυσης στην καμερα.

Δημοσ.

To Galaxy Nexus δεν συγκρινεται με το οποιο Iphone , ειναι σαφως ανωτερο σχεδον σε καθε τομεα. Εκτος απο την φορητοτητα και την κατασκευη.

Αν θες παιχνιδια παντως, παρε και ενα PSP. 99 ευρω το βρισκεις πλεον. Και απο παιχνιδια... ετη φωτος καλυτερο απο το οποιοδηποτε Market

Δημοσ.

Λίγη σημασία έχει τι πιστεύουμε εμείς, αλλά τι σου αρέσει εσένα περισσότερο. Δες το 4S καλά από κοντά, και άμα σου κάνει πάρτο. Μια χαρά κινητό είναι, με φοβερή κάμερα.  

Προσωπικά έχω το Nexus και δεν το αλλάζω με τίποτα, αλλά περί ορέξεως...

Δημοσ.

Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, είναι θέμα γούστου. Προσωπικά έχω το iPhone 4s και δεν το αλλάζω, κατα συνέπεια προτείνω την απόκτησή του. Είναι εξαιρετική συσκευή, με υπερ αλλα και κατά σαφώς.

Δημοσ.

Άμα σε τρώει και μπορείς οικονομικά πάρτο. Πριν 3 μέρες και επειδή το βαρέθηκα πούλησα το δικό μου. Έχω ένα one X τώρα δανεικό και ψάχνομαι και δοκιμάζω συνέχεια τι να πάρω. Όπως με βλέπω πάλι σε iPhone θα πάω...

Ε το να παρει καποιος iphone για παιχνιδια ειναι καπως... :rolleyes:

Εμ για αυτό τα smartphones έκαναν τρελή κούρσα σαν καταναλωτικό προϊόν . Τα κάνει όλα . Και παιχνιδομηχανή είναι και gps και σερφάρεις με αυτό και χώνεσαι με τα μούτρα στα social media. Κ.λ.π Όλα σε ένα. Άρα δε είναι αρνητικό να προτιμάει κάποιος ένα συγκεκριμένο smartphone όταν νομίζει ότι σε ένα από όλα αυτά που μπορει να κάνει τον ικανοποιεί καλύτερα.
Δημοσ.

Δε διαφωνω ως προς αυτα που λες περι δυνατοτητων αλλα το να επιλεξεις κατι σε αυτο το ευρος τιμης για να παιζεις παιχνιδια κατα την αποψη μου ειναι χαζο.

Δημοσ.

Δε διαφωνω ως προς αυτα που λες περι δυνατοτητων αλλα το να επιλεξεις κατι σε αυτο το ευρος τιμης για να παιζεις παιχνιδια κατα την αποψη μου ειναι χαζο.

...και κυρίως σε μια πολύ μικρότερη οθόνη!

Δημοσ.

Ναι,δεν επιλεγω το κινητο για να παιζω παιχνιδια προφανως,αλλα απο τη στιγμη που ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ειναι μια παραμετρος που με ενδιαφερει.Οσον αφορα το οικονομικο,δεν υπαρχει θεμα καθως θα το παρω απο φιλο,σε πολυ χαμηλοτερη τιμη απο αυτην που πωλουνται τωρα τα 4s.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...