neokosmitis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ωραια και αναμεσα στις 3 που εχετε ποσταρει ποια ειναι η καλυτερη?με το τροφοδοτικο που εχω θα μπορεσω να τον παω στα 4-4,2?? και κατι αλλο η υδροψυξη πως λειτουργει;πρεπει να βαζω νερο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Τα ετοιμα κλειστα κιτ υδροψυξης δεν τα πειραζεις. Το που θα φτασει ο 965 ειναι και θεμα κομματιου και μητρικης.Βαζεις και ψηλα τον πηχη εσυ βεβαια.Χαμηλωσε λιγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 τι εννοεις να χαμηλωσω λιγο;:/ δηλαδη τι μου προτεινεις φιλε μου;δεν θελω να μπλεχτω με φιαλες νερου παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Να ριξεις λιγο τις προσδοκιες εννοω για το oc στον 965. Αν δεν εχεις ευρυχωρο κουτι μπορει να μη χωραει κιολας η γομαροψυκτρα.Μπορεις να κανεις τη δουλεια σου και με πιο μικρη ικανοποιητικα η με ενα μικρο σχετικα φτηνο closed loop kit νερου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 οκ καταλαβα.. το κουτι ειναι για atx,η αποσταση απο τον επεξεργαστη μεχρι απεναντι στο κουτι το σειρωμενο ειναι στα 15 εκατοστα περιπου δλδ το πλατος,με νερα και φιαλες δεν θελω να μπλεξω, οποτε για να μην συνεχιζω και σας κουραζω ποια προτεινετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Περιπου ή το μετρησες?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 14.5-15 cm ειναι αλλα θελω σε τετοιου τυπου αν ειναι http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25045&cat=7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Σιγουρα θες να δωσεις τοσα χρηματα ? Θα ασχοληθεις δηλαδη? Κοιτα και αυτην για πιο φθηνη που δεν ψυχει οσο η Η80 ομως http://www.skroutz.gr/s/434157/Antec-KUHLER-H2O-620.html?keyphrase=antec+620 Και μια φτηνη συμμαζεμενη αεροψυκτρα http://www.skroutz.gr/s/417046/Xigmatek-Loki-Cpu-Cooler-SD963.html?keyphrase=xigmatek+loki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Εχω καταφερει να το φτασω μεχρι τα 4ghz τον 965 αλλα μετα ειχα θεμα με θερμοκρασιες(χωρις games).Στα 3,7-3,8 μου εδειχνε μια θεμοκρασια κοντα στα 40 παντα σε stock ψυξη.Πληροφοριακα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ναι φιλε μου θελω μια καλη για ν τον φθασω στα 4,4.2 ή ακομα καλυτερα στα 4.4ghz.. Εχω καταφερει να το φτασω μεχρι τα 4ghz τον 965 αλλα μετα ειχα θεμα με θερμοκρασιες(χωρις games).Στα 3,7-3,8 μου εδειχνε μια θεμοκρασια κοντα στα 40 παντα σε stock ψυξη.Πληροφοριακα αυτα.φιλε μου και εγω με στοκ εκει μου παει δεν αναφερομαι σε στοκ ψυξη,μην μπερδευομαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ναι φιλε μου θελω μια καλη για ν τον φθασω στα 4,4.2 ή ακομα καλυτερα στα 4.4ghz.. φιλε μου και εγω με στοκ εκει μου παει δεν αναφερομαι σε στοκ ψυξη,μην μπερδευομαστε Ναι καταλαβα.Απλα το αναφερω.Τωρα για τα 4,2 και 4,4 που θες καλυτερα να πας σε καποια απο αυτες που ειπε ο φιλος millennium αρχικα.Η antec που σου εβαλε μετα δεν ξερω κατα ποσο θα μπορει να ανταπεξελθει στα 4,2 και 4,4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα