gregpec2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Αγόρασα πριν μερικές μέρες το προαναφερθέν τροφοδοτικό. Το συγκεκριμένο λοιπον, που και που κάνει έναν ενοχλητικό θόρυβο (οχι πάρα πολύ δυνατό) σαν το fan να αλλάζει ταχύτητες ένα πράγμα; Ελπίζω να έγινα κατανοητός Είναι ελλατωματικό το προϊόν; Δικαιολογείται για καινούριο τροφοδοτικό, μιας και είδα κάποιες συγκεκριμένες παρόμοιες αναφορές στο net. Τα φώτα σας παρακαλώ.
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Κάτι μου λέει ότι σου εμφανίζει Coil-whine. Κανένα λειτουργικό πρόβλημα, απλά ένας σπαστικός ήχος. Η Corsair Θα στο αλλάξει. Δεν ξέρω όμως από εκεί που το πήρες
gregpec2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Κάτι μου λέει ότι σου εμφανίζει Coil-whine. Κανένα λειτουργικό πρόβλημα, απλά ένας σπαστικός ήχος. Η Corsair Θα στο αλλάξει. Δεν ξέρω όμως από εκεί που το πήρες Αν το μόνο θέμα είναι ο σπαστικός ήχος, εντάξει δεν έχω και πρόβλημα, άλλωστε δεν είναι και τόσο δυνατός. Το ερώτημα είναι αν επηρεάζει όπως είπες τη λειτουργικότητα, μην καεί και πάρει και όλα τ' άλλα μαζί του! Θεωρείς οτι καλού κακού θα πρέπει να το αλλάξω; (το πήρα απο το πλαίσιο).
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Κάποια στιγμή επειδή ο ανεμιστήρας δουλεύει μόνο όταν ζεσταίνεται πέφτει σ'ενα δίλημμα να "ξεκινήσω η όχι" ? για να το ακούσεις αυτό πρέπει να έχεις βιονικό αυτί και είναι η όπλιση του πηνίου του ανεμιστήρα.Αν είναι αυτό - εγώ αυτό κατάλαβα δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα ούτε είναι κάποιο πρόβλημα.. αν είναι Cool whine ισχύει ότι προαναφέρθηκε.. ξεκαθάρισε το πρώτα.
gamer hd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Welcomme to the club. Αυτα τα τρφοδοτικα επειδη εχω παρομοιο τρεχουν μονο οταν ζεσττενωνται αρκετα
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 To coil-whine έχει την μορφή σφυρίγματος. Δεν μοιάζουν όμως όλα το ίδιο. Δες ένα Youtube με το ΤΧ-650 (από το 18ο δευτερόλεπτο ξεκινάει, όχι στην αρχή εκεί μάλλον ακούγονται οι δίσκοι) Αν είναι όντως τέτοιο ΔΕΝ υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι όμως σπαστικό. Εγώ θα το πήγαινα πίσω να το δούνε και θα το άλλαζα αν μπορούσα. Εμένα κάνει η TV του δωματίου μου και ξεκίνησε η μαμημένη με την λήξη της εγγύησης
gregpec2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 To coil-whine έχει την μορφή σφυρίγματος. Δεν μοιάζουν όμως όλα το ίδιο. Δες ένα Youtube με το ΤΧ-650 (από το 18ο δευτερόλεπτο ξεκινάει, όχι στην αρχή εκεί μάλλον ακούγονται οι δίσκοι) Ναι σαν και αυτό είναι, απλά οχι τόσο δυνατό. Έχει αυξομειώσεις, σταματάει για λίγο, και μετά ξαναεπανέρχεται. Τι κάνουμε;
ninos30 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Την γνώμη μου εγώ στην είπα... Αν είναι όντως τέτοιο ΔΕΝ υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι όμως σπαστικό. Εγώ θα το πήγαινα πίσω να το δούνε και θα το άλλαζα αν μπορούσα. Ναι σαν και αυτό είναι, απλά οχι τόσο δυνατό. Έχει αυξομειώσεις, σταματάει για λίγο, και μετά ξαναεπανέρχεται. Τι κάνουμε; Έτσι κάνει η TV μου. Σταματάει για 2-3 δευτερόλεπτα και ξανά μανά...
gregpec2 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2013 Ναι όντως δεν πρόσεξα καλά το post σου προηγουμένως. Ευχαρίστώ πολυ για τη βοήθεια. Πω πω και στην tv ε; Τραγικό..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα