Προς το περιεχόμενο

Vodafone Smart II £41.63 - Locked στο Vf Uk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλη προσφορα. Λογικα δε πρεπει να ειναι δυσκολο να ξεκλειδωθει

http://forum.gsmhosting.com/vbb/f272/25-09-2012-pack6-vodafone-smart-2-v860-direct-unlock-fast-way-1541811/

Αυτό δεν λειτουργεί δωρεάν γιατί θέλει μία ειδική συσκευή που να εμπεριέχει το pack 6 http://www.furiousgold.com/buy/display_table/100056/107/0

αυτό το site είναι αξιόπιστο http://sim-unlock.net/simlock/Alcatel/V860/ ;

Δημοσ.

πηγαινε παρτο στη vodafone εγω το πηρα 69 ευρω συν 20 ευρω χρονο ομιλιας στο δικτυο της Vodafone.αν εχεις cu σε συμφερει.Αν δεν εχεις βρες ενα φιλο σου.Αν δεν εχεις φιλο με vodafone παρε εσυ ενα πακετο συνδεσης και τα 20 ευρω θα τα εχεις σε χρονο οποτε αχρηστα δεν θα πανε τα 20.Αρα μενουμε στα 69 ευρω.19 ευρω περισσοτερα μεν αλλα θα το εχεις αυριο σπιτι σου χωρις πολλα πολλα και αν βγει προβλημα διπλα ειναι το μαγαζι.Το κινητο για την τιμη του ειναι απιστευτο το εχω 3 μηνες το πρωτο μου smartphone μου εχει πεσει 3 φορες στο δρομο δεν επαθε τιποτα και γενικα ειναι σκυλι.το μονο μειον η μπαταρια οπως σε ολα τα smartphones ομως αλλα και η μικρη εσωτερικη μνημη.Αλλα δεν θα σε χαλασουν με τιποτα στην τιμη αυτη.respect κινητο..

Δημοσ.

99 κανει αλλα υπαρχει και προσφορα στα 69 με +20 (συνολο 89) ευρω χρονο ομιλιας.Ισχυει εδω και 3 μηνες η προσφορα.Πηγαινε σε ενα μαγαζι vodafone να ρωτησεις.Και ο κολλητος μου ετσι το πηρε πριν 2 εβδομαδες.

Τωρα για εσενα φιλε που λες οτι το κινητο ειναι μετριο καταρχην το εχεις?κια αν μπορεις παρακαλω να επιχειρηματολογησεις γιατι ειναι μετριο και τι αντιπροτεινεις σε αυτα τα λεφτα που ειναι ανωτερο..

825 MHz cpu,512 ram πολυ καλη αποκριση στην αφη και καλοφτιαγγμενη στιβαρη κατασκευη,ικανοποιητικο wifi..

Ειχα παρει πριν κανα χρονο ενα κινητο παλι vodafone με οθονη αφης και αναθεματισα την ωρα και τη στιγμη.εβγαλε απο την πρωτη βδομαδα προβληματα.αλλα το συγκεκριμενο ειναι πολυ τιμιο.και στην τελικη κινητο ειναι τι θα κανετε θα παιζετε cod?

• Like 1
Δημοσ.

99 κανει αλλα υπαρχει και προσφορα στα 69 με +20 (συνολο 89) ευρω χρονο ομιλιας.Ισχυει εδω και 3 μηνες η προσφορα.Πηγαινε σε ενα μαγαζι vodafone να ρωτησεις.Και ο κολλητος μου ετσι το πηρε πριν 2 εβδομαδες.

Τωρα για εσενα φιλε που λες οτι το κινητο ειναι μετριο καταρχην το εχεις?κια αν μπορεις παρακαλω να επιχειρηματολογησεις γιατι ειναι μετριο και τι αντιπροτεινεις σε αυτα τα λεφτα που ειναι ανωτερο..

825 MHz cpu,512 ram πολυ καλη αποκριση στην αφη και καλοφτιαγγμενη στιβαρη κατασκευη,ικανοποιητικο wifi..

Ειχα παρει πριν κανα χρονο ενα κινητο παλι vodafone με οθονη αφης και αναθεματισα την ωρα και τη στιγμη.εβγαλε απο την πρωτη βδομαδα προβληματα.αλλα το συγκεκριμενο ειναι πολυ τιμιο.και στην τελικη κινητο ειναι τι θα κανετε θα παιζετε cod?

φίλε μου, το κινητό είναι μάρκα vodafone, δεν έχει java, έχει sar σχεδόν 1, δεν έχει wifi hotspot και τα υλικά κατασκευής του είναι από τα χειρότερα

δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. αν εσύ πιστεύεις ότι έχεις το καλύτερο κινητό, πάω πάσο, όταν όμως το πετάξεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Pocket-GT-S5300-Black-GT-S5300ZKAEUR.htm

να θυμάσαι: ό,τι πληρώνεις, παίρνεις...

Δημοσ.

φίλε μου, το κινητό είναι μάρκα vodafone, δεν έχει java, έχει sar σχεδόν 1, δεν έχει wifi hotspot και τα υλικά κατασκευής του είναι από τα χειρότερα

δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε. αν εσύ πιστεύεις ότι έχεις το καλύτερο κινητό, πάω πάσο, όταν όμως το πετάξεις, ρίξε μια ματιά σε αυτό

http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/sumsung/Samsung-Galaxy-Pocket-GT-S5300-Black-GT-S5300ZKAEUR.htm

δεν τσακωνεται κανεις αν εκλαμβανεις ετσι οταν σου λεει καποιος να επιχειρηματολογησεις τοτε φανταζομαι δεν θα κανεις διαλογο ποτε.

Παμε τωρα στα επιχειρηματα σου.

1)τι εννοεις δεν εχει wifi hotspot και εγω δηλαδη πως μπαινω στο ιντερνετ εντος και εκτος σπιτιου??? μα φυσικα μεσω wifi hotspot.

2)τι εννοεις εχει υψηλο sar? εχει 0,92 με το οριο ασφαλειας να ειναι 2..το iphone εχει 0,93 δηλαδη ειναι πιο επιβλαβες απο το samsung που προτεινεις και δεν θα το επαιρνες?τα nokia ανεκαθεν πριν κανα δυο χρονια ειχαν πανω απο 1...αλλα για αυτο ειναι και τα ορια...you know...

2)τι εννοεις δεν εχει java εχει κανονικα android gingerbread 2.3.7 update 3. το android χρησιμοποιει την java sdk προτιστως για προγραμματισμο εφαρμογων...play store εχει κανονικα και οτι θες κατεβαζεις και παιζεις!

3)τι εννοεις δεν εχει καλα υλικα?μου εχει πεσει 3 φορες και δεν εχει παθει τιποτα..εκτος αν το samsung που παραθετεις ειναι φτιαγμενο απο ανθρακονηματα...

το κινητο που παραθετεις εχει μικροτερη οθονη 2,8 και αναλυση 240*320 αντι  3.2" οθονη και ανάλυση 320 x 480 pixels που εχει το smart 2 και αναλυση 

εχει το ιδιο επεξεργαστη την ιδια εκδοση android.

4)επισης εχει καλυτερη καμερα σχετικα 3,2 αντι 2 του samsung και led φλας για να το κανεις και φακο αν γουσταρεις

προσωπικα δινω σημασια στη μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη αναλυση  για να μην μου βγαινουν τα ματια αλλα και επειδη ειναι αφης ειναι βολικοτερο οσο μεγαλυτερη ειναι η οθονη αφου τα αλλα ειναι ιδια εκτος της εσωτερικης μνημης που ειναι ενα μειον σιγουρα σε σχεση με το samsung...

Τωρα αν θα το πεταξω θα δειξει..παντως μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα.δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο κινητο απλα τα κανει ολα και συμφερει..μην εκνευριζεσαι αδικα λεγοντας κατι που δεν ειπα.

και το να θυμαμαι οτι πληρωνεις παιρνεις (που δεν ισχυει και παντα...) μην μου το λες δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας.

Τουλαχιστον ειναι καλυτερο να μιλαει καποιος που εχει ηδη την συσκευη και την εχει τεσταρει παρα καποιος που επειδη στο site του πλαισιο ειδε οτι εχει γραμμενο στο ενα κινητο java : ναι ενω στο smart δεν εγραφε τιποτα απολυτως να κανει ετσι και συγκρισεις μεταξυ κινητων...

φιλικα παντα...

edit. το smart2 εχει και 7,2 mbps ενω το samsung 3,6. :-D

Δημοσ.

δεν τσακωνεται κανεις αν εκλαμβανεις ετσι οταν σου λεει καποιος να επιχειρηματολογησεις τοτε φανταζομαι δεν θα κανεις διαλογο ποτε.

Παμε τωρα στα επιχειρηματα σου.

1)τι εννοεις δεν εχει wifi hotspot και εγω δηλαδη πως μπαινω στο ιντερνετ εντος και εκτος σπιτιου??? μα φυσικα μεσω wifi hotspot.

2)τι εννοεις εχει υψηλο sar? εχει 0,92 με το οριο ασφαλειας να ειναι 2..το iphone εχει 0,93 δηλαδη ειναι πιο επιβλαβες απο το samsung που προτεινεις και δεν θα το επαιρνες?τα nokia ανεκαθεν πριν κανα δυο χρονια ειχαν πανω απο 1...αλλα για αυτο ειναι και τα ορια...you know...

2)τι εννοεις δεν εχει java εχει κανονικα android gingerbread 2.3.7 update 3. το android χρησιμοποιει την java sdk προτιστως για προγραμματισμο εφαρμογων...play store εχει κανονικα και οτι θες κατεβαζεις και παιζεις!

3)τι εννοεις δεν εχει καλα υλικα?μου εχει πεσει 3 φορες και δεν εχει παθει τιποτα..εκτος αν το samsung που παραθετεις ειναι φτιαγμενο απο ανθρακονηματα...

το κινητο που παραθετεις εχει μικροτερη οθονη 2,8 και αναλυση 240*320 αντι  3.2" οθονη και ανάλυση 320 x 480 pixels που εχει το smart 2 και αναλυση 

εχει το ιδιο επεξεργαστη την ιδια εκδοση android.

4)επισης εχει καλυτερη καμερα σχετικα 3,2 αντι 2 του samsung και led φλας για να το κανεις και φακο αν γουσταρεις

προσωπικα δινω σημασια στη μεγαλυτερη οθονη και καλυτερη αναλυση  για να μην μου βγαινουν τα ματια αλλα και επειδη ειναι αφης ειναι βολικοτερο οσο μεγαλυτερη ειναι η οθονη αφου τα αλλα ειναι ιδια εκτος της εσωτερικης μνημης που ειναι ενα μειον σιγουρα σε σχεση με το samsung...

Τωρα αν θα το πεταξω θα δειξει..παντως μεχρι στιγμης ειναι μια χαρα.δεν ειπα οτι ειναι το καλυτερο κινητο απλα τα κανει ολα και συμφερει..μην εκνευριζεσαι αδικα λεγοντας κατι που δεν ειπα.

και το να θυμαμαι οτι πληρωνεις παιρνεις (που δεν ισχυει και παντα...) μην μου το λες δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας.

Τουλαχιστον ειναι καλυτερο να μιλαει καποιος που εχει ηδη την συσκευη και την εχει τεσταρει παρα καποιος που επειδη στο site του πλαισιο ειδε οτι εχει γραμμενο στο ενα κινητο java : ναι ενω στο smart δεν εγραφε τιποτα απολυτως να κανει ετσι και συγκρισεις μεταξυ κινητων...

φιλικα παντα...

edit. το smart2 εχει και 7,2 mbps ενω το samsung 3,6. :-D

entaksei file, exeis kalytero kinito ki apo iphone, na to xairesai

ps. oute egw eimai pisirikas, kai den apantw pleon sta "poiotika" sxolia sou

Δημοσ.

Δεν είναι μάρκας Vodafone αλλά Alcatel

Δημοσ.

entaksei file, exeis kalytero kinito ki apo iphone, na to xairesai

ps. oute egw eimai pisirikas, kai den apantw pleon sta "poiotika" sxolia sou

Το ''πιτσιρικας'' το ειπα επειδη με συμβουλευεις κατι στο οποιο εχω αποψη και δεν θα επρεπε να με παροτρυνεις αφου δεν ειμαι 12 χρονων..γιαυτο το εγραψα

Τα σχολια μου δεν ειρωνικα οπως τα δικα σου πχ "αν το πεταξεις παρε αυτο.." αλλα αντικρουουν τα copy past... εεε τα επιχειρηματα σου ενα ενα..

Δεν ειπα και παλι οτι ειναι καλυτερο απο το iphone αλλα σε ευχαριστω που αναλωνεσαι σε φτηνα σχολια αποφευγοντας την ουσια..

Και ναι διαολε το χαιρομαι.. B) ακου εκει δεν εχει wifi hotspot...xaxaxa

Δεν είναι μάρκας Vodafone αλλά Alcatel

Φιλε μου αν το θες το κινητακι επειδη φανταζομαι δεν εχεις τα πολλα φραγκα για να διαθεσεις για κινητο (οπως και εγω) ή εστω το θελεις για δευτερο πηγαινε δες ενα hands on στα ελληνικα υπαρχει στο youtube ή googlare το για να μην ακους οτι ναναι και να σχηματισεις καλυτερη γνωμη.Ο καθενας αλλωστε μπορει να λεει οτι θελει.Περνα και απο vodafone να το δεις και να παιξεις λιγο μαζι του.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...