neokosmitis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) καλησπερα εχω τα εξης Cpu: AMD Phenom II X4 965 B.E. (3.4Ghz) Motherboard: Asus M4785TD-V EVO Ram: RAM 2χ2 gb dd3 1333mhz crosair Vga: SAPPHIRE RADEON HD7870 GHZ EDITION OC 2GB GDDR5 Hdd:: WD Caviar Green WD5000AZRX- 500 GB Psu:: Chieftec APS-550S Monitor: Samsung SyncMaster LD220HD o cpu εχει την μαμα ψυκτρα,θελω λοιπον να τον κανω o.c. καθως να μου προτεινεται τν καλυτερη ψυκτρα για να αντεχει τις υψηλες θερμοκρασιες οταν θαναι σε o.c. mode. ωστοσο με το τροφοδοτικο που εχω θα το σηκωσει το o.c.? ευχαριστω EDIT: να προσθεσω πως τν ψυκτρα την θελω και για socket am3 που εχω τωρα τον phenom αλλα και για socket am3+ που αργοτερα θα βαλω τον fx8350 Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2013 από neokosmitis13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Καλησπερα. Ποσα χρηματα διαθετεις δεν ειπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 απο 40-100,το ξερω ειναι αοριστο αλλα αν περιμενω και αλλο θα εχω και αλλα λευτα οποτε αν ειναι ευκολο να μ προτεινετε τους καλυτερους αναμεσα σε αυτες τις τιμες.. και να μου πειτε αν θα το σηκωνει το τροφοδοτικο μου το o.c. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 κανεις;να προσθεσω πως τν ψυκτρα την θελω και για socket am3 που εχω τωρα τον phenom αλλα και για socket am3+ που αργοτερα θα βαλω τον fx8350 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 κανεις ρε παιδια να βοηθησει; τωρα που μπηκαν και οι εκτπωσεις?? ευχαριστω παντως ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 SCYTHE MUGEN 3100 (42€) και την κρατάς για μια ζωή ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Σε θεμα αισθητικης σε ενδιαφερει καθολου ή απλα θες να εχεις μια ψυχτρα για να κανεις την δουλεια σου?Γιατι υπαρχουν και υδροψυξης που κανουν δουλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 δεν με ενδιαφερει θεμα αισθητικης και δεν προτιμω υδροψυξη λογω οτι θα πρεπει να ειναι με νερο, το κουτι μου παντως ειναι atx και μιτρικη και socket το εχω γραψει! SCYTHE MUGEN 3100 (42€) και την κρατάς για μια ζωή !κανει και για socket am3+ για αργοτερα που θα θελω να βαλω τον fx8350? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν και τετοιες: http://www.skroutz.gr/c/677/water-cooling.html?from=autocomplete&o=%CF%85%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%88%CF%85%CE%BE%CE%B7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 δεν με ενδιαφερει θεμα αισθητικης και δεν προτιμω υδροψυξη λογω οτι θα πρεπει να ειναι με νερο, το κουτι μου παντως ειναι atx και μιτρικη και socket το εχω γραψει! κανει και για socket am3+ για αργοτερα που θα θελω να βαλω τον fx8350? Ναι κάνει για όλα τα socket ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Υπαρχουν και τετοιες: http://www.skroutz.gr/c/677/water-cooling.html?from=autocomplete&o=ÏδÏοÏÏξη ναι τις ειδα,αυτες ειναι με νερο;ποιες ειναι γενικα καλυτερες οι υδροψυκτες ή η ψυκτρες;και ποιες προτεινετε στα λευτα που εχω βαλει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Ειναι καπως αοριστο το budget σου. Και μια καλη αεροψυκτρα θα σε καλυψει εκτος και αν θες να κλοκαρεις αργοτερα πολυ τον FX που ενδεχεται να βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neokosmitis13 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2013 ωραια τοτε στα 80 ευρω οτι καλυτερο υπαρχει και για τον επεξεργαστη που εχω αλλα και για τον 8350, για τον τωρινο cpu θελω να τον παω στα 4.2-4.4 αν μου το επιτρεψει βεβαια το τροφοδοτικο που εχω και για τον 8350 δεν σκεφτομαι να τον κλοκαρω υπερβολικα οσο τον 965 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RcManiac Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Αν θες κατι κορυφαίο πας εδώ ή εδώ . Έχω την δεύτερη και δεν την αλλάζω με τίποτα ... και πάνω από όλα είναι αθόρυβες και οι 2 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2013 ωραια τοτε στα 80 ευρω οτι καλυτερο υπαρχει και για τον επεξεργαστη που εχω αλλα και για τον 8350, για τον τωρινο cpu θελω να τον παω στα 4.2-4.4 αν μου το επιτρεψει βεβαια το τροφοδοτικο που εχω και για τον 8350 δεν σκεφτομαι να τον κλοκαρω υπερβολικα οσο τον 965 Πολυ αισιοδοξος εισαι για τον 965 Αυτο που επρεπε να κανεις δλδη για τον 8350. Αν θες να μη βαλεις τερας αεροψυκτρα στο κουτι δες και αυτην http://www.skroutz.gr/s/434147/Corsair-Hydro-Series-H80-High-Performance-Liquid-CPU-Cooler.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα