Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγω θα περιμενα καποιο μ-ε-γ-α-λ-ο χρονικο διαστημα αν μου τα ζητησουν να τα δωσω πισω να εχω το κεφαλι μου ησυχο στη συνηδειση μου.

παντως να τα πουλησει  τωρα  ο φιλος σου ή να μη περιμενει να δει τι θα γινει ,δε ειναι σωστο.

ας περιμενει καποιο χρονικο διαστημα. ας τα εχει σε μια ακρη στο σπιτι του και βλεποντας και κανοντας.

ειναι κριμα να χασει τη δουλεια του ενας ανθρωπος στη εποχη μας..

και τι αξια εχουν τωρα αυτα που εχει κρατησει?

Επεξ/σία από giannis0000
  • Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το τί πρέπει να κάνει, φοβάμαι πως το ξέρει καλά και ο φίλος σου, και εσύ.

Η ερώτηση (κατ' εμέ) γίνεται επειδή θέλει να τα κρατήσει, και είτε ψάχνει να του πουν ότι καλά τους κάνει, είτε επειδή είναι και λίγο φοβιτσιάρης και θέλει να του πουν ότι και να τον καταλάβουν, δε μπορούν να του κάνουν τίποτα.

Αμφότερα τα πήρε σαν απαντήσεις, οπότε καλύφθηκε (με εξαίρεση κάποιους που, προς τιμή τους, είπαν να τα επιστρέψει).

Φιλικά.

• Like 9
Δημοσ.

Μπορεί όντως να είναι απαράδεκτοι και πιασοκωλέικη αυτοί στο πλαίσιο , αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποιος θα την πληρώσει επειδή αποφάσισες να κρατήσεις κάτι που στην ουσία δεν είναι δικό σου . Το χειρότερο είναι οτί ήρθες εδώ για να πάρεις ηθική επιβεβαίωση από τα άλλα "καλόπαιδα" (με το συμπάθειο , τίποτα προσωπικό) που θα τα κρατούσαν ωστέ να δικαιολογήσεις το κλέψιμο . Φανταστείτε λοιπόν να περνούσαν πολλά λεφτά από μπροστά μας τι θα κάναμε όταν κρατάμε κινητά / υπολογιστές κ.τ.λ

Δημοσ.

Καλησπερα...Φιλικα παντα εγω θα πω οτι η αποφαση ειναι του φιλου σου....Πηρες μια ιδεα για το τι σκεφτονται και οι υπολοιποι αλλα θα ειναι μεγαλυτερο λαθος να κανει κατι επειδη το λεει η πλειοψηφια του forum και να το μετανιωσει μετα....Πολλα μπορουν να ειπωθουν για το καταστημα-για τον υπαλληλο που θα χασει τη δουλεια του(αν και τα λαθη εχουν συνεπειες) και διαφορα αλλα...

• Like 1
Δημοσ.

Δεν πρόκειται να σου ζητήσουν πίσω τίποτα, για τον απλό λόγο ότι:

Η αγορά λιανικής με παραστατικό Απόδειξης Λιανικής Πώλησης θεωρείται ότι πάντα γίνεται μετρητοίς, δεν μπορεί να είναι επί πιστώσει.

Με λίγα λόγια αν σου έχουν στείλει τα πράγματα επί δύο και έχουν κόψει τα ανάλογα παραστατικά λιανικής πώλησης επί δύο, είναι σαν να τα έχεις πληρώσει κανονικά και τα δύο, εκτός αν πρόκειται για αντικαταβολή.

Αλλά ακόμα και σε περίπτωση αντικαταβολής, ισχυρίζεσαι ότι πλήρωσες τα μισά στο courier και τα άλλα μισά στο κατάστημα.

Δεν υπάρχει γυρισμός. Pay back time.

Βέβαια, κατά πάσα πιθανότητα θα την πληρώσει κάποιος υπάλληλος, αλλά αυτό είναι κάτι που ενδέχεται να γίνει.

Το παραστατικο λιανικης ειναι οντως μετρητοις, αλλα οταν θα κανουν ταμειο θα βρεθει η διαφορα χρηματων και θα την πληρωσει αυτος που ειναι να την πληρωσει. απο την αλλη αυτου του ειδους οι διαδικασιες μαλλον γινονται εντελως μηχανικα απο τους υπαλληλους, οποτε αφου θα πηρε 2 δελτια παραγγελιας για εκτελεση, τα εκτελεσε και τα 2. δε καθεται να κοιταξει αν ειναι το ιδιο ονομα, ιδια ειδη, κτλπ.

Δημοσ.

Τίμιος δεν είναι αυτός που δεν μπορεί να κλέψει (μεροκαματιάρης vs πολιτικός π.χ) .

Είναι αυτός που όταν μπορεί να κλέψει ΔΕΝ το κάνει.

Όσο για το λοάθος, φαντάζομαι κάποιοον υπάλληλο να κάνει αναζήτηση στο Google με λάθος από ΠΛΑΙΣΙΟ.

:-D

Δημοσ.

αντι να τα επιστρεψει ας τα δωσει στον κακομοιρη που αναγκαστηκε να αγορασει δευτερο επεξεργαστη επειδη δεν τον καλυπτε η εγγυηση του πλαισιου με τα πινακια...

• Like 2
Δημοσ.

Οπως πολυ σωστα το εθεσε ο gamanos το να τον κρατησει εισοδυναμει με κλοπή, και σε καμια περιπτωση δεν σε διαφοροποιει με τους πολιτικους που βριζουμε επειδη αυτοι "τα φαγαν".

Στην Ελλαδα επεικρατουσε γενικα μια φιλοσοφια κατα την οποια οποιος ΜΠΟΡΟΥΣΕ να κλεψει εκλεβε. Αυτοι που διαχειριζονταν τεραστια ποσα (πολιτικοι, μεγαλοεπιχειρηματίες  κλεβαν πολλα αυτοι που δεν ειχαν προσβαση σε τετοια ποσα κλεβαν λιγοτερα.. Και μετα αναρωτιομαστε πως φτασαμε εδω!

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη, και θα ηθελα να συγχαρω οσους σε προτρεψαν να το επιστρεψεις πραγμα που δειχνει οτι υπαρχουν ακομα πολλοι ανθρωποι με ηθικες αρχες.

• Like 3
Δημοσ.

Οπως πολυ σωστα το εθεσε ο gamanos το να τον κρατησει εισοδυναμει με κλοπή, και σε καμια περιπτωση δεν σε διαφοροποιει με τους πολιτικους που βριζουμε επειδη αυτοι "τα φαγαν".

Στην Ελλαδα επεικρατουσε γενικα μια φιλοσοφια κατα την οποια οποιος ΜΠΟΡΟΥΣΕ να κλεψει εκλεβε. Αυτοι που διαχειριζονταν τεραστια ποσα (πολιτικοι, μεγαλοεπιχειρηματίες  κλεβαν πολλα αυτοι που δεν ειχαν προσβαση σε τετοια ποσα κλεβαν λιγοτερα.. Και μετα αναρωτιομαστε πως φτασαμε εδω!

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη, και θα ηθελα να συγχαρω οσους σε προτρεψαν να το επιστρεψεις πραγμα που δειχνει οτι υπαρχουν ακομα πολλοι ανθρωποι με ηθικες αρχες.

σιγα μην θεωρειται και ενοπλη ληστεια.

δε παμε καλα.

• Like 2
Δημοσ.

Στην ουσια τι ειναι ρε Ντιναρα?
Αναπαντεχο δωρο απο το Πλαισιο? Τυχη?
Εδωσε χρηματα για το δευτερο pc η οχι?
Κλοπη ειναι και μια τσιχλα απο το περιπτερο.
Δεν ειπε κανεις οτι ειναι κλεπφτης ο TS 
αλλα ναι, θυμιζει την λογικη του "τα φαγαμε".

Δημοσ.

Μόνο εγώ αναρωτιέμαι πως έστειλαν το PC χωρίς να είναι συμβατή η μητρική με το CPU?  :confused:

το λεει ξεκαθαρα το πως.... ΠΛΑΙΣΙΟ!

κρατα το φιλε και μη πεις πουθενα τιποτα.....

αν σε παρουν τηλ και σου πουν τιποτα, πες οτι το εκανες δωρο στο δημαρχο της πολης σου

ας προσεχανε

Δημοσ.

ενδιαφερον θρεντ......

καποιοι νομιζουν πως οι μεγαλες εταιριες ειναι σαν τι ψιλικατζιδικο της γειτονιας, βασιζονται στο φιλοτιμο του καθε υπαλληλου, το οποιο το αφεντικο ολη μερα τσεκαρει κι αλιμονο αν το δει να κανει λαθος....

κι εγω που νομιζα πως οι εταιριες βασιζονται σε διαδικασιες οι οποιες εχουν ασφαλιστικες δικλειδες!!!!

καποιοι αλλοι εξισωνουν τα τρελλα φαγοποτια των κυβερνησεων με την περιπτωση που εστειλε μια λαθος παραγγελια το πλαισιο!!!

μαλλον, φτασαμε εδω που φτασαμε επειδη εχουμε μπερδεψει τα παντα...

οσο για το θεμα μας, το σωστο ειναι να τα επιστρεψει, αλλα κ να μην το κανει δεν εγινε κ τιποτα, ουτε το πλαισιο θα πεσει εξω, ουτε η ανακαμψη της χωρας θα υπονομευθει, αμα θες γυρισ το, αμα θες ευχαριστησου το κ κρατα το, δεν θα σε πει κ κανεις κλεφτη

Δημοσ.

σιγα μην θεωρειται και ενοπλη ληστεια.

δε παμε καλα.

Δεν ειναι κλοπη ουτε ενοπλη ληστεια ειναι τρομοκρατικη επιθεση η οποια δονει τα θεμελια της δημοκρατιας μας. Εαν δε ο φιλος σου πινει και μπυρα με γυαλινο μπουκαλι τοτε πραγματικα βρηκαμε λαβρακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...