georgiou.cr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σε αλλαγή σκληρού και επανεγκατάσταση των win8 θα εχω πρόβλημα με το activation ? αλλιώς η αλλαγή hardware επηρεάζει την άδεια χρήσης ; Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Όχι με τον media center πιθανόν να έχεις με έπρηξαν προχτές που έκανα το ίδιο ..
gokuthelegend Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Σε αλλαγή σκληρού και επανεγκατάσταση των win8 θα εχω πρόβλημα με το activation ? αλλιώς η αλλαγή hardware επηρεάζει την άδεια χρήσης ; Sent from my iPhone using Insomnia Από όσο γνωρίζω, οποιοδήποτε λειτουργικό της microsoft και να έχεις, ο σειριακός συνδέεται μόνο με την μητρική, δηλαδή θα έχεις πρόβλημα μόνο αν αλάξεις μητρική (ακόμη και αν αλάξεις και βάλεις πάλι το ίδιο μοντέλο). Οτιδήποτε άλλο και να αλάξεις, δεν θα έχεις πρόβλημα. 1
.::NikoS::. Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Εγώ πριν λίγες μέρες είχα τέτοιο πρόβλημα. Μιλάμε για τρελή bugara προφρανώς... Μου κάηκε το τροφοδοτικό και τα παιξαν μερικές συσκευές ταυτόχρονα. τον λόγο δεν τον ξέρω αν μπορεί κάποιος ας μου το εξηγήσει Την επόμενη φορά λοιπόν που άνοιξα το PC όλες οι συσκευές ξαναεγκαταστάθηκαν λες και μπήκαν για πρώτη φορά...... αποτέλεσμα; windows 8 Pro Media center έχασαν το activation. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έκανε ενεργοποίηση πια και αν ξαναπέρναγα το product key των Pro δε το δεχόταν γιατί πλέον ήταν με Media Center. Το κλειδί του Media Center ούτε καν που το συζητάμε αν το δεχόταν ή όχι. Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Είναι απαράδεκτοι ρε π***τη μου. Κανένας προγραμματιστής δε σκέφτηκε; ωχ τι γίνεται ρε φίλε αν χαθεί το activation όταν έχεις media center? Πιο key θα δεχτούμε για ενεργοποίηση; Άντε με τους στόκους εκεί στη microsoft....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα