Προς το περιεχόμενο

Ψυκτρα και O.C. ΣΕ AMD PHENOM II X4 965 B.E.D

neokosmitis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλησπερα εχω τα εξης

Cpu: AMD Phenom II X4 965 B.E. (3.4Ghz) Motherboard: Asus M4785TD-V EVO Ram: RAM 2χ2 gb dd3 1333mhz crosair Vga: SAPPHIRE RADEON HD7870 GHZ EDITION OC 2GB GDDR5 Hdd:: WD Caviar Green WD5000AZRX- 500 GB Psu:: Chieftec APS-550S Monitor: Samsung SyncMaster LD220HD

o cpu εχει την μαμα ψυκτρα,θελω λοιπον να τον κανω o.c. καθως να μου προτεινεται τν καλυτερη ψυκτρα για να αντεχει τις υψηλες θερμοκρασιες οταν θαναι σε o.c. mode.

ωστοσο με το τροφοδοτικο που εχω θα το σηκωσει το o.c.?

ευχαριστω

EDIT: να προσθεσω πως τν ψυκτρα την θελω και για socket am3 που εχω τωρα τον phenom

αλλα και για socket am3+ που αργοτερα θα βαλω τον fx8350

Επεξ/σία από neokosmitis13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

απο 40-100,το ξερω ειναι αοριστο αλλα αν περιμενω και αλλο θα εχω και αλλα λευτα

οποτε αν ειναι ευκολο να μ προτεινετε τους καλυτερους αναμεσα σε αυτες τις τιμες..

και να μου πειτε αν θα το σηκωνει το τροφοδοτικο μου το o.c.

Σε θεμα αισθητικης σε ενδιαφερει καθολου ή απλα θες να εχεις μια ψυχτρα για να κανεις την δουλεια σου?Γιατι υπαρχουν και υδροψυξης που κανουν δουλεια.

δεν με ενδιαφερει θεμα αισθητικης και δεν προτιμω υδροψυξη λογω οτι θα πρεπει να ειναι με νερο,

το κουτι μου παντως ειναι atx και μιτρικη και socket το εχω γραψει!

SCYTHE MUGEN 3100 (42€) και την κρατάς για μια ζωή !

κανει και για socket am3+ για αργοτερα που θα θελω να βαλω τον fx8350?

δεν με ενδιαφερει θεμα αισθητικης και δεν προτιμω υδροψυξη λογω οτι θα πρεπει να ειναι με νερο,

το κουτι μου παντως ειναι atx και μιτρικη και socket το εχω γραψει!

κανει και για socket am3+ για αργοτερα που θα θελω να βαλω τον fx8350?

Ναι κάνει για όλα τα socket !

ναι τις ειδα,αυτες ειναι με νερο;ποιες ειναι γενικα καλυτερες οι υδροψυκτες ή η ψυκτρες;και ποιες προτεινετε στα λευτα που εχω βαλει

Ειναι καπως αοριστο το budget σου.

Και μια καλη αεροψυκτρα θα σε καλυψει εκτος και αν θες να κλοκαρεις αργοτερα πολυ τον FX που ενδεχεται να βαλεις.

ωραια τοτε στα 80 ευρω οτι καλυτερο υπαρχει και για τον επεξεργαστη που εχω αλλα και για τον 8350,

για τον τωρινο cpu θελω να τον παω στα 4.2-4.4 αν μου το επιτρεψει βεβαια το τροφοδοτικο που εχω

και για τον 8350 δεν σκεφτομαι να τον κλοκαρω υπερβολικα οσο τον 965

Αν θες κατι κορυφαίο πας εδώ ή εδώ .

Έχω την δεύτερη και δεν την αλλάζω με τίποτα ... και πάνω από όλα είναι αθόρυβες και οι 2 .

ωραια τοτε στα 80 ευρω οτι καλυτερο υπαρχει και για τον επεξεργαστη που εχω αλλα και για τον 8350,

για τον τωρινο cpu θελω να τον παω στα 4.2-4.4 αν μου το επιτρεψει βεβαια το τροφοδοτικο που εχω

και για τον 8350 δεν σκεφτομαι να τον κλοκαρω υπερβολικα οσο τον 965

Πολυ αισιοδοξος εισαι για τον 965  :P Αυτο που επρεπε να κανεις δλδη για τον 8350.

Αν θες να μη βαλεις τερας αεροψυκτρα στο κουτι δες και αυτην http://www.skroutz.gr/s/434147/Corsair-Hydro-Series-H80-High-Performance-Liquid-CPU-Cooler.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...