Duck Dodgers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μιλάω για την μητρική της υπογραφής μου... νομίζω πως έχω στραβώσει κάποιο από τα pinακια της... έβγαλα και μερικές φότο!
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Εδώ φαίνεται σαν να στράβωσαν πολλά. Έβαλες λάθος την CPU και πίεσες τον μοχλό για να κλείσει? Σου κάνει προβλήματα?
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Όχι το cpu καλά τον έβαλα, το θέμα είναι πως όταν προσπάθησα να τον κλειδώσω άκουσα έναν περίεργο ήχο και το άφησα .. στο κουτί τους όλα κανονικά απλά μετά είδα ότι είναι έτσι και τρόμαξα..
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αν δεν σου κάνει θέματα, σφύρα αδιάφορα και συνέχισε. Το πιο σημαντικό να μην ακουμπάνε pins μεταξύ τους (φαντάζομαι αυτό θα το έβλεπες) και το δυνατόν να εφάπτονται όλα τα pins με την CPU. Αν βλέπεις ότι κάποιο έχει γύρει υπερβολικά, με ένα λεπτό κατσαβίδι επανέφερε το με ελαφρές κινήσεις
Duck Dodgers Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 τα ξανά είδα πιο καλά στο φως με μια ποιο καλή φοτο είναι σαν κενώ.. μπορεί να υπάρχει όντος κενώ και να είναι η ιδέα μου όλα αυτά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα